Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Γιατί τι έχει το χρυσό??
Τέλειο είναι, τι προκαταλήψεις.....παππούδων είναι αυτές?
Κ στο κάτω κάτω, ναι, μέσα σε θήκη θα το βάλεις....τι στα διάλα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Το αγαπημένο μας Xiaomi το χρυσό χρώμα το έχει πολύ όμορφο σε σχέση με άλλες εταιρείες. Και εγώ χρυσό το έχω και μου αρέσει πάρα πολύ. Και εγώ δεν το ήθελα χρυσό αλλα επέμενε η γυναίκα μου, τελικά είχε δίκιο (μια φορά στις εκατό
:D)
-
Το cafago δεν είναι ομώνυμο, συνώνυμο ή κάτι τέτοιο τελωσπάντων κ έχει ρίζα την λέξη duangtop??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μου εκανε εντυπωση γιατι ειχε κουπονι το kimovil .
-
Κ ο duangης, γραμμένος κ πιστοποιημένος από το paypal ήτανε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτό το όνομα πρέπει να απαγορευτεί από τους κανονισμούς του φόρουμ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ισα ίσα που δεν πρέπει...για να να μαθαίνουν οι νέοι κ να θυμούνται οι παλιότεροι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Προφανώς αστειεύομαι. Με κεφαλαία γράμματα θα το γράφουμε και ανά εξάμηνο οι έξυπνοι που επενδύσαμε σ αυτόν, θα αυτομαστιγωνομαστε προς γνώσιν και συμμόρφωση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γνωστός θέλει να παραγγηλει από ali προϊόν αξίας 420€ κ μοναδικός τρόπος αποστολής ems!!Toυ είπα τέλη,εκτελωνισμου,φπα κ δασμοί ψιλοστανταρακι,σωστα???
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι ολόσωστα του είπες!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα