Ναι και μου είπαν να μην το παραλάβω, να το αφήσω να γυρίσει πίσω και μετά να το ξαναπαραγγείλω. Ζήσε Μάη μου...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αυτή είναι η ιστορία από την αρχή...
Ο/H billphone έγραψε:
Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες από Banggood ένα radio DVD αυτοκινήτου με αναδιπλούμενη οθόνη και επέλεξα να έρθει με Priority Direct Mail όπως έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Μου έκανε εντύπωση ότι ενώ η συσκευή κόστιζε 95€ το κόστος για το Priority ήταν μόνο 0,98€!
Μετά από 3-4 μέρες μου στείλανε μήνυμα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη μέθοδος αποστολής για τη χώρα μου και ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους ρώτησα γιατί αυτό και μου απάντησαν ότι "Your order 781236 is suspected to be overweight, and we have re-examined order and submitted it. Once the review is approved, we will ship it to you." Υπέρβαρο το ράδιο;; Σκέφτηκα ότι μάλλον κάποιο λάθος έγινε στην κοστολόγηση του Priority και τους είπα αν είναι υπέρβαρο να με ενημερώσουν αν θέλουν να πληρώσω κάτι παραπάνω. Την επόμενη μέρα μου είπανε ότι το στείλανε.
Δεν έβλεπα όμως tracking number και τους ρώτησα γιατί. Μετά από 2 μέρες εμφανίστηκε ένα tracking number της μορφής 0123456789 δηλαδή 10 ψηφία!
Τους ρώτησα με ποια ταχυδρομική μου το στείλανε και μου απάντησαν με DHL!!
Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι στο Priority? Δεν στέλνουνε με την NL Post πλέον; Ή μου την κάνανε τη ζημιά τα κινεζάκια;
-
αν ερχετε με dhl e commerce η παραλαβη γινετε απο τα ελτα καπου διαβασα οτι το tracking καπου το βαζεις στην dhl και το κανει μετατροπη σε νεο tracking.
ειδα οτι το δικο σου εχει 10 ψιφια και αν θυμαμαι καλα το απλο dhl εχει 12 ψιφια
οτι και να ειναι θα το δεις οταν φτασει -
Ουδεις ασφαλτος που ειπε και η Αντζελα.Το banggood παντοτε ομως μας ικανοποιει.
-
Ίσως το πιο τίμιο μαγαζί το banggood εκ Κίνας βεβαίως βεβαίως
-
Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε! Το πακέτο το έφερε η DHL το μεσημέρι στο σπίτι χωρίς να πληρώσω τίποτα!!! Απίστευτο;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε! Το πακέτο το έφερε η DHL το μεσημέρι στο σπίτι χωρίς να πληρώσω τίποτα!!! Απίστευτο;
Άκυρο... -
Άκυρο? Τι άκυρο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
-
Άκυρο ποστ, γράψε λάθος δηλαδή..
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Είμαι Γερμανία έχω 2 πακέτα που λένε ότι ήρθαν ενώ δεν τα πήρα.
Και τα 2 στο 17track λένε has been duly voted. Τι πάει να πει; Τα κράτησε το τελωνείο;; Τι ένα είναι Κιτ για κινητό κατσαβίδια κλπ με κόστος 1 ευρώ το άλλο ένας φορτιστής aukey με κόστος 8 ευρώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα