Παιδια εγώ έχω κάνει παραγγελία από ebay, και έχει σταλεί με dhl. Βάζω τον αριθμό στα ΕΛΤΑ courier, και μου βγάζει ότι ξεκινάει από Γερμανία και όχι από Κίνα... Για να δούμε αν το γλιτώσω και αυτή την φορά το 3ευρω
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
GEARBEST-REGISTERED-NL POST.....Το τρίγωνο του ΠΕΡΙΜΕΕΕΕΕΕΝΕΕΕΕ...χαλαρά....ΕΛΤΑ.....κλπ κλπ κλπ....
!Εχω 2 παραγγελίες απο 2/10 με άφιξη Ελλάδα 24/10.Περιμέεεεεεεενω...περιμέεεεενωωωωω!!Καλά Χριστούγεννα είπαμε?Δεν είπαμε...
.Να το βράσω και το priority τους μαζί με τα ΕΛΤΑ βεβαίως βεβαίως!!!Δεν μπορώ βρε παιδιά να διανοηθώ οτι υπάρχει άνθρωπος που για παραγγελία 30 και 40 ευρώ έχει την υπομονή να περιμένει 2 μήνες να παραλάβει.30 το πολύ!Yγεία πάνω απο όλα παιδιά!!Όλα τα άλλα χαβαλές να γίνεται...!
-
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
Σε 20 ημέρες στα χέρια μου άλλη μια συσκευή για τον γείτονα και φίλο με priority
Σημερα κουνήθηκε μετά απο μπινελικια μια παραγγελία που εχει φτασει Ελλαδα απο 1/10 απο ebay .
Eχει ερθει αλλη μια μικρη χωρις track number απο bangood se 25 μερες....
και η ζωη συνεχιζεται.....
πάντως το ξαναλέω όποιος θέλει ερχεται στη σελιδα τους στο FB για κράξιμο μπας και κατι βγει...... -
Πρώτη φορά αγορά στο eglobalcentral.eu και από 6-11-2017 (ήμερα αγοράς) το Status είναι στο Processing.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο συνέχεια μέχρι και σήμερα! Λέει επίσης << συνήθως παράδοση 6-8 εργάσιμες ήμερες>>!
Είναι φυσιολογικά τα παραπάνω για το συγκεκριμένο κατάστημα; -
Παιδιά αυτή τη περίοδο το ddpuk1 του gearbrst πως πάει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kaper έγραψε:
Εσεις μια χαρα εισαστε εγω παραγγελια απο 27/8 αφιξη ελλαδα 14/10 ακομα περιμένω...να αρχισω να αγχωνομαι?
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι ακριβως πρεπει να κανω μιας και δεν γνωριζω; θα μου κανουν ομως refund μιας και δεν φταινε αυτοι;φταει το δικος μας τελωνειο
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Θα την βρείτε την...άκρη!!
@teodkats άραξε...υπολόγιζε σε κάνα 20-ημερο να παραλάβεις...θα κάνει μια βολτίτσα, οδικώς, ανά την Ευρωπαϊκο-βαλκανικη επικράτεια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H kaper έγραψε:
Τι ακριβως πρεπει να κανω μιας και δεν γνωριζω; θα μου κανουν ομως refund μιας και δεν φταινε αυτοι;φταει το δικος μας τελωνειο
-
Θα περιμενω ισως λιγο ακομα
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kaper έγραψε:
Θα περιμενω ισως λιγο ακομα
υπόψη ότι έχει τύχει να μου έρθει πακέτο στους 5 μήνες και επέστρεψα αμέσως την πληρωμή μέσω PayPal και όπως είναι φυσικό, αυτό μετράει πολύ!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα