Παιδιά να ρωτήσω κατι; σε κινητο mi4c φιλης είδα αυτην την λειτουργία (διπλό κλικ για ενεργοποίηση οθόνης) .. Παιζει με καποιο τρόπο να την εμφανισουμε και εμεις;
[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Την έβαλα κι εγώ σήμερα αλλά το πρόβλημα με το finger point δεν διορθώθηκε (redmi note 3 pro)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μεχρι τωρα το μονο θεμα που εχω ειναι με τον πλοηγο.. Παω να ανοιξω μια σελιδα αλλα κολλαει και κλεινει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaggostrik έγραψε:
Μεχρι τωρα το μονο θεμα που εχω ειναι με τον πλοηγο.. Παω να ανοιξω μια σελιδα αλλα κολλαει και κλεινει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Όλα καλά......... Μπράβο σας άλλη μια φορά παιδιά. Απο κατανάλωση μπαταρίας ψιλό ρουφάει αλλα θα δείξει.
Redmi note 4g
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Jongou έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω κατι; σε κινητο mi4c φιλης είδα αυτην την λειτουργία (διπλό κλικ για ενεργοποίηση οθόνης) .. Παιζει με καποιο τρόπο να την εμφανισουμε και εμεις;
Για την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα του double tap για το Μι4, ίσως στο μέλλον.Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor -
@MIUI_ART please θα μπορούσες να μου πεις γιατί όταν βαζω "καταστολή θορύβου με 1 μικροφωνο" , μολις βγω και ξαναμπω στο μενου, εχει ενεργοποιηθει πάλι η άλλη επιλογή με τα 2 μικρόφωνα
-
@spideman3 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βαλε το google σαν προεπιλεγμένη αναζήτηση,μήπως και αλλάξειYou may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@spideman3 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βαλε το google σαν προεπιλεγμένη αναζήτηση,μήπως και αλλάξει
-
-
Παιδια εμενα δεν μου εμφανιζει την 6.5.5 στο android filehost....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα