Απο το Dreami είχα πάρει το Redmi Note 4 135€ σε xiaomi brand day και έκανε σίγουρα 7-8 μέρες να το στείλει. Βέβαια ο μετρητής έγραφε πως πούλησε 800 τεμάχια
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H deggm έγραψε:
To μεγαλυτερο Processing Time , που σας εχει τυχη? 7 μερες απο Xiaomi Dreami Store στο aliexpress. Και ακομα περιμενω.......
Μου χει τύχει και ένας μήνας από άλιεξπρεςς...Και μάλιστα ο πωλητής δεν δεχότανε την ακύρωση.RTDC Store λεγοτανε το μαγαζί και μακράν ό,τι χειρότερο έχω πάρει από άλι, μην πάρεις ποτέ. Ο dreami εν πάσει περιπτώσει είναι μια χαρά.. Δεν θα έχεις πρόβλημα..Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Απλός έτσι σαν πληροφορία αλλά το dreami είναι από τους πιο φερέγγυους πωλητές του Aliexpress. Το ότι αργεί να στείλει, έχει να κάνει με τον όγκο των παραγγελιών του. Όταν πήρα ένα Nikel πέρσι είχε πουλήσει 2500 τεμάχια μόνο σε nikel. Global rom official εάν θυμάμαι καλά στις επτά ημέρες το έστειλε, δεν μου ζήτησε extent processing time, απλά τέλειος.
Με το τελωνείο που μου έκατσε, δεν φταίει βέβαια ο άνθρωπος. Ίσα ίσα sg post ζήτησα, sg post έστειλε με τις σιλικόνες του και τα piston earphones που του παρήγγειλα. -
το priority direct mail του banggood θα μας γλιτώσει κανένα τελωνείο ή την κάτσαμε τελείως;
-
Ο/H zt654 έγραψε:
το priority direct mail του banggood θα μας γλιτώσει κανένα τελωνείο ή την κάτσαμε τελείως;
Έχω δει βέβαια και αυτό το οποίο καταγράφεται στα θετικά, απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός -
Παιδιά, υπάρχουν εμπειρίες από Ισπανικές αποθήκες;
Απο για γρήγορη ματιά που 'εριξα την προηγούμενη εβδομάδα, μού φαίνεται πως είναι ακριβούτσικα. Πιο καλά τσαινα και τελωνείο δηλαδή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
πάρε από banggood με priority direct.
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
πάρε από banggood με priority direct.
Έστειλα email στο Banggood και τους ρώτησα για τρόπο αποστολής με τις μικρότερες πιθανότητες για τελωνείο. Απάντηση:
"Dear Bill,
Thanks for your email.
You can choose priority direct mail, it is duty free to Greece.
Thanks in advance.
Athena"
Για κάθε ενδιαφερόμενο -
Για να δεις αν ειναι 100% και ότι δεν στο είπαν για να σε ξεφορτωθούν ρωτάς αν σε καλύπτουν αν γίνει στραβή. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πουν όχι, επειδή ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν είναι και πρώτοι στο να δεσμεύονται...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Για να δεις αν ειναι 100% και ότι δεν στο είπαν για να σε ξεφορτωθούν ρωτάς αν σε καλύπτουν αν γίνει στραβή. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πουν όχι, επειδή ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν είναι και πρώτοι στο να δεσμεύονται...
Να πουλησουν θελουν.
Even dead i will fight. -
Δε διαφωνώ, τα μεγάλα καταστήματα όμως δεν δεσμεύονται και αυτό είναι ένα είδος δέσμευσης, άσχετα από το αν πρόκειται να τηρηθεί..
=============== Μαι 24th 2017, 1:18pm ===============
Επισης, γνωρίζουμε αν παρέχεται tracking number σε αυτή την επιλογή;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Το banggood δεν πρόκειται να σου πει για refund , ότι να γίνει. Απλά σε ενημερώνει ότι δεν είναι υπεύθυνο για οποιοδήποτε φορο πληρώσεις λόγω τελωνείου. Κάτι τέτοιο θα σου στείλει σε περίπτωση που του κάνεις την ερώτηση. Δες και topics στο δικό του φόρουμ στο site. Βάλε priority direct mail στο search να δεις τι θα σου βγάλει.
Off topic : Κάνα νέο για το γνωστό θέμα scam που μας απασχολεί??? Παρέλαβε κανείς ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα