Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Είναι μια χαρά η παραγγελία με priority direct mail, δεν περνάει τελωνείο :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Είναι μια χαρά η παραγγελία με priority direct mail, δεν περνάει τελωνείο :)
      μου δίνει αυτές τις επιλογές στο 1ο συνημμένο , αν επιλέξω πάλι να πάρω ενα mi8 μου βγάζει άλλα! (2ο συνημμένο)

σε διάφορα site διαβάζω για belgium registered as safe σαν guide , έχω συνηθίσει απο το banggood και επέλεξα το priority direct mail χωρίς να το ψάξω.
      Images
      • test.png

11,39 kB, 631×176, viewed 98 times
      • test2.png

10,49 kB, 633×176, viewed 93 times
    • Κάθε μαγαζί έχει διαφορετικούς τρόπους αποστολής και ειδικά εάν πρόκειται για τρόπο αποφυγής τελωνείου, τυχερός ήσουν και έβαλες σωστή μέθοδο :)
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ναι αλλά δύο ονόματα για τον ίδιο safe τρόπο? Οι ίδιοι βέβαια σε chat σου ξεκαθαρίζουν ότι καμία δεν είναι Safe.

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • Τυχαίο...κανένα κατάστημα δεν θα σου πει ότι δεν περνάει τελωνείο...αυτά είναι πράγματα που έχουν διαπιστωθεί στην πράξη από διάφορες παραγγελίες :)
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Πάντως κάποια sites σου ξεκαθαρίζουν τι πρέπει να διαλέξεις για να γλυτώσεις το τελωνείο εδώ. Με λίγα λόγια να το πληρώσεις από πριν με την παραγγελία σου...

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ισχύει, για αυτό πρέπει να γίνεται καλή έρευνα πλέον, πριν την αγορά :)
    • Διαφήμιση
    • Για ενημέρωση: 'Eκανα παραγγελία μέσω Ali express από πωλητη που υποστήριζε ότι στένλει power banks Ευρώπη μέσω Turkey post.
      Με λίγα λόγια, ούτε μέσω Τουρκίας γίνεται πλέον. Είχα δει review από παλιότερες παραγγελίες που πέρασαν κανονικά, άρα πρόσφατα μπλόκαραν και τους Τουρκους. Το πακέτο επιστράφηκε στον πωλητή, εγώ έχασα κάποια λίγα χρήματα από τις προμήθειες του Paypal. Ο πωλητής άψογος, πλήρωσε αμέσως ασυζητητί.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Να παραθέσω και εγώ ένα δικό μου θέμα άσχετο από παραγγελίες από Κίνα.
      Αγόρασα ένα μικρό αντικείμενο αξίας 10 ευρώ από Αγγλία επειδή θα ερχόταν σχετικά γρήγορα. Το ίδιο από Κίνα, μάλλον και αυτοί από Κίνα το πήραν, ήταν ποιο φτηνό αλλά θα ερχόταν σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Αυτό έγινε μέσα Μαΐου. Κάνω την παραγγελία το βλέπω αργότερα στο tracking number, εντάξει, φτάνει Αθήνα και μετά λέει στο tracking information, delivered, θα φτάσει τις επόμενες μέρες στον προορισμό του. Οκ, ωραία, περνάει ο καιρός δεν καταφτάνει, εχω απορία στέλνω μήνυμα μου απαντάνε σχετικά όλα καλά περίμενε θα έρθει κλπ.
      Έκτοτε δεν έχει έρθει τίποτα πέρα από το ότι έχει εκλείψει και ο λόγος που το χρειαζόμουν.
      Είχα παραγγείλει πριν τα Χριστούγεννα κάτι χαζομάρες από Κίνα για τα παιδιά μου αξίας κάτω από μισό ευρώ. Τότε υπήρχε ένας αχταρμας στο τελωνείο λόγω αλλαγών αν θυμόμαστε. Όλα αυτά άργησαν να έρθουν αλλά ήρθαν. Το τελευταίο μάλιστα αξίας 35 λεπτών ήρθε κάπου στον Ιούνιο. Εδώ όμως έχουμε ευρωπαϊκή χώρα, δεν υπάρχει φορτος εργασίας νομίζω όπως τότε και ο χρόνος μου φαίνεται υπερβολικός.
      Δεν έχω διάθεση για διαδικασία αφού το παρήγγειλα και το πληρωσα μέσω PayPal.
      Από την άλλη όμως δεν θέλω να παριστανω το κορόιδο σε κάποιον βλαμμενο αγγλοσαξονα αν και γνωρίζω ότι οι συντριπτική πλειοψηφία κινείται by the book.
      Το μυαλό μου πηγαίνει πρώτα στο γκρικ συστεμ και ας είμαστε πολύ πέρα από το μιλλενιουμ.
      Θα ήθελα τις δικές σας γνώμες για να ξεκολλήσω το σκεπτικό μου :)
    • Εγω θελω να ζητησω απο τους ποιο έμπειρους οσο αφορα το paypal ειχα ξαναγράψει εδώ αλλα θελω μια καθοδήγηση. Λοιπόν εχω κάνει μια παραγγελία στις 16 Ιουλίου ενα φωτοσπαθο.
      Στο σαιτ τους λενε μεσα σε 48 ωρες γίνεται αποστολή και με ενημερώνουν οτι έφυγε το πακέτο.
      Μετα απο ψάξιμο στέλνουν μια πλαστικουρα και οχι φωτοσπαθο μετα απο πολλές προσπάθειες να μπω που ειχα κανει εγγραφη στο σαιτ τους γράφει συνεχώς δεν υπάρχει αυτός ο λογαριασμός αρα μουφα σαιτ. Εχω στηλει και στο σαιτ τους εδω και 5 ημέρες αλλα και στο μαιλ αυτουνού που τον εμφανίζει το paypal που ειναι το πακετο στάλθηκε τίποτα παιδιά καμια απάντησή.

Το paypal εχει δυο επιλογές μια επιλογή για αναφορά οτι δεν πήρα το πακέτο και μια αλλη επιλογή αυτο που ηρθε δεν ειναι το σωστό α και μια τρίτη επιλογή για και καλά ύποπτη κίνηση στον λογαριασμό μου καπως ετσι.

Εγω τι επιλέγω την πρώτη επιλογή; το ειχα πατήσει αλλα δεν το προχώρησα γιατι και καλα επικοινωνείς με τον προμηθευτή μέσω paypal και τι του γραφω βρε παιδιά; οτι και καλα στο σαιτ σου γράφεις σε 48 ωρες κάνεις αποστολή και δεν την έχεις κάνει σου εχω στηλει μυνημα ρωτοντας που ειναι το πακέτο το εστηλες δεν εχεις απαντήσει οποτε ζητω τα λεφτά μου πισω.

Στην ουσια αυτο θέλω αφου το φωτοσπαθο απο τι εμαθα ειναι μουφα και εφοσον δεν μου μου εχει απαντήσει εδω και 5 ημέρες οποτε δεν μπορει να μου πει τίποτα ειναι σωστες οι κινησεις αυτές παιδιά;
    • Καλησπέρα σας
      Θέλω να αγοράσω τάμπλετ για την μαμά μου, κατα προτίμηση απο ευρωπαική αποθήκη, έχετε να μου προτείνεται κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα (κινέζικο) απο ευρώπη?
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mparaxir έγραψε:

Εγω θελω να ζητησω απο τους ποιο έμπειρους οσο αφορα το paypal ειχα ξαναγράψει εδώ αλλα θελω μια καθοδήγηση. Λοιπόν εχω κάνει μια παραγγελία στις 16 Ιουλίου ενα φωτοσπαθο.
      Στο σαιτ τους λενε μεσα σε 48 ωρες γίνεται αποστολή και με ενημερώνουν οτι έφυγε το πακέτο.
      Μετα απο ψάξιμο στέλνουν μια πλαστικουρα και οχι φωτοσπαθο μετα απο πολλές προσπάθειες να μπω που ειχα κανει εγγραφη στο σαιτ τους γράφει συνεχώς δεν υπάρχει αυτός ο λογαριασμός αρα μουφα σαιτ. Εχω στηλει και στο σαιτ τους εδω και 5 ημέρες αλλα και στο μαιλ αυτουνού που τον εμφανίζει το paypal που ειναι το πακετο στάλθηκε τίποτα παιδιά καμια απάντησή.

Το paypal εχει δυο επιλογές μια επιλογή για αναφορά οτι δεν πήρα το πακέτο και μια αλλη επιλογή αυτο που ηρθε δεν ειναι το σωστό α και μια τρίτη επιλογή για και καλά ύποπτη κίνηση στον λογαριασμό μου καπως ετσι.

Εγω τι επιλέγω την πρώτη επιλογή; το ειχα πατήσει αλλα δεν το προχώρησα γιατι και καλα επικοινωνείς με τον προμηθευτή μέσω paypal και τι του γραφω βρε παιδιά; οτι και καλα στο σαιτ σου γράφεις σε 48 ωρες κάνεις αποστολή και δεν την έχεις κάνει σου εχω στηλει μυνημα ρωτοντας που ειναι το πακέτο το εστηλες δεν εχεις απαντήσει οποτε ζητω τα λεφτά μου πισω.

Στην ουσια αυτο θέλω αφου το φωτοσπαθο απο τι εμαθα ειναι μουφα και εφοσον δεν μου μου εχει απαντήσει εδω και 5 ημέρες οποτε δεν μπορει να μου πει τίποτα ειναι σωστες οι κινησεις αυτές παιδιά;
      Υπομονή... Το PayPal θα δώσει μερικές μέρες στον έμπορο να σου απαντήσει.. Αν δεν απάντησει, αμέσως σου πίστωνει τα λεφτά

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk