Είναι μια χαρά η παραγγελία με priority direct mail, δεν περνάει τελωνείο

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμου δίνει αυτές τις επιλογές στο 1ο συνημμένο , αν επιλέξω πάλι να πάρω ενα mi8 μου βγάζει άλλα! (2ο συνημμένο)Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι μια χαρά η παραγγελία με priority direct mail, δεν περνάει τελωνείο![]()
Υπομονή... Το PayPal θα δώσει μερικές μέρες στον έμπορο να σου απαντήσει.. Αν δεν απάντησει, αμέσως σου πίστωνει τα λεφτάΟ/H mparaxir έγραψε:
Εγω θελω να ζητησω απο τους ποιο έμπειρους οσο αφορα το paypal ειχα ξαναγράψει εδώ αλλα θελω μια καθοδήγηση. Λοιπόν εχω κάνει μια παραγγελία στις 16 Ιουλίου ενα φωτοσπαθο.
Στο σαιτ τους λενε μεσα σε 48 ωρες γίνεται αποστολή και με ενημερώνουν οτι έφυγε το πακέτο.
Μετα απο ψάξιμο στέλνουν μια πλαστικουρα και οχι φωτοσπαθο μετα απο πολλές προσπάθειες να μπω που ειχα κανει εγγραφη στο σαιτ τους γράφει συνεχώς δεν υπάρχει αυτός ο λογαριασμός αρα μουφα σαιτ. Εχω στηλει και στο σαιτ τους εδω και 5 ημέρες αλλα και στο μαιλ αυτουνού που τον εμφανίζει το paypal που ειναι το πακετο στάλθηκε τίποτα παιδιά καμια απάντησή.
Το paypal εχει δυο επιλογές μια επιλογή για αναφορά οτι δεν πήρα το πακέτο και μια αλλη επιλογή αυτο που ηρθε δεν ειναι το σωστό α και μια τρίτη επιλογή για και καλά ύποπτη κίνηση στον λογαριασμό μου καπως ετσι.
Εγω τι επιλέγω την πρώτη επιλογή; το ειχα πατήσει αλλα δεν το προχώρησα γιατι και καλα επικοινωνείς με τον προμηθευτή μέσω paypal και τι του γραφω βρε παιδιά; οτι και καλα στο σαιτ σου γράφεις σε 48 ωρες κάνεις αποστολή και δεν την έχεις κάνει σου εχω στηλει μυνημα ρωτοντας που ειναι το πακέτο το εστηλες δεν εχεις απαντήσει οποτε ζητω τα λεφτά μου πισω.
Στην ουσια αυτο θέλω αφου το φωτοσπαθο απο τι εμαθα ειναι μουφα και εφοσον δεν μου μου εχει απαντήσει εδω και 5 ημέρες οποτε δεν μπορει να μου πει τίποτα ειναι σωστες οι κινησεις αυτές παιδιά;