Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• καλησπέρα στην ποιο ενεργή ομάδα της Ελλάδος...
      πριν λίγο παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου μια παραγγελία ( χωρισμένη σε 2 πακέτα ) από Αμερική (2 μπλουζίτσες σχετικά ακριβές σε σχέση με τις άλλες παραγγελίες που περιμένω από ΚΙΝΑ )
      με DHL (Αμερική μέσω Γερμανίας )
      πέρασε και δεν ακούμπησε τελωνείο και χωρίς καμιά εξτρά επιβάρυνση
      παρά μόνο τις 55 συνολικά ημερολογιακά ημέρες πάντα από την ημέρα αγοράς τους
      θέλω να πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και φυσικά ενημέρωσα τους φίλους μας Αμερικάνους ότι μόλις παρέλαβα και πως όλα ήταν οκ
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Ποιος ειναι ο καλος δρομος? Σε λιγο θα κοψουμε τις μικροπαραγγελιες μ αυτους που μπλεξαμε
    • Το πιο ωραίο αυτοκόλλητο από Γ.Ε.Τ.Α.

εντωμεταξυ το αυτοκόλλητο γράφει μόνο Γερμανία, αλλά στον φάκελο γράφει το CN22 πάνω του.
      Images
      • IMG_20171123_134113.jpg

350,33 kB, 1.080×1.920, viewed 110 times
    • Διαφήμιση
    • Πραγματικά κάνω υπομονή με τα ΕΛΤΑ αλλά του έχει σιχαθεί η ψυχή μου!!4 δέματα ενώ έχουν φτασει στο Αεροδρόμιο(Ελλάδα,Αερολιμένας,ΚΑΤ) κ εκφόρτωση από μεταφ.μεσο περιμένω το το πιο πρόσφατο 10μερες,το πρώτο που έφτασε 26 μέρες κ ακόμα δεν έχουν κινηθεί!!!

Σήμερα ήθελα να πάρω κατι(18650 battery charger),ψωνισα από banggood,μπορεί να μου κόστισε 6€ παραπάνω σε σχέση με το ali,συν 2€ priority,το πολύ σε 20ημερολογιακες θα το έχω!!Δεν θα περιμένω 2μηνες!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Όπως όλοι έτσι και εγώ έχω ταλαιπωρηθει αμέτρητες φορές απο το ελληνικό δημόσιο. Στο θέμα των ταχυδρομείων η κατάσταση φαίνεται οτι παει προς πλήρη απαξίωση και στη συνέχεια πούλημα στο 1/10 της αξίας.
      Φοβάμαι οτι με πλήρη ιδιωτικοποίηση θα κοστίζει 5 ευρώ το γραμματόσημο και θα εχουμε πλήρη τελωνειακό έλεγχο ,απο καρφίτσα μέχρι κινητό. Για να προλαβω κάποιον που θα πεί "καλύτερα γιατί θα ξέρω τι θα πληρώνω και σε μια μέρα θα το έχω σπίτι μου" θα απαντήσω οτι συγκεκριμενα τα κινητά που απασχολούν το φόρουμ κανονικά τυγχάνουν κατάσχεσης και όχι πληρωμής ΦΠΑ και εκτελωνισμου,
      εξαιτίας έλλειψης απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων αλλά και πιστοποιησεων απο την Ευρωπαϊκή ένωση.
      Μη βιαζεστε λοιπόν γιατί αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, xiaomi θα είχαν οι ταξιδιώτες στη Κίνα και οι συγγενείς ναυτικών (πριν τα φέρει η info).

Sent from my SM-T320 using Tapatalk
    • Όχι και 5 euro το γραμματόσημο ρε φίλε έλεος υπό ιδιωτική διοίκηση, και η ανάλυση που κάνεις στην συνέχεια δεν είναι έτσι να με συγχωρείς αγνοείς το θέμα

Παντως η ιδιωτικοποιηση των τηλεπικπινωνιων μονο καλο εκανε

Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • 5€ θα ειναι μονο να το σαλιωσουν

=============== Νοε 23rd 2017, 6:14pm ===============

Ο/H kaper έγραψε:

Παντως η ιδιωτικοποιηση των τηλεπικπινωνιων μονο καλο εκανε
      Α που πηγε το 131 απο 1 αστικη μοναδα (δλδ σχεδον 0) σε 1€ το λεπτο και για ενα ραντεβου γιατρου να θες ισαμε 5-6€
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.

Στην τσεπη του καταναλωτη δεν νομιζω πως εκανε κακο

Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geomos έγραψε:

Όπως όλοι έτσι και εγώ έχω ταλαιπωρηθει αμέτρητες φορές απο το ελληνικό δημόσιο. Στο θέμα των ταχυδρομείων η κατάσταση φαίνεται οτι παει προς πλήρη απαξίωση και στη συνέχεια πούλημα στο 1/10 της αξίας.
      Φοβάμαι οτι με πλήρη ιδιωτικοποίηση θα κοστίζει 5 ευρώ το γραμματόσημο και θα εχουμε πλήρη τελωνειακό έλεγχο ,απο καρφίτσα μέχρι κινητό. Για να προλαβω κάποιον που θα πεί "καλύτερα γιατί θα ξέρω τι θα πληρώνω και σε μια μέρα θα το έχω σπίτι μου" θα απαντήσω οτι συγκεκριμενα τα κινητά που απασχολούν το φόρουμ κανονικά τυγχάνουν κατάσχεσης και όχι πληρωμής ΦΠΑ και εκτελωνισμου,
      εξαιτίας έλλειψης απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων αλλά και πιστοποιησεων απο την Ευρωπαϊκή ένωση.
      Μη βιαζεστε λοιπόν γιατί αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, xiaomi θα είχαν οι ταξιδιώτες στη Κίνα και οι συγγενείς ναυτικών (πριν τα φέρει η info).

Φίλε μου με συγχωρείς πάρα πολύ αλλά από ένα σημείο και μετά το χάνεις.Απο που και ως που προκύπτει αυτό για την αύξηση;;; Δηλαδή τι προτείνεις ;; Μην παραπονιέστε για τις άθλιες υπηρεσίες γιατί θα ιδιωτικοποιηθεί;;; Δηλαδή αυτό λέμε εμείς;; Εμείς θέλουμε να λειτουργήσει όπως πρέπει , δεν νομίζω να ζητάμε κάτι παράλογο.Για το δεύτερο κομμάτι απλά θα αποφύγω να το σχολιάσω ... Απλά σκέψου ότι δέματα οι Κινέζοι στέλνουν σε όλο το κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα και στις περισσότερες των περιπτώσεων με ποιο ελαστικούς ελέγχους.
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H geomos έγραψε:

Φίλε μου με συγχωρείς πάρα πολύ αλλά από ένα σημείο και μετά το χάνεις.Απο που και ως που προκύπτει αυτό για την αύξηση;;; Δηλαδή τι προτείνεις ;; Μην παραπονιέστε για τις άθλιες υπηρεσίες γιατί θα ιδιωτικοποιηθεί;;; Δηλαδή αυτό λέμε εμείς;; Εμείς θέλουμε να λειτουργήσει όπως πρέπει , δεν νομίζω να ζητάμε κάτι παράλογο.Για το δεύτερο κομμάτι απλά θα αποφύγω να το σχολιάσω ... Απλά σκέψου ότι δέματα οι Κινέζοι στέλνουν σε όλο το κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα και στις περισσότερες των περιπτώσεων με ποιο ελαστικούς ελέγχους.
      Η "αύξηση" είναι σχήμα λόγου, προφανώς δεν θα κοστίζει 5 ευρώ το γραμματόσημο μην τα παίρνετε όλα κυριολεκτικά.
      Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος εγώ βλέπω μια ηθελημένη υποβάθμιση των ΕΛΤΑ με γνωστή κατάληξη. Είτε γκρινιάζουμε είτε όχι σε ιδιώτη θα πάει. Προφανώς και προτιμώ μια υγιή δημόσια υπηρεσία και όχι μια Ελληνικής νοοτροπίας δημόσια υπηρεσία, αλλά θα μείνει όνειρο.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • ΕΛΤΑ ιδιωτικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αρκεί να μου παρέχει υπηρεσίες, εξάλλου σε όλη την Ευρώπη ιδιωτικά είναι στο σύνολο τους και εδώ ήταν έτοιμη να γίνει αλλά μετατέθηκε στο προσεχές μέλλον.