Παιδια εχω παραγγηλει απο lightinthebox ενα tvbox της xiaomi και μπηκε τελωνειο. Εχω πληρωσει την επιλογη στο στο light για τελωνειο εστειλα μνμ στο light οτι μπηκε τελωνειο και μου απαντησαν με φωτογραφια απο το τελωνειο θα παρεις 100% πισω τα λευτα σου. Ειδωμεν περιμενω να παραλαβω..
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Πάντως εάν δεν το πάρεις με απλή αποστολή τελικά το gearbest δεν είναι και τόσο φθηνό.Το mi 6 το πήρε γνωστός από vickmall (του πρότεινα vickmall που ψωνίζω μόνιμα ή banggood που διαβάζω εδώ μέσα ,μου είπε vickmall) και πλήρωσε 450+3(direct)453δολλάρια του βγήκε όπως μου είπε με επιλογή μετατροπής από την τράπεζα του τελικό ποσό 384 ευρώ.Η παραγγελία έγινε πριν 12 ημέρες και χτες στο 17 track έφτασε στο Ελ Βενιζέλος οπότε σε 2-3 θα το έχει στα χέρια του
-
Το vickmall είναι από τα πλέον αξιόπιστα καταστήματα, αλλά επειδή έχει πιο ακριβές τιμές έχει παραγκωνιστεί
-
Εφόσον στα φθηνά μαγαζιά πας με unregister τοτε ναι διαφορετικά δεν είναι και τόσο ακριβό.Βασικα έχω έναν ο οποίος ψωνίζει από gearbest τα παίρνει τελείως απλά χωρίς το έξτρα 21 ευρώ και μου λέει δεν τον πείραζει να περιμένει και 50 ημέρες συνήθως μου λέει 35 με 40 ημέρες. Επειδή δεν του έχει τύχει τελωνείο νομίζει ότι τα direct και europe express και παρόμοια είναι για να κονομανε τα κινεζομαγαζα.Ο καθένας λοιπόν με τις εμπειρίες του έχει και την θεωρία του
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Πάντως εάν δεν το πάρεις με απλή αποστολή τελικά το gearbest δεν είναι και τόσο φθηνό.Το mi 6 το πήρε γνωστός από vickmall (του πρότεινα vickmall που ψωνίζω μόνιμα ή banggood που διαβάζω εδώ μέσα ,μου είπε vickmall) και πλήρωσε 450+3(direct)453δολλάρια του βγήκε όπως μου είπε με επιλογή μετατροπής από την τράπεζα του τελικό ποσό 384 ευρώ.Η παραγγελία έγινε πριν 12 ημέρες και χτες στο 17 track έφτασε στο Ελ Βενιζέλος οπότε σε 2-3 θα το έχει στα χέρια του
Θα το τσεκάρω σ λιγο π θα παω δουλειά αδερφέ μ. Την ακύρωσα τημ παραγγελία στη γκιαρ. Τι να πω ήλπιζα πως θα βγαλω ακρη. Το συγκεκριμένο στη bangood το 128 το κεραμικό βγαινει 415
Φίλε banggood δίχως αμφιβολία ή από Ελλάδα μετά. Θα σου πω τελευταία το GB τα έχει σκ.....ώσει λιγάκι!
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Δύο δέματα πήρα χτες στο ταχυδρομείο από το gearbest που ήταν από 26/9 και 28/9 στο αεροδρόμιο. Απλά unregistered και χωρίς τελωνείο
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο 1/10/ εχω δεμα στο τελωνειο με tracknumber. Τα απλα εχουν ερθει ολα ακομα και αυτα που εχουν γινει παραγγελεια την ιδια μερα...
=============== Οκτ 22nd 2017, 1:13pm ===============
Ο/H sifamix έγραψε:
. Την ακύρωσα τημ παραγγελία στη γκιαρ. Τι να πω ήλπιζα πως θα βγαλω ακρη. Το συγκεκριμένο στη bangood το 128 το κεραμικό βγαινει 415
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H sifamix έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα