Μέχρι και ο γύρος του κόσμου 80 μέρες κάνει, εμείς 95?
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια να καλύψουμε και την περίπτωση να τα στέλνουν ποδαράτα με γαϊδούρια από τον "κλασικό δρόμο του μεταξιού"Ο/H flowin_through έγραψε:
Μέχρι και ο γύρος του κόσμου 80 μέρες κάνει, εμείς 95?
και από χρόνους, πόσες μέρες κάνει να το παραλάβεις και με τι μεταφορική έρχεται;Ο/H kostis12 έγραψε:
Από geekbuying πάντως με την αποθήκη της Ιταλίας κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής Viva Italia
Και εμένα μου είχαν έρθει έτσι εξίσου γρήγορα δύο δέματα με αυτή τη μέθοδο, αλλά τώρα περιμένω από τις 21/10 η οποία κιόλας μπήκε Ελλάδα από τις 29..ααχχχ αυτά τα ΕΛΤΑΟ/H NasDriver έγραψε:
Για παραγγελίες από Gearbest δοκιμάστε Belgium Post - Registered, μου ήρθε σε 15 μέρες και χωρίς τελωνείο, μάλλον είναι τριγωνική καθώς δείχνει απόστολέα από Βέλγιο και όχι από Κίνα, δεν έχει καν τα CN22/23
International Track & Trace | PostNL δες εδώ, δειχνει ότι χθες εφτασε το δεμα σου ΕλλαδαΟ/H kaper έγραψε:
Ρε παιδια βαζω στο 17 τρακ RS931496289NL και μου λεει ελειξε επικοινωνισα με ελτα και μ λενε θα προωθησουν το αιτημα να κανει πιο ωρηγορα και αλλες τετοια...τι να κανω;
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk