Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Εγώ πάντως όταν περάσουν οι μέρες, θα ζητήσω refund και δεν θα παραγγείλω ξανά από banggood.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ζήτα refund, χάστο κι αν το τηλέφωνο έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα μετά ξεκίνα το γλύψιμο στο bangood.

Even dead i will fight.
    • Ο/H arisgkogkas έγραψε:

Εμείς που έχουμε παραγγείλει τις πρώτες μέρες του Ιουνίου και αυτοί που έχουν τις τελευταίες του Μαΐου ακόμα τίποτα. Longdon nysa και πιπες του bangood. Υπάρχει κάποιος που να παρέλαβε με παραγγελία αρχές Ιουνίου?
      Εγω πάντως από Banggood που παρήγγειλα 20/6 προϊόν κάτω από 22€ με απλή αποστολή παρέλαβα προχθες, στη Δράμα.
      Images
      • Screenshot_2019-07-31-18-06-38-308_com.banggood.client.jpg

221,3 kB, 1.080×1.920, viewed 90 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gdy190 έγραψε:

Εγώ πάντως όταν περάσουν οι μέρες, θα ζητήσω refund και δεν θα παραγγείλω ξανά από banggood.

Μετά τους 3 μήνες ξεκινάς refund, ειδικά εάν είναι να κάνεις χρήση paypal.

Μετά τους δύο μήνες αρχίζεις να τους ζαλίζεις και ίσως πάτε για refund εκτός paypal.

Πάντως το banggood είναι από τα πλέον αξιόπιστα κινεζομάγαζα...έκαναν βλακεία με τον νέο τρόπο αποστολής αλλά αυτό δεν τους κάνει αναξιόπιστους...γνώμη μου πάντα :)
    • Καλά με τα καντήλια που έχουν ακούσει σε mail forum και παντού είναι δεδομένο ότι δεν παίρνω ξανά από αυτούς και έχω οβερ 50 παραγγελίες. Το θέμα δεν είναι ότι έκαναν μαλακια με την μέθοδο, αυτό πες συμβαίνει, εκεί που τρελάθηκα είναι ότι πουλάνε τρελά. Copy paste απαντήσεις σε όλους και υπομονή κτλ. Παραδέξου ότι έκανες μαλακια δώσε πίσω τα λεφτά και ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει από εκεί και πέρα. Θέλω άτομο που έβαλε παραγγελία πριν τις 15 Ιούνη και που να παρέλαβε. Αργότερα το ξέρω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα

14/6 έβαλα εγώ και παρέλαβα 19/7

Καλά με τα καντήλια που έχουν ακούσει σε mail forum και παντού είναι δεδομένο ότι δεν παίρνω ξανά από αυτούς και έχω οβερ 50 παραγγελίες. Το θέμα δεν είναι ότι έκαναν μαλακια με την μέθοδο, αυτό πες συμβαίνει, εκεί που τρελάθηκα είναι ότι πουλάνε τρελά. Copy paste απαντήσεις σε όλους και υπομονή κτλ. Παραδέξου ότι έκανες μαλακια δώσε πίσω τα λεφτά και ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει από εκεί και πέρα. Θέλω άτομο που έβαλε παραγγελία πριν τις 15 Ιούνη και που να παρέλαβε. Αργότερα το ξέρω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα
      Πως θα δώσουν πίσω τα λεφτά;
      Ιδρυμα είναι; Κέρδος θέλουν να βγάλουν. Ενδεχομένως σε κάποιους να δώσουν κάποια εκπτωτικα κουπόνια ή (χλωμό το κόβω βέβαια) να κάνουν partial refund ένα Χ ποσό.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση

Όταν γράφει στο ίδιο το site ότι μέγιστος χρόνος παράδοσης τις 60 μέρες και μετά full Refund (μετά από έλεγχο με το ταχυδρομείο) και δεν τηρήσουν αυτά που οι ίδιοι λένε τότε δεν είναι αξιόπιστοι.

• 67 λένε για Ελλάδα. Μέχρι τώρα που δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ σοβαρό θέμα με παραγγελία μια χαρά ήταν το bangood, στην πρώτη χοντρή στραβή όμως τα έκαναν σκατα με την εξυπηρέτηση. Τώρα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες που λένε μπας και έρθει ή βγάλουμε άκρη, αλλιώς PayPal. Πάντως εμένα και όσους από το κύκλο μου έστελνα bangood ή ψώνιζα για αυτούς με έχασαν από πελάτη. 1000 φορές Gearbest που κάνει 20-25 μέρες αλλά το ξέρεις εκ των προτέρων και πάντα έρχεται και άσε το bangood να δουλεύει με royal shipments και τα τέτοια μου κουνιούνται.

67 λένε για Ελλάδα. Μέχρι τώρα που δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ σοβαρό θέμα με παραγγελία μια χαρά ήταν το bangood, στην πρώτη χοντρή στραβή όμως τα έκαναν σκατα με την εξυπηρέτηση. Τώρα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες που λένε μπας και έρθει ή βγάλουμε άκρη, αλλιώς PayPal. Πάντως εμένα και όσους από το κύκλο μου έστελνα bangood ή ψώνιζα για αυτούς με έχασαν από πελάτη. 1000 φορές Gearbest που κάνει 20-25 μέρες αλλά το ξέρεις εκ των προτέρων και πάντα έρχεται και άσε το bangood να δουλεύει με royal shipments και τα τέτοια μου κουνιούνται.
      Βρε φίλε. Πριν ένα χρόνο περίπου το gearbest έστελνε κινητά με Belgium Post ήταν τζάμπα ερχόταν γρήγορα (10-15 μέρες ) και χωρίς τελωνείο. Έ παραγγέλνω και εγώ ένα mi8 με Belgium Post και περιμένω. Στο tracking έδειχνε ότι είναι στο τελωνείο δεν θυμάμαι που Κίνα η Βέλγιο. Εκεί έμεινε. Τότε πολλά παιδιά την πάτησαν τα δέματα μάλλον τα κλέβανε. Και σας λέω ότι το gearbest ακόμα και μετά από 40-50 μέρες έλεγε να μην αγχώνεστε το δέμα ταξιδεύει ενώ στο tracking ήταν κολλημένο πάνω από ένα μήνα.
      Τελικά πήρα refund στις 65 μέρες περίπου χωρίς το PayPal δεν χρειάστηκε.
      Να ξέρετε ότι αυτά τα μαγαζιά στην Κίνα έχουν χιλιάδες παραγγελίες την ημέρα και ότι στο support έχουν copy paste απαντήσεις γιατί τέτοιες εντολές έχουν. Δεν γίνεται πχ να έχουν χαθεί 30 κινητά και το μαγαζί να σου επιστρέψει τα χρήματα χωρίς να κάνει έρευνα η να εξαντλήσει τον χρόνο που διαθέτει γιατί αν φτάσει εν τέλει το δέμα σε σένα δεν είναι και σίγουρο ότι θα το επιστρέψεις η θα πληρώσεις. Το μαγαζί όμως έχει ζημιά 30 κινητά (3000 με 10000€). Επιπλέον στους όρους λέει αν δεν κάνω λάθος ότι η παραγγελία μπορεί να ξεπεράσει τις 60 μέρες λόγω καιρικών συνθηκών η βλαβών στις εταιρείες μεταφορών δηλαδή κάτι που δεν ελέγχει η δεν ευθύνεται το κατάστημα.
      Και να σας πω και κάτι αν ήταν δικό σας το μαγαζί θα λέγατε στους 1000 πελάτες ότι κάνατε μλκ.... Και θα επιστρέφεται τα χρήματα?

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H komatoza έγραψε:

Ο/H arisgkogkas έγραψε:

67 λένε για Ελλάδα. Μέχρι τώρα που δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ σοβαρό θέμα με παραγγελία μια χαρά ήταν το bangood, στην πρώτη χοντρή στραβή όμως τα έκαναν σκατα με την εξυπηρέτηση. Τώρα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες που λένε μπας και έρθει ή βγάλουμε άκρη, αλλιώς PayPal. Πάντως εμένα και όσους από το κύκλο μου έστελνα bangood ή ψώνιζα για αυτούς με έχασαν από πελάτη. 1000 φορές Gearbest που κάνει 20-25 μέρες αλλά το ξέρεις εκ των προτέρων και πάντα έρχεται και άσε το bangood να δουλεύει με royal shipments και τα τέτοια μου κουνιούνται.
      Βρε φίλε. Πριν ένα χρόνο περίπου το gearbest έστελνε κινητά με Belgium Post ήταν τζάμπα ερχόταν γρήγορα (10-15 μέρες ) και χωρίς τελωνείο. Έ παραγγέλνω και εγώ ένα mi8 με Belgium Post και περιμένω. Στο tracking έδειχνε ότι είναι στο τελωνείο δεν θυμάμαι που Κίνα η Βέλγιο. Εκεί έμεινε. Τότε πολλά παιδιά την πάτησαν τα δέματα μάλλον τα κλέβανε. Και σας λέω ότι το gearbest ακόμα και μετά από 40-50 μέρες έλεγε να μην αγχώνεστε το δέμα ταξιδεύει ενώ στο tracking ήταν κολλημένο πάνω από ένα μήνα.Τελικά πήρα refund στις 65 μέρες περίπου χωρίς το PayPal δεν χρειάστηκε.
      Να ξέρετε ότι αυτά τα μαγαζιά στην Κίνα έχουν χιλιάδες παραγγελίες την ημέρα και ότι στο support έχουν copy paste απαντήσεις γιατί τέτοιες εντολές έχουν. Δεν γίνεται πχ να έχουν χαθεί 30 κινητά και το μαγαζί να σου επιστρέψει τα χρήματα χωρίς να κάνει έρευνα η να εξαντλήσει τον χρόνο που διαθέτει γιατί αν φτάσει εν τέλει το δέμα σε σένα δεν είναι και σίγουρο ότι θα το επιστρέψεις η θα πληρώσεις. Το μαγαζί όμως έχει ζημιά 30 κινητά (3000 με 10000€). Επιπλέον στους όρους λέει αν δεν κάνω λάθος ότι η παραγγελία μπορεί να ξεπεράσει τις 60 μέρες λόγω καιρικών συνθηκών η βλαβών στις εταιρείες μεταφορών δηλαδή κάτι που δεν ελέγχει η δεν ευθύνεται το κατάστημα.
      Και να σας πω και κάτι αν ήταν δικό σας το μαγαζί θα λέγατε στους 1000 πελάτες ότι κάνατε μλκ.... Και θα επιστρέφεται τα χρήματα?

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Όχι φίλε μου δεν είναι πρόβλημα το τελωνείο σαν διαδικασία αλλά πρόβλημα στο τελωνείο λόγω φόρτου εργασίας!Η Royalshipments δεν ήταν έτοιμη να αναλάβει τόσες πολλές παραγγελίες αλλά έδωσε καλή προσφορά στο BG και πήρε την δουλειά.Και το πρόβλημα στο τελωνείο που αναφέρει εννοεί σε περίπτωση που κολλήσει το δέμα στο τελωνείο του κράτους.Όχι της μεταφορικής εταιρείας.Απαίτησα απο το BG να μου πουν για ποιό λόγο αυτή η καθυστέριση και μου είπαν αυτό : Logistics has been processed
      Cargo delay
      After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearance could not keep up, and they were all at the customs here, and they were transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel, this week will be transferred to Poland for the end of the process, it is expected to be updated this week.
      Επίσης ένας φίλος Myphone.gr με παραγγελία απο τις 27/5 πήρε refund απο το paypal