Σημειωτέον επίσης ότι το Mi A1 έχει stock Android rom απο τη google και όχι το miui από τη xiaomi το οποίο "σκαλίζουμε" εμείς, οπότε αν το προτιμήσεις μάλλον δε θα το πειράξεις ούτως ή άλλως...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
ναι, αυτό το έχω διαβάσει. Ούτως η άλλως δεν σκαλίζω Ποτε κάποια συσκευή. Απλά το μόνο που θέλω είναι να δουλεύει καλά και να με καλύπτει μια εγγύηση για τυχόν κάποιο απρόοπτο.
-
-
@kostas Grigo και το cityshop, kaizerstore είναι πολύ αξιόλογα καταστήματα. Για service έχω ακούσει μόνο για το qubestore όσο για το mygad οι τιμές του μου φαίνονται αρκετά υψηλές και για αυτό δεν έχω ψωνίσει ποτέ και δεν μπορώ να σου πω άποψη
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ το βρηκα ποιο φτηνά και από το φτηνότερο σκρουτζομαγαζο φιλε μου. Στο mygad.
-
Κωδικός Αντικειμένου: RS........NL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 13/2/2018, 00:13:02 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ
εστειλα email στο ΓΕΤΑ, την αποδειξη του Paypal που ηταν 19,52euro. τι θα γινει απο δω και περα; ποσες μερες θα κανει να ερθει; τι θα πληρωσω;Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
Για 19,52€ δεν πληρώνεις τίποτα. Χρεώνουν τα 3€ για τα διαδικαστικά; Θα δεις.
-
μαζι μπηκαν τα δικα μας τελωνειο φιλε...13.48 εγω!
ενα ταμπλετ της κορης εκανα την ανοησια καο το παρηγγειλα με συστημενο NL.... τωρα πρεπει να δειξω χαμηλοτερο παραστατικο μηπως και γλιτωσω τιποτα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Δεν μασάνε. Αν δεν δείξεις πληρωμή με PayPal ή πιστωτική δεν περνάς... Μη κάνετε ανοησίες, ξέρουν καλλίτερα τα κατατόπια από τον καθένα μας.
-
Ο/H kostas Grigo έγραψε:
Εγώ το βρηκα ποιο φτηνά και από το φτηνότερο σκρουτζομαγαζο φιλε μου. Στο mygad.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13-02-2018 19:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ /ΑΞΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ 14-02-2018 08:46 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Καλημέρα παιδιά!
Μπορείτε να με βοηθήσετε πια ενέργεια πρέπει να κάνω; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα