Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλησπέρα @Zombie
Το κινητό ήρθε με DHL και φυσικά δεν περνάει από τελωνείο διότι είναι αποστολή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήρθε με την official global stable ROM κάτι επίσης θετικό για το κατάστημα.
Όσο για το αν αξίζει στην τιμή που το βρίσκεις θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους ότι για τόσο μικρή διαφορά ίσως πρέπει να κοιτάξεις Ελλάδα.
Επίσης καλύτερα να κοιτάξεις και καταστήματα που κάνουν τριγωνικές αποστολές όπως το vickmall. -
Ο/H Zombie έγραψε:
Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ
-
Κοίτα αν είναι για πασχαλινές προσφορές κάτι πήρε το μάτι σήμερα στο eglobalcentral.
-
Έχω δρόμο ακόμα στην έρευνα φαίνεται
Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ...
-
@Zombie
Προσωπική μου γνώμη είναι να το αγοράσεις από συνεργαζομενο με την infoquest κατάστημα. Η αγορά του από honorbuy μαζί με τα 30 δολάρια που ζητάνε μεταφορικά φτάνει με σημερινή ισοτιμία τα 220 ευρώ. Εδώ κοστίζει 249 ευρώ. Με 30 ευρώ παραπάνω έχεις 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα και το κεφάλι σου ήσυχο.
Τρεις λύσεις υπάρχουν, 1η το παίρνεις από εδώ και ξεμπερδεύεις (σημείωση να είναι από infoquest για το θέμα εγγύησης)
2η Το παίρνεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή από Κίνα ελπίζοντας ότι δεν θα μπει τελωνείο (αν μπει όμως θα σου κοστίσει πάνω κάτω σαν να το έπαιρνες από εδώ)
3η Περιμένεις κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη να το φέρει σε καλύτερη τιμή ή να μην σφάζει στα μεταφορικά (πχ η ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall έχει μηδέν μεταφορικά για Ελλάδα, όσο το βλέπεις τόσο το παίρνεις)
Εχω ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό γιατί θέλω να πάρω ένα Xiaomi box (media player) και από honorbuy βγαίνει 100 ευρώ ενώ από Κίνα 60 αλλά με το φόβο του τελωνείου και την καθυστέρηση να φτάσει. -
Την τριγωνική, δεν ανέφερες. Σαν τέταρτη περίπτωση.
-
Από το Ελλάντα και σε 3 μέρες στο σπίτι σου...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H geomos έγραψε:
@Zombie
Προσωπική μου γνώμη είναι να το αγοράσεις από συνεργαζομενο με την infoquest κατάστημα. Η αγορά του από honorbuy μαζί με τα 30 δολάρια που ζητάνε μεταφορικά φτάνει με σημερινή ισοτιμία τα 220 ευρώ. Εδώ κοστίζει 249 ευρώ. Με 30 ευρώ παραπάνω έχεις 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα και το κεφάλι σου ήσυχο.
Τρεις λύσεις υπάρχουν, 1η το παίρνεις από εδώ και ξεμπερδεύεις (σημείωση να είναι από infoquest για το θέμα εγγύησης)
2η Το παίρνεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή από Κίνα ελπίζοντας ότι δεν θα μπει τελωνείο (αν μπει όμως θα σου κοστίσει πάνω κάτω σαν να το έπαιρνες από εδώ)
3η Περιμένεις κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη να το φέρει σε καλύτερη τιμή ή να μην σφάζει στα μεταφορικά (πχ η ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall έχει μηδέν μεταφορικά για Ελλάδα, όσο το βλέπεις τόσο το παίρνεις)
Εχω ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό γιατί θέλω να πάρω ένα Xiaomi box (media player) και από honorbuy βγαίνει 100 ευρώ ενώ από Κίνα 60 αλλά με το φόβο του τελωνείου και την καθυστέρηση να φτάσει.
-
-
είναι θέμα σε τι υπάλληλο θα πετύχεις.
-
@billfot
Ειμουν έτοιμος να το χτυπήσω αλλά μετά μπήκα στο avclub.gr που είμαι μέλος και είδα ότι σχεδόν 3 στους 5 πλήρωσαν ένα 40ευρω τελωνείο. Δυστυχώς είναι που θα πέσεις. Εκεί είναι το δίλημμα, honor και το έχεις σε 2 μέρες με 100 ευρώ η 20 μέρες αναμονής και μια μεγάλη πλέον πιθανότητα να το πληρώσεις εντέλει 100ευρω?
Άσχετο αλλά επειδή θέλω μια future proof αγορά, σε αυτή τη κατηγορία τιμής υπάρχει άλλο media player που να παίζει 4κ το Netflix και να έχει hdr αλλά και dts encoding?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα