Ευχαριστώ πολύ και για τη διευκρίνιση και για την άμεση απάντηση. Καλώς σας βρήκα!Ο/H NasDriver έγραψε:
Έγινε μεταφορά σε αυτό το θέμα, ας κρατήσουμε όσο μπορούμε την αξιολόγηση καθαρή για να βρίσκουμε εύκολα αυτό που ψάχνουμεΟ/H Zombie έγραψε:
Καλημέρα! Θέλω και εγώ να αγοράσω από το Honorbuy το Redmi Note 4 με το Snapdragon. Είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά ακόμη έχω έναν ενδοιασμό σχετικά με τους φόρους. Εσύ να φανταστώ δεν πλήρωσες κάτι παραπάνω στο τελωνείο;
![]()
Συνήθως από Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν περνάνε από τελωνείο.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ψάξε καλά τις τιμές μόνο, ίσως να συμφέρει στο τέλος η αγορά από Ελλάδα για να έχεις και την εγγύηση που δίνει η Infoquest
-
Αν δεν αξίζει τον κόπο η διαφορά, εκεί έχουμε καταλήξει πλέον....The party is over...
Εγώ κοιτάω efox Spain-Eng-Germ κ eglobalcentral, γιατί δε μου πάει με την καμία η καρδιά να ψωνίσω κινητό από εδώ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Υπάρχουν καταστήματα που το έχουν με official rom, όπως το mygad, και τα καταστήματα που πουλάνε συσκευές από την Infoquest (you, Κωτσόβολος, Γερμανός κτλ)
-
Ευχαριστώ, θα το ψάξω λίγο περισσότερο τότε αν και γέρνω προς την κινέζικη αγορά! Ελπίζω να καταλήξω άμεσα σχετικά και με το μοντέλο, γιατί βλέπω λεπτές διαφορές (πχ Redmi Note 4 με 4Χ κτλ)
-
Αν είναι να το ρισκάρεις για αγορά από κατάστημα του εξωτερικού, τότε καλύτερα από Κίνα, ίσως γλιτώσεις το τελωνείο και σου βγει πιο φθηνά, διαφορετικά θα σου βγει με το τελωνείο τιμή Ευρωπαϊκής αποθήκης ή τιμή καταστήματος Ελλάδας.
-
Είμαι υπέρ της αγοράς από εξωτερικό... αλλά όταν έχεις την δυνατότητα με μικρή διαφορά να το πάρεις από Ελλάδα και να έχεις ΚΑΙ εγγύηση κάπου κοντά... θα το προτιμούσα....«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν είναι να το ρισκάρεις για αγορά από κατάστημα του εξωτερικού, τότε καλύτερα από Κίνα, ίσως γλιτώσεις το τελωνείο και σου βγει πιο φθηνά, διαφορετικά θα σου βγει με το τελωνείο τιμή Ευρωπαϊκής αποθήκης ή τιμή καταστήματος Ελλάδας.
Ο/H manol80 έγραψε:
Είμαι υπέρ της αγοράς από εξωτερικό... αλλά όταν έχεις την δυνατότητα με μικρή διαφορά να το πάρεις από Ελλάδα και να έχεις ΚΑΙ εγγύηση κάπου κοντά... θα το προτιμούσα....
-
Ο/H Zombie έγραψε:
ως δώρο χαμηλής αξία
Καλύτερα να γράψουν κάτι σαν MP3 ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή παρά gift -
Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0