Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ολα τα καταστήματα αναγραφουν στους ορους τους τι γινεται σε περιπτωση που ο το αντικείμενο σταματήσει τελωνείο.
      Ετσι και το banggood. Οπότε οτι και να γινει ο πωλητής θα σε παραπεμψει στους ορους. Πάντα να διαβαζεται την πολιτική του καταστήματος την οποία σε καθε περίπτωση μπορει να επικαλεστεί ο πωλητής ή και ο αγοραστής στο paypal.
      Images
      • banggood.PNG

91,75 kB, 1.283×672, viewed 131 times
    • Και για να συμπληρώσω, πάντα διαβάζετε τους όρους και προυποθέσεις ΠΡΙΝ παραγγείλετε (όλο το κείμενο), όχι μετά και αν πάει κάτι στραβά.
      Δεν ωφελεί σε τίποτα τότε.. δεν έχεις επιλογή πια...ότι λέει εκεί μέσα θα γίνει... ;)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Για να δεις αν ειναι 100% και ότι δεν στο είπαν για να σε ξεφορτωθούν ρωτάς αν σε καλύπτουν αν γίνει στραβή. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πουν όχι, επειδή ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν είναι και πρώτοι στο να δεσμεύονται...
      Δεν νομίζω ότι είναι στις υποχρεώσεις τους να πληρώνουν το τελωνείο το δικό μας. Εγώ τους ρώτησα με ποια μέθοδο έχω λιγότερες πιθανότητες. Αυτοί είπαν με priority direct mail. Το δέχομαι και είναι αρκετό. Και άλλοι θέλουν να πουλήσουν αλλά δεν υποδεικνύουν τρόπο αποστολής για να αποφύγεις το τελωνείο.
      Άλλωστε έχω ήδη παραθέσει link με κάποιον που παρέλαβε με τον συγκεκριμένο τρόπο χωρίς τελωνεία.
      Εμένα μου αρκεί να έχω την δική τους απάντηση και κάποιον που να το έχει ήδη δοκιμάσει.
    • Μα όταν πληρώνεις 12€ για την συγκεκριμένη μέθοδο δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να έχεις απλά μειωμένες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Αν είναι έτσι χίλιες φορές απλό ταχυδρομείο τζάμπα και αν περάσει πέρασε τουλάχιστον έπαιξα με τις πιθανότητες και ήταν και τζάμπα. Θες δλδ ν μου πεις ότι θα δώσεις τα 12 και δεν θα σε πειράξει να δωσεις αλλά 50 αν τύχει και κάτσει τελωνείο...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • εγώ για 13 ευρώ ποιόν έδωσα 1,87 και δεν με πειράζει αν υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να μην περάσει τελωνείο. Όσο γι'αυτό που λες μην ξεχνάς ότι είναι και γρηγορότερη μέθοδος.
    • Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς εγώ πάντως θα προτιμούσα eglobal στάνταρ αποφυγή τελωνείου και τιμές ίδιες ή και χαμηλότερες(μαζί με την ειδική αποστολή), αλλά και 5€ πάνω ν είναι το global πάλι αξίζει γιατί τα πράγματα είναι στάνταρ

• Διαφήμιση
    • Ναι συγνώμη ξέχασα να συμπληρώσω ότι αν είναι κάτι που θες να πάρεις και δεν υπάρχει στο global ή το vickmal τότε είναι μια καλή εναλλακτική

• Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H deggm έγραψε:

To μεγαλυτερο Processing Time , που σας εχει τυχη? 7 μερες απο Xiaomi Dreami Store στο aliexpress. Και ακομα περιμενω.......
      Συνηθως είναι 1 με 2-3 μέρες. Σπανιώς ανεβαινει και στις 5 ή και παραπάνω. Πάνω από 2 βδομάδες ποτε πάντως και ήταν ένα τηλεφωνο σε preorder.Το dreami επειδή κι εγώ παρηγγειλα απο εκεί ήταν κάπου στο 10ήμερο αν θυμαμαι καλά. Με κάπια επιφύλαξη 9 μέρες.

Ο/H sylvester έγραψε:

Ο/H deggm έγραψε:

To μεγαλυτερο Processing Time , που σας εχει τυχη? 7 μερες απο Xiaomi Dreami Store στο aliexpress. Και ακομα περιμενω.......
      Μου χει τύχει και ένας μήνας από άλιεξπρεςς...Και μάλιστα ο πωλητής δεν δεχότανε την ακύρωση.RTDC Store λεγοτανε το μαγαζί και μακράν ό,τι χειρότερο έχω πάρει από άλι, μην πάρεις ποτέ. Ο dreami εν πάσει περιπτώσει είναι μια χαρά.. Δεν θα έχεις πρόβλημα..

Ο/H makis1024 έγραψε:

Απλός έτσι σαν πληροφορία αλλά το dreami είναι από τους πιο φερέγγυους πωλητές του Aliexpress. Το ότι αργεί να στείλει, έχει να κάνει με τον όγκο των παραγγελιών του. Όταν πήρα ένα Nikel πέρσι είχε πουλήσει 2500 τεμάχια μόνο σε nikel. Global rom official εάν θυμάμαι καλά στις επτά ημέρες το έστειλε, δεν μου ζήτησε extent processing time, απλά τέλειος.
      Με το τελωνείο που μου έκατσε, δεν φταίει βέβαια ο άνθρωπος. Ίσα ίσα sg post ζήτησα, sg post έστειλε με τις σιλικόνες του και τα piston earphones που του παρήγγειλα

ευχαριστωγια τις απαντησειςσας,γιατι με οσα διαβαζω λερωσα και την καλτσα..... αχαχαχαχαχ
      οποτε να κανω extend το Processing Time , o χρονος τελειωνει αυριο τετοια ωρα πανω κατω και θα ακυρωθει η παραγγελεια.....
    • Άσε να σου ζητήσει αυτός extent processing time και πες του επι της ευκαιρίας γιατί δεν το έστειλε, αφού ήταν σε stock όταν το παρήγγειλες; καλός καλός αλλά μην μας πιάσει και τον κότσο.
      Μήπως σου έχει στείλει μήνυμα και δεν το έχεις δει;
      Προσεκτικά στο processing period μην σου φορτώσει καμιά τριανταριά ημέρες, ένα πάτημα και παζάρια στις ημέρες, δύο τρείς, όχι δεκαπέντε.
      Εάν δεν μπορεί το πολύ σε 8 εργάσιμες θα σου πιστώσει το aliexpress τα λεφτά στον λογαριασμό σου.
      Όσο εσύ δεν θέλεις να σου καθυστερεί την αποστολή, άλλο τόσο αυτός δεν θέλει να χάσει την παραγγελία, λεφτά αυτός δεν έχει πάρει, τα χρήματα τα κρατάει το aliexpress.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Μα όταν πληρώνεις 12€ για την συγκεκριμένη μέθοδο δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να έχεις απλά μειωμένες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Αν είναι έτσι χίλιες φορές απλό ταχυδρομείο τζάμπα και αν περάσει πέρασε τουλάχιστον έπαιξα με τις πιθανότητες και ήταν και τζάμπα. Θες δλδ ν μου πεις ότι θα δώσεις τα 12 και δεν θα σε πειράξει να δωσεις αλλά 50 αν τύχει και κάτσει
      Ενδιαφέρομαι για το Xiaomi Redmi 4X Global Edition 3/32. Το έχει στα 119€ + 7€ για να αποφύγω το τελωνείο 99% και να έρθει σε 12 μέρες λένε, άντε να αργήσει και 10 μέρες ακόμα. Πού είναι το λάθος;