Εξαρτάται από το πόσο θα το εκτιμήσουν στο τελωνείο. Πραγματικά θα έπρεπε να σου βγεί . 15 € έξοδα εκτελωνισμού +24% ΦΠΑ = 55€.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Εξαρτάται από το πόσο θα το εκτιμήσουν στο τελωνείο. Πραγματικά θα έπρεπε να σου βγεί . 15 € έξοδα εκτελωνισμού +24% ΦΠΑ = 55€.
-
Ναι αλλά τι εκτίμηση θα κάνουν; Υπολόγισες και τα έξοδα του ΕΛΤΑ; 14 ευρώ νομίζω κρατάει ο ΕΛΤΑ για τα εκτελωνισμένα.
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
24% του 167€ -
Ο/H zt654 έγραψε:
Ναι αλλά τι εκτίμηση θα κάνουν; Υπολόγισες και τα έξοδα του ΕΛΤΑ; 14 ευρώ νομίζω κρατάει ο ΕΛΤΑ για τα εκτελωνισμένα.
Άλλο πες μας εσύ , μπορείς να μας πεις που πήγε το eu express του Gearbest;
Μια που είσαι ειδικός;
-
Λοιπόν έρχεται και priority line eu express και για την αποθήκη του Χονγκ Κονγκ αύριο δοκιμαστικά. Να δούμε αν θα λειτουργήσουν όλα καλά.
-
παιδιά σκέφτομαι να παρω oneplus 5 από gearbest..
καμια γνωμη ή συμβουλη; ευχαριστωω -
Κινητάρα τι να λέμε τώρα πολύ ποιοτικό κινητό.
-
@teddukos94 Πολύ καλό, μέχρι στιγμής δεν εχω κανένα θέμα. Έχει πολύ γρήγορη φόρτιση και πολυ καλή αυτονομία, η μεγαλύτερη διάρκεια που μέτρησα με ανοιχτή οθόνη είναι 8.30 ώρες.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τώρα το oneplus 3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος..
το θέμα μου είναι το gearbest, φοβάμαι μην πέσω σε κάνα τελωνείο.. -
Παιδια εχει τυχει σε κανεναν δεμα με priority direct mail απο banggood ν αργησει? Εφυγε 24-8 απο κινα και 30-8 απο Ολλανδια και εκτοτε κανενα νεο. Ολα τ αλλα ειχαν φτασει σε 12 εργασιμες οπως ισχυριζονται κι οι ιδιοι.Χαθηκε η ειναι ακομα στον αερα?
-
Θα καθυστερήσει αλλά θα έρθει..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα