Καλημέρα. Δεν χρειάζεται να μπερδεύεστε. Το Priority line της Gearbest έχει 2 επιλογές : EU express, Express EU. Στο πρώτο χρησιμοποιείται η Chronopost και στο δεύτερο η DPD. Βάση κάποιων που έχουν μια σχέση με την GearBest αναφέρουν ότι η δεύτερη επιλογή είναι η ασφαλέστερη και πάντα η πιο ακριβή. Προσωπικά μια φορά πήρα με Priority και χρησιμοποίησα το EU express (Chronopost). Σήμερα θα παραλάβω με ACS χωρίς καμιά επιβάρυνση.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@jobous : απ' ότι κατάλαβα όμως, το priority line του GB δεν υπάρχει ως επιλογή σε προϊόντα της ΗΚ αποθήκης...
πχ το Μi5 που ζαχαρώνω, αυτή τη στιγμή 209€ (ΗΚ αποθήκη) με επιλογές μόνο Expedited Shipping (+4.95€) και Unregistered Air Mail 0€,15-45 bussiness days
από China αποθήκη επιλογές unregistered-registered-expedited (+4.95€)- priority line (+12.75€) αλλά είναι το 32gb και κάνει 276€
οπότε πρέπει να το λαμβάνουμε κι αυτό υπόψιν... ή κάνω κάτι λάθος? -
-
-
Λοιπόν Europe Express είναι με Chronopost.
Express EU είναι με DPD και όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι και καλά η ασφαλέστερη.
Το πακέτο είτε έρθουν με DPD είτε με Chronopost , στην Ελλάδα τα αναλαμβάνει η ACS.
Μόλις έφτασε και το Mi Note 2 από Banggood με Priority. Πάμε για άνοιγμα και τσεκάρισμα !!! Άντε να έρθει και το Amazfit μέχρι το μεσημέρι !!! -
-
Παρέλαβα σήμερα.
1ον Από Banggood κάτι μάσκες θάλασσας με register China post σε 28 μέρες
2ον ένα πολύμπριζο από Banggood με priority air mail (+1,15€) με post NL σε 28 μέρες
3ον από GearBest μπαταρίες 18650
με Belgium post. Σε 18 μερες Όχι πράγματα αξίας δηλ. Δεν πλήρωσα τίποτα, ούτε 3ευρω.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Πρωτη απόπειρα από banggood με Priority(post nl κ μετά flytexpress ευρωπαϊκό κοστούμι), όπως βλέπετε πουθενά cn20,22 κτλ,δεν φαίνεται πουθενά από που απεσταλει,εχει σαν αφετηρία την Ολλανδια οπότε no customs,no taxes!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Τελικά έμαθα πως υπολογίζει το τελωνείο την αξία. Με.... κλήρωση!!! 60.32 για κινητό αξίας 129€ και 30.80 για κινητό αξίας 155 €, η αξία και των δύο αναγράφονταν στην κάθε συσκευασία. Να ευχηθώ καλή κλήρωση σε όσους περιμένουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanos485 έγραψε:
Τελικά έμαθα πως υπολογίζει το τελωνείο την αξία. Με.... κλήρωση!!! 60.32 για κινητό αξίας 129€ και 30.80 για κινητό αξίας 155 €, η αξία και των δύο αναγράφονταν στην κάθε συσκευασία. Να ευχηθώ καλή κλήρωση σε όσους περιμένουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι πράγματι τελικά έγκειται στον άνθρωπο.....
-
Οι ανθρωποι στο gearbest ειναι απατεωνες. Τους ρωτησα αν μπορουν να στειλουν το xiaomi 12 με eu express απο HK2 - επιλογη που υπαρχει,
στο τσατ του σερβις πριν το παραγγειλω και μου απαντησαν οτι θα το στειλουν με οποια μεθοδο διαλεξω.
Μολις επεσε η παραγγελια μου λενε μονο dhl.
Παμε για δευτερη φορα refund.
ποσο ΛΑΛΑΚΕΣ ΠΟΣΟ!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα