Δεν έχει σχέση, θα έπρεπε να το έχει υπολογίσει, να ρωτήσει, σου λέει ο πελάτης δεν φταίει σε τίποτα ας το έψαχνες και αν δεν μπορείς μη το στέλνεις! Γι'αυτό θα δεις ορισμένοι πωλητές γράφουν ότι δεν στέλνουν σε ορισμένα κράτη (πχ Ιταλία),είναι γιατί λόγω καθυστέρησης τελωνείου έχουν δυσαρεστημένους πελάτες και αναγκάζονται να τα βρουν με το πελάτη και να του επιστρέψουν χρήματα και να στείλουν και δώρο γιατί πολύ απλά φοβούνται το dispute.
Eγώ έχω δικαιωθεί πάντως...αν και μόνο μια φορά έκανα dispute, τις υπόλοιπες φορές τα έβρισκα με το πωλητή και μου έστελνε το προϊόν δωράκι
Που να δεις αν είναι γραμμένο ότι το στέλνει από Ε.Ε. και τελικά το στέλνει από Κίνα και κάνει 1 μήνα να έρθει....τότε να δεις....
Αν είναι μικρό το ποσό δεν θα δυσκολευτεί η paypal
Τώρα αν ξεκίνησαν τις τσιγκουνιές δεν ξέρω, παίζει να έκαναν πολλοί dispute και να τα 'παιξαν
Eγώ έχω δικαιωθεί πάντως...αν και μόνο μια φορά έκανα dispute, τις υπόλοιπες φορές τα έβρισκα με το πωλητή και μου έστελνε το προϊόν δωράκι

Που να δεις αν είναι γραμμένο ότι το στέλνει από Ε.Ε. και τελικά το στέλνει από Κίνα και κάνει 1 μήνα να έρθει....τότε να δεις....
Αν είναι μικρό το ποσό δεν θα δυσκολευτεί η paypal

Τώρα αν ξεκίνησαν τις τσιγκουνιές δεν ξέρω, παίζει να έκαναν πολλοί dispute και να τα 'παιξαν

Open-source is the future