Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• εγω παρήγγειλα μια θήκη armored για το Note 6 Pro, μου έρχεται αρκετά γρήγορα μια θήκη μαλακή που δεν παρήγγειλα.
      Στέλνω μήνυμα, ( εντάξει το κοστολογιο δύο ευρώ νομίζω) μου ζητάνε χίλια συγγνώμη και με παρακαλανε να μην γράψω άσχημη κριτική. Μου προτεινουν επίσης να μου καταθέσουν 0,80 € για αποζημίωση και μου ζητάνε την κατανόηση επειδή ήταν και δωρεάν αποστολή.
      Εντάξει, που μπήκαν στον κόπο και την ευαισθησία τους και εντάξει αστείο το ποσό, τους στέλνω μήνυμα, οκ δεν χρειάζεται απλώς ψιλοαπογοητευτηκα, δεν τρέχει τίποτα κρατήστε τα λεφτά, θα κρατήσω την θήκη.
      Προχθές μου ήρθε η θήκη που παρήγγειλα εξαρχής.
      Παρ τ'αυγό και κούρευτο!!
    • Ο/H Lampis έγραψε:

Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει δέμα επειδή εχει το ίδιο tracking number με το δέμα που έχω ήδη παραλάβει, αλλά ειναι και τυχεροί στα ΕΛΤΑ που δουλεύω και δεν μπορώ να περάσω από κει να τα πούμε από κοντά , τα δέματα μου τα παίρνει άλλος για μενα

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Πήγαινε ταχυδρομείο!!!

Εμένα με ίδιο tracking number ήρθαν από bg δύο επιπλέον πακέτα με άλλα αντικείμενα καθόλου ευκαταφρόνητης αξίας το ένα από τα δυο.
      Απλά τώρα πρέπει να βρω τι θα κάνω έναν φορτιστή μπαταριών rc :D :lol:
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Καλησπέρα! Μεγάλα αντικείμενα από banggood ξέρει κάποιος τι επιλέγουμε; Κοιτάω mi purifier και βγάζει EMS 7 - 15 εργάσιμες. Επιλέγουμε tariff insurance και είμαι ήσυχοι;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Δεν σου έχει επιλογή για priority?
      Με το EMS δεν ξέρω θα στα δώσει τα έξοδα τελωνείου.
      Αν έχει επιλογές προτίμησε Europe railway η eu priority

@komatoza όχι απ' ότι έχω δει στα ογκώδη αντικείμενα δεν υπάρχει priority και φοβάμαι να τον πάρω από Ελλάδα λόγω mi home και server China. Πάντως έχει την επιλογή για ασφάλεια τελωνείου, το έχει τσεκαρει κάποιος;

Πλέον υπάρχει απλά δεν στο έχει στο συγκεκριμένο...
      Για την ασφάλεια τελωνείου μίλα μαζί τους η κοίτα για gearbest που έχει priority η το τρένο εγώ από εκεί το πήρα

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το tariff insurance του banggood είναι full refund ή μόνο το ΦΠΑ? Στο blog του site δεν βγάζω άκρη

• Διαφήμιση
    • Ο/H soulg έγραψε:

Ο/H Lampis έγραψε:

Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει δέμα επειδή εχει το ίδιο tracking number με το δέμα που έχω ήδη παραλάβει, αλλά ειναι και τυχεροί στα ΕΛΤΑ που δουλεύω και δεν μπορώ να περάσω από κει να τα πούμε από κοντά , τα δέματα μου τα παίρνει άλλος για μενα

Πήγαινε ταχυδρομείο!!!

Εμένα με ίδιο tracking number ήρθαν από bg δύο επιπλέον πακέτα με άλλα αντικείμενα καθόλου ευκαταφρόνητης αξίας το ένα από τα δυο.
      Απλά τώρα πρέπει να βρω τι θα κάνω έναν φορτιστή μπαταριών rc :D :lol:
      Τελικά ήταν χαρτί υπενθύμισης ειδοποίησης επειδή είχα αργήσει να πάω να το παραλάβω και μου το έφερε το χαρτί της ειδοποίησης το πρωί τις ημέρας που το παρέλαβα το δέμα τελικά !!!!

• Ο/H Harrytzo έγραψε:

Το tariff insurance του banggood είναι full refund ή μόνο το ΦΠΑ? Στο blog του site δεν βγάζω άκρη

μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν, αλλα επειδη ειδαν οτι δεν τους βγηκε, πλεον σου λενε οτι δεν σου πληρωνουν ολα τα εξοδα, παρα μονο τον εκτελωνισμο. Δηλαδη το ΦΠΑ και τον εκτελωνιστη οχι. Δηλαδη δωρον αδωρο. Γενικα για ογκωδη δεματα, αξιζει το GB μονο γι αυτο. Αν δεν ειχε και τα ογκωδη θα ηταν για πεταμα κι αυτο..

Αν πληρώνουν το ΦΠΑ κι όχι τον εκτελωνιστή είναι καλά....
      Εγώ διαβάζοντας κατάλαβα ότι πληρώνουν τον εκτελωνιστή (που συνήθως είναι 15€ αναλόγως) κι ότι τα σκας για το ΦΠΑ. Δοκιμασμένο δλδ; Προκειμένου να πάρω τον καθαριστή από Ελλάδα και να αλλάζω server κάθε φορά το προτιμώ. Gearbest δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον.
    • RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Αν πληρώνουν το ΦΠΑ κι όχι τον εκτελωνιστή είναι καλά....

γενικα προσπαθουν να πληρωσουν το δυνατον λιγοτερο. Οποτε καλυτερα να αποφυγεις την λυση αυτη, εκτος αν θες να μπεις στο livechat να τους μιλησεις, να τους πεις τοσα θα πληρωσω ποσα καλυπτετε, να ξερεις τι γινεται

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση

Παίδες από το gearvita έχεις κανείς εμπειρία να μας πει?

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend