Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εδώ μπρε Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Το είδα αλλά από tapatalk δεν με ανοίγει τις φώτο για να δω που κολλάει
Redmi Note 3 pro -
-
Δεν ξέρω, απλώς στο είπα γιατί δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί δεν βλέπω τις φώτο. το είδα ότι απαντησες
Redmi Note 3 pro -
Στο δίμηνο πάνω,σήμερα ξεκολήσανε 2 παραγγελίες μου απο Gearbest NL post registered και φαίνεται να προχωράνε!!Ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε απο το μάγουλο μου στην ιδέα οτι μέσα στην άλλη βδομάδα θα τις παραλάβω.Τώρα σε τι κατάσταση....θα δείξει....
-
Και εμένα σήμερα ξεκόλλησε η παραγγελία μου από 21/9 μέρα από 62 μέρες.. Για να δούμε.. Λέτε όντως να ξεκολλήσαν επίτηδες για όλα τα δέματα και να παραλάβουμε.. Μακάρι.Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ξεκόλλησε παραγγελία μου από Gearbest NL post registered μετά από 80 μέρες και ξανά κόλλησε εδώ και 5 μέρες στην εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο κέντρο διαλογής Αττικής τι να λέμε τώρα δεν είναι μάλλον γραφτό μου να το βάλω στο χέρι μου το mi band 2 ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Χαιρομαι παιδια.Οι προφητειες του γεροντα billfotιου βγηκαν αληθινες...
-
Αν παραγγειλω κατι απο το banggood τι πρεπει να επιλεξω για να μην κολησει στο τελωνειο? Μιλαμε για αγορα εως 140 το πολυ..
Ενδεικτικα το banggood δινει τις παρακατω επιλογες...
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
Priority direct mail δαγκωτό!
-
-
Ρε παιδιά πριν δύο μέρες στο banggood για prioriry direct mail πλήρωσα περίπου 2,5 δολλάρια για ένα redmi note 4x .Τι άλλαξε ???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα