Δηλαδη τι αυτά περνανε; δεν σταματανε τελωνείο;Ο/H zt654 έγραψε:
Μα αφου γράφει μπρεε με αυτοκόλλητο NL P.P = Netherlands Port paye!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Όχι δεν σταματάνε αφου φαίνεται ότι ερχονται από Ολλανδία - δηλ. Ευρώπη!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Όχι δεν σταματάνε αφου φαίνεται ότι ερχονται από Ολλανδία - δηλ. Ευρώπη!
-
Πρεπει να διαβάζετε πιο συχνά ή πιο συγκεντρωμένα. Αυτό το λέμε κάτι μήνες τώρα. Ειδικά ο γατούλης έχει μαλλιάσει να το λέει.
-
Βρε Βασίλη που να παρακολουθήσεις 730σελιδες ειναι λιγο δύσκολο πρέπει να έχεις χρόνο για να διαβάσεις
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Και να εβγαζε κάτι η αναζήτηση θα ελεγα. Οκ αλλα. Δεν έβγαλε κατι που εβαλα τα αρχικά NLPE
-
Και σιγά μην σου βγάλει τίποτα έτσι η αναζήτηση. Πρέπει να βάλεις κάτι γενικότερο και να αρχίσεις διάβασμα.
Όλα στο χέρι τα θέλετε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πο πο και δλδ εγώ που εκανα παραγγελία στις 12 πότε θα μου έρθει;;; Έχει τόσες μέρες κάθεται στην Ολλανδία!!! Τόσο μακριά είναι για να έρθει;;;
-
Ο/H Nonivlai4 έγραψε:
Πο πο και δλδ εγώ που εκανα παραγγελία στις 12 πότε θα μου έρθει;;; Έχει τόσες μέρες κάθεται στην Ολλανδία!!! Τόσο μακριά είναι για να έρθει;;;
-
Πρώτη φορά που έχω σκάσει από αγωνία για να έρθει η παραγγελία!!! Ούτε υπομονή ούτε φέτα!!!! χαχαχα
-
Ο/H Nonivlai4 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα