Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• @ktlk21 το αίτημα σου έχει βάση, ηθική αλλά όχι τυπική... μη ξενάς ότι θα αισθανόσουν αντίθετα αν έβλεπες την επόμενη μέρα τη τιμή να έχει ανέβει 100€...
      τυπικά δεν έχουν υποχρέωση να σε ικανοποιήσουν θεωρώ, δε γίνεται να λένε σε κάθε παραγγελία περιμένετε μια δυο μέρες γιατί θα ρίξουμε τη τιμή... από κεί και πέρα έγκειται στην "πολιτική" και "διάθεση" του κάθε καταστήματος να ευχαριστήσει τους πελάτες του... και αν το eglobal το έκανε, ακόμα ένας λόγος που μ' αρέσει και το προτιμώ.
      είσαι απλά άτυχος... δε πειράζει, να χαρείς το πατίνι και χαλάλι
    • Παιδιά καλημέρα.Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Λοιπον στο gearbest με europe direct για αποφυγή.... και ασφάλεια βγαίνει το κάθε ρολόι στα 94.5 .Το μόνο που δεν ξέρω είναι ότι είναι σε flash sale και ότι έχει shipping στις 12 Σεπτεμβρίου.και το αναφέρω διότι κάποιος φίλος πριν περίπου ένα μήνα είχε αναφέρει ότι τα flash sale του grarbest ειναι ψιλοαπάτη και δεν φεύγουν ποτέ
    • για τον φίλο που ρωτάει για το geek... εχω αγοράσει αρκετές φορές, όπως και από το wish στο οποίο ανήκει... πάντα παρέλαβα, βέβαια οι χρόνοι του είναι μεγάλοι.... πολλές φορές που πέρναγε το χρονικό διάστημα μου έκαναν refund απευθείας από το site... αλλα πάντα το αντικείμενο ερχόταν.. μπορεί και μετά από 2 μήνες... τωρα τελωνείο δεν ξέρω γτ τα δικά μου ήταν μικροποσα..
      Πάντως έχει πολλά τύπου jumbo θέλει προσοχή

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Επίσης εχω ψωνίσει αρκετές φορές απο geek.Πάντα παρέλαβα!!Οι χρόνοι μεγάλοι αλλά όχι με αποκλειστική ευθύνη του geek.

Mια ερώτηση για eglobalcentral.Eπειδή ένας φίλος ενδιαφέρεται για το MI5s,στην αντίστοιχη σελίδα αλλά και σε όλα τα xiaomi που είδα γράφει το εξής

Με τι ROM τα στέλνουνε?Πρέπει με την παραλαβή να περάσει global stable ή dev ή την Ελληνική?
    • Με official τα στέλνουν , ξεκλειδώνεις και περνάς TWRP και xtrv στην συνέχεια.
    • Ο/H 'PRESEUS έγραψε:

Mια ερώτηση για eglobalcentral.Eπειδή ένας φίλος ενδιαφέρεται για το MI5s,στην αντίστοιχη σελίδα αλλά και σε όλα τα xiaomi που είδα γράφει το εξής......Με τι ROM τα στέλνουνε?Πρέπει με την παραλαβή να περάσει global stable ή dev ή την Ελληνική?

Παρέλαβα Mi5s από eglobalcentral την περασμένη Παρασκευή... είναι όντως κινέζικη version (δίνουν και γκουμούτσα EU αντάπτορα του φορτιστή) αλλά φοράει global stable... δες εδώ το post μου (2622) στη γενική συζήτηση για το capricorn.
      Ομοίως είχα ψωνίσει από κει και το RedMi 4x για τη γυναίκα μου πριν ένα μήνα. Ομοίως ήρθε (με global stable).
      Εγγυημένα χωρίς τελωνείο, προσεγμένη συσκευασία, 20 ημερολογιακές το πολύ. Να το χτυπήσει άφοβα ο φίλος σου.

EDIΤ: Μπορεί να το αφήσει με τη global stable αν δε γουστάρει πειράγματα, αλλά τουλάχιστον σε μένα το fingerprint είχε θέμα - μη φανταστείς ότι δε δουλεύει, απλά συνήθως ήθελε κατά μέσο όρο 2-3 προσπαθειες για να ξεκλειδώσει (ενώ το Redmi 4x δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα). Προσωπικά, πέρασα αμέσως την xtrv 7.9.7 με τη βοήθεια των παιδιών εδώ (για καλή μου τύχη είχε ξεκλείδωτο bl και δε χρειάστηκε να περιμένω 72 ώρες) και το fingerprint δουλεύει κανονικά πλέον (σπανίως δε πιάνει με τη πρώτη), συν του ότι έχω miui9 και όλα τα καλούδια των δικών μας rom. Προτείνω να το κάνει, είναι πολύ εύκολο (και με βοηθεια από δω).
    • @johnny_red.Eυχαριστώ πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες!Πλάκα πλάκα κι εγώ στο MI-5 θέλω κάποια στιγμή να περάσω την XTRV.Τον bootloader τον έχω ξεκλειδώσει απο πέρυσι τον Οκτώβριο που το παρέλαβα.Οπότε δεν θα είναι και τόσο δύσκολο,απλά έχω σκουριάσει λίγο.. :) :)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τί παίζει με το tracking number του gearbest το οποίο αν το βάλω στο track.bpost.china το αναγνωρίζει ενώ αν το βάλω στο αντίστοιχο του ΕΛΤΑ το βγάζει λάθος.
      Στο κινέζικο γράφει ότι έχει μπει Ελλάδα από τις 17 Αυγούστου, ωστόσο χθες που πήγα στο ταχυδρόμειο δεν ασχολήθηκαν μαζί μου γιατί είπαν πως δεν είναι έγκυρο το tracking number και δεν το αναγνωρίζει το σύστημά τους.
      Με το gearbest που μίλησα δεν έβγαλα άκρη, μιας που πάλι το"λάθος" tr. number μου έδωσαν και μου είπαν πως βλέπουν και εκείνοι ότι το δέμα μου έχει μπει Ελλάδα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;
      [/quote]

Καλημέρα σε όλους! Τελικά μετά από mail που τους έστειλα μέσω του PayPal μου απάντησαν αμέσως (Ω τί έκπληξη) και είπαν πως λόγω του free shipping δεν δίνουν tracking number και πως δεν το επέλεξα κατά την παραγγελία (αν και δεν θυμάμαι κάποια τέτοια επιλογή).
      Οπότε τώρα τί κάνω; Γνωρίζει κανείς; Χωρίς tr.No μπορώ να βρω το δέμα στα ΕΛΤΑ ή να πάρω την Νικολούλη;;
    • Θ έρθει μην φοβάσαι... Είναι άξιοπιστο το gearbest... το πρόβλημα είναι ότι τα δέματα φτάνουν Ελλάδα και μπορεί να μείνουν στο κομμάτι αυτό ακόμα και μήνα μέχρι να ανοιχτεί και να σκαναριστει το δέμα και να φανεί ανανέωση στο σύστημα....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Έχω δέμα από 14/8 στο αεροδρόμιο με sg post κ ακόμα δεν το έχουν πιάσει οπότε κάνε υπομονή!!Αντίθετα με ένα άλλο που το εστειλαν 6/9 με china post κ σήμερα είναι Κ.Δ Θεσσαλονικης

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Οταν στελνεις πισω στο Gearbest κατι για επισκευη μεσα στην εγγυηση (4 μηνες μετα την αγορα), ποιος πληρωνει τα εξοδα αποστολης ? Θα ειναι αρκετουτσικα λογω διαστασων του προς επισκευη αντικειμενου (προτζεκτορας, αξια μεταφορικων 40-50€ περιπου) .........
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση