Ναι DPD έχει κατάστημα και αποθήκη στην Θεσσαλονίκη αλλά από όσο ξέρω απλός δεν κάνει η ίδια της παραδώσεις δεν έχει οχήματα.. κάτι τέτοιο γι'αυτό δίνει ανάθεση ACS
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο υπεύθυνος της σελίδας του Gearbest Greece, το ψάχνει, ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.
Μέχρι να βγάλει συμπεράσματα τίποτα δεν είναι σίγουρο
-
Εγω βρηκα την dpd ελλαδας, αλλα γραφει οτι τα δεματα της απευθυνονται σε ευρωπαικους προορισμους. Προφανως αλλαζει το κινεζικο τρακιγκ ναμπερ μπαινοντας στην Ευρωπη, τι να πω. Ελπιζω να μην ειναι να σκασει κατι τωρα...
-
Απότι φαίνεται, μάλλον είναι phishing το email που έλαβε το άτομο που λέει ότι πρέπει να πληρώσει 20€ για τελωνείο με dpd, ή κάτι άλλο... photoshop, κλπ. Η εικόνα που πόσταρε, προέρχεται από το domain @dbdonline.net και όχι dpd. Έχει και άλλα περίεργα το μήνυμα και ο Gianni's, έλαβε απάντηση από την dpdgreece ότι δεν το έστειλαν αυτοί.
-
Μολις το δα.
Duang παντου ρε φιλε -
Και λέει ότι τα πλήρωσε για να παραλάβει το δέμα...πωωωωωωω...αρχίσανε νέα κόλπα
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Και λέει ότι τα πλήρωσε για να παραλάβει το δέμα...πωωωωωωω...αρχίσανε νέα κόλπα
-
Τελικά ούτε μαϊμού είναι το εμαιλ, είναι με Chronopost - Europe Express και του πέρασε τελωνείο
Η DPD είναι EU Express, εύκολο να κάνεις λάθος -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τελικά ούτε μαϊμού είναι το εμαιλ, είναι με Chronopost - Europe Express και του πέρασε τελωνείο
Η DPD είναι EU Express, εύκολο να κάνεις λάθος
-
Πράγματι απο το t.n. φαίνεται όταν μπήκε στην Γαλλία , του έστειλαν email /sms για να πληρώσει φόρους. όχι στην Ελλάδα αλλά στην Γαλλία.
Μετά αφού πληρώθηκε το ποσό , έφυγε για Ελλάδα. Δυστυχώς και ναι ήταν με Chronopost. -
-
Έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο με dpd/chronopost. Στο άλλο φόρουμ. Βέβαια Και εκείνος πλήρωσε και του αποδεσμευσαν το πακέτο. Όμως ύστερα από συνεννόηση του τα επέστρεψε το μαγαζί. Μπορεί να συμβεί. Το eu express ειδικά αυτά που αναλαμβάνει η sf express μπορεί να περάσουν τελωνείο. Μου το είχε αναφέρει και ο yeso κάποια στιγμή ότι μπορεί να περάσει τελωνείο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα