Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@Homelicious Φίλε εγώ αν είχα περάσει το Mi6 με 24.70€ και στην Κύπρο να το έστελναν βόλτα δεν θα είχα παράπονο!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Καλημέρα υπάρχει κάποια ελάχιστη τιμή που πρέπει να γράφει στο πακέτο για να το σταματήσουν στο τελωνείο ή είναι τυχαίο ποίο θα σταματήσουν; Πριν 9 μήνες το mi5 που έχω πέρασε χωρίς να το σταματήσουν από geekbuying και το ίδιο και ένα ακόμα κινητό πριν 5 μήνες από aliexpress.Υπάρχει κάποιος σίγουρος και εξακριβωμένος τρόπος αποφύγεις τελωνείου για αγορές από Κίνα; Θέλω να αγοράσω ένα ακόμα mi5 και ένα mi6; Ευχαριστώ πολύ!
-
Το δικο μου παντως επειδη βλεπω καποιους τυχερους και σας ανοιγουν γρηγορα τους σακους στο αεροδρομειο.....εφυγε με priority direct mail απο banggood 7/7 απο τις 15 του μηνα δηλαδη την περασμενη εβδομαδα φαινεται στο τρακ του PostNL αεροδρομειο αλλα στα ΕΛΤΑ τιποτα μιας και μαλλον δεν εχει ανοιχτει ακομα ο σακος!!!
5 εργασιμες απο Χονκ Κονγκ για Αθηνα και καμια 20αρια μεχρι να ανοιξουν το σακο......ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! -
Αντε να σε καθυστερησουν το πολυ 10 μερες ακομα.Αλλα ουτε τελωνειο θα μπει ουτε 3ευρω θα φας , που το χουν κανει ψωμοτυρι .
Η πλακα ειναι ετσι οτι αργουν και τα δεματα τα πολυ μικρα ακομα και τα πολυ μικρης αξιας των 1 και 2 ευρω.
Ερωτηση.
Μαλλον πατησα καταλαθως στην εφαρμογη του aliexpress τ οτι παρελαβα ενα δεματακι πολυ μικρης αξιας χωρις τρακινγκ ναμπερ.Και ελαβα mail για να επιβεβαιωσω την παραλαβη.εστειλα μυνηματα στον προμηθευτη οτι δεν το παρελαβα και απαντηση καμμια.
Μου δινει την επιλογη dispute Το ali ως τελος του μηνα.
Αν δεν παραλαβω τι κανω?Δεν ειναι για την αξια , απλα θελω να ξερω τον τροπο χειρισμου! -
Φιλε μου το ξερω αλλα πραγματικα ειναι εξοργιστικο να κανει το δεμα σε 5 μερες το γυρο του κοσμου και να περιμενει 20 στο αεροδρομειο στην Αθηνα.
Θελουν τελωνεια και νομιμοτητα εεε??
Μαζι τους......αλλα να κανουν την δουλεια τους σωστα.......οχι με 1 μηνα καθυστερηση.
Δεν εχουν προσωπικο??
Τοσος κοσμος ειναι ανεργος.......παιδια με προσόντα και πτυχια ......ας προσλαβουν 5000 ατομα λοιπον και μετα ας κανουν οτι ελεγχους θελουν ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ.
Η εφαρμογη των νομων δεν εχει μονο δικαιωματα εχει και υποχρεωσεις!!! -
-
Καλημερα παιδια.
Εχω παραγγειλει απο gearbest στις 2/6. Στο 4px εμφανιζεται απο 19/6 το κινητο στη Βιεννη. Απο τοτε δεν εχω καμια ενημερωση για το που βρισκεται. Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει στην Ελλαδα? Η εχει χαθει? Παει ενας μηνας και βαλε στην Βιεννη. Να ζητησω τα λεφτα μου πισω? Αν εχει βρεθει κανενας στην αντιστοιχη θεση και εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα παρακαλω ας επικοινωνησει. -
Μετά τους δύο μήνες αρχίζεις να μιλάς με το κατάστημα...6/8 δηλαδή αρχίζεις επικοινωνία και βλέπεις τι θα σου πουν.
-
Ο/H mvoulagk έγραψε:
Καλημερα παιδια.
Εχω παραγγειλει απο gearbest στις 2/6. Στο 4px εμφανιζεται απο 19/6 το κινητο στη Βιεννη. Απο τοτε δεν εχω καμια ενημερωση για το που βρισκεται. Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει στην Ελλαδα? Η εχει χαθει? Παει ενας μηνας και βαλε στην Βιεννη. Να ζητησω τα λεφτα μου πισω? Αν εχει βρεθει κανενας στην αντιστοιχη θεση και εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα παρακαλω ας επικοινωνησει.
-
Ρε παιδιά έχετε χαζέψει τελείως.... ΑΝ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΤΕΛΩΝΕΊΟ 100% PRIORITY LINE ΚΑΙ 20ΑΡΙΚΟ...
Τι είναι αυτό το πράγμα με μας.. Το σκατα λάθος είμαστε.. Θέλουμε και τζάμπα, και γρήγορα γτ μπορούμε...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
καλισπερα επανερχομαι σημερα καλεσα ελτα οπωσ ειχα ανφερει το κινητο εχει αγοραστει απο geekbyuing 6/6 και εφυγε απ οκεει 14/6 στο σαιτ ελτα φαινεται απλα οτι εχει φυγει στο track17 φαινεται οτι εχει φτασει ελλαδα 4/7 ο υπαλληλ μου πε οτι το κανουν αυτο οι κινεζοι τωρα ποσ γινεται αυτο δε χσερο , αλλα δεν εχει φτασει ελλαδα και αν ηταν τελωνειο θα φιανοταν τωρα εστειλα και στο κινεζο να δο τι φιανεται σαυτουσ μαλλον παμε για dispute τι ναπω απτον αννα στο καιφα μαλλον και στο geek πρπει να ναοι λαμογια και ειπα να το παρω απο banggod αλλαα 120 ευρα ηταν τσαμπα νοτε 4 3/32 αν εχει κανεισ αλλοσ απο geek αγορα ασ ενημερωσει αν εχει παραλαβει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα