Παραγγελία lemax 2 από banggood με Priority Direct Mail ήρθε χωρίς τελωνείο με NL POST.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ναι τανάσι number 2 έχω ανεβάσει και σχετικές φωτός από δέματα!
-
-
όχι φίλε το priority direct είναι εγγύηση στην αποφυγή τελωνείου. Τα ανασυσκευάζουν στην Ολλανδία και φαίνονται Ευρώπης!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
όχι φίλε το priority direct είναι εγγύηση στην αποφυγή τελωνείου. Τα ανασυσκευάζουν στην Ολλανδία και φαίνονται Ευρώπης!
-
Ε βεβαια! Ο γατος γνωριζει!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Τα τελευταια δικα μου περιμενουν υπομονετικα να φανουν στα ελτα το σαββατοκυριακο και σερνομενα φτανουν σε μενα δευτεροτριτες.
Μιλαμε για πολυ αρνταν δεματα.
Απ οτι φαινεται το priority του banggood παει καλα. -
Θέλω να παραγγείλω το xiaomi amazfit English version.Δυστυχώς δεν πρόλαβα ένα καλό flash sale του Gearbest όπου με priority line θα έβγαινε σύνολο στα 120 euro και δεν θα φοβόμουν τελωνείο.Τώρα το βλέπω σε 94,30 στο Geekbying και κλασικά δωρεάν έξοδα με registered airmail.Αν περάσει τελωνείο πόσο περίπου θα με χρεώσουν?Απο geekbuying εχω πάρει και το mi5 μου και κάτι άλλα ψιλοπράγματα χωρίς πρόβλημα.Απλά όπως όλοι ξέρουμε έχουν σφίξει τα πράγματα με το τελωνείο...!Μήπως να περιμένω κανα flash sale απο gearbest για priority line?
-
τελευταία το τελωνείο είναι στο πολυ χαλαρό οπότε αν θες το ρισκάρεις!
-
λέω να το ρισκάρω.Δεν με πειράζει η αναμονή σε αυτή την παραγγελία.Και τελωνείο να περάσει οκ,ίσως βγεί λίγο παραπάνω απο το flash sale των προηγούμενων ημερών του gearbest αλλά όχι σε απαγορευτικό ποσό.
-
Παιδιά Εγώ παρέλαβα 3 διαφορετικά δέματα από eBay (θήκες, τζαμάκια) το ένα πριν 5 μέρες, τα άλλα δύο χθες. Untracked ήταν και έφθασαν στις 15 μέρες και χωρίς τελωνείο. Νομίζω ο γατοπίγκου @zt654 έχει δίκιο περί χαλάρωσης των τελωνείων. Και @zt654 Ευχαριστώ για το priority direct mail από banggood. Παρέλαβα από "Ολλανδία" το mi box tv.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Να'σαι καλά φίλε Alvin. Και παρεμπιπτόντως ωραίο όνομα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα