Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H silouanos έγραψε:

Χριστός Ανέστη. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο «νημα» για αυτο που θελω...Λοιπον,χθες παρατηρησα οτι το Paypal σε καθε αγορα μου απο το ebay ενω μεχρι και τα τελη Μαρτιου μου χρεωνε προμηθεια για καθε αγορα γυρω στα 0.05 ή 0.02 λεπτα του ευρω, απο τον Απριλιο αρχισε να μου χρεωνει προμηθεια συναλλαγματος 1 !!! ολοκληρο ευρω! Γιατι αρχισε να «τρωει» τοσα πολλα? Ευχαριστω. (Παραθετω και screenshot απο το e-banking οπου φαινεται η (υπερ)χρεωση του paypal)
      Το scrrenshot από που ειναι? Απο την τραπεζά σου? Στο paypal έχεις αλλάξει τη ρύθμιση ποιος να κάνει τη μετατροπή νομίσματος?
    • @Thracia Τοσο μου ετρωγε παντα 0.05! Μιλαμε ομως για αγορες κατω των 5 ευρω.Η τραπεζα τοσο καιρο εκανε την μετατροπη...αλλα απο αρχες Απριλιου μου κανει αυτα τα «σχεδια»
      @markito Το screenshot ειναι απο το την τραπεζα(πειραιως).Στο paypal την εχω αλλαξει την ρυθμιση που λες...αφου τοσον καιρο δεν ειχα προβλημα...
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Η τράπεζα στο κρατάει το ευρώ και όχι το PayPal
    • Διαφήμιση
    • Φίλε η κράτηση πάει (τουλάχιστον πήγαινε σε εμένα μέχρι πριν 20 ημέρες που έκανα την τελευταία παραγγελία) επί ποσοστού του ποσού που κοστίζει η παραγγελία.Το ένα ευρώ και κατι που σου κρατάει πόσο κόστιζε η παραγγελία σου???
    • Ληστρικές κρατήσεις των ελληνικών τραπεζών είναι. Μη ψάχνεστε άλλο. Όπως γίνεται με εμβάσματα, κτλ. Το PayPal δεν κρατάει από τον αγοραστή, ο πωλητής χρεώνεται.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ληστρικές κρατήσεις των ελληνικών τραπεζών είναι. Μη ψάχνεστε άλλο. Όπως γίνεται με εμβάσματα, κτλ. Το PayPal δεν κρατάει από τον αγοραστή, ο πωλητής χρεώνεται.
      Κοίταξε μέχρι πρότινος τουλάχιστον αυτό που λες δεν είναι απόλυτο.Οταν αγοράζω σε δολλάρια και αφήνω το paypal να κάνει την μετατροπή σαφώς ληστρικοτερο των Ελληνικών τραπεζών.Αν τώρα αυτό άλλαξε τότε θα συμφωνήσω μαζί σου

@akisjes Μιλάμε για αγορές κάτω των 3€ ! Τόσο καιρό που κάνω αγορές πανω 0.10 λεπτά του ευρώ δεν μου είχε "φάει" η τράπεζα... Και βλέπω χθες ότι άρχισε να μου τρώει 1€ για κάθε αγορά..και έπαθα! Τι να πω...θα μιλήσω με την τράπεζα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Πια Τράπεζα είναι;
      Είναι αγορά με πιστωτική ή cash card? ?(

Ότι αγορά έχω κάνει με πιστωτική της Εθνικής,μέσο PayPal με αγορά σε δολάριο και μετατροπή της τράπεζας, δεν έχω χρεωθεί ποτέ μετατροπή :thumbsup:

Υ.Γ Αν η αγορά έγινε απο την εφαρμογή του PayPal Πάντα θέλει αλλαγή ο τρόπος χρεώσεις γιατί είναι ρυθμισμενη να κάνει την μετατροπή αυτή ;)
      You may think you can fly - but you better not try

Αλλαξαν πριν λίγο καιρό οι χρεώσεις της Πειραιώς. Ψαξτο..
    • Οι αγορές έγιναν σε δολάριο ή λίρα Αγγλίας ?(
      You may think you can fly - but you better not try
    • @Thracia H τραπεζα ειναι η πειραιως και η καρτα ειναι VISA debit και οι αγορες εγιναν σε USD.Την ρυθμιση να κανει η τραπεζα την μετατροπη του συναλλαγματος την εχω κανει απο την πρωτη στιγμη...Αρα η τραπεζα κανει την «δουλεια»...
    • Διαφήμιση
    • και η eurobank τον τελευταιο καιρο αν βαλεις στην paypal μετατροπη να την κανει η τραπεζα σου τραβαει 1 ευρω για συναλαγμα