Καλησπερα κι απο μενα. Εχω θεμα με ολες τις ρομ σχετικα με τη μπαταρια. Με μετρια χρηση απο το πρωι χωρις να το σκιζω και τη φωτεινοτητα χαμηλα γυρω στο 20% η μπαταρια κραταει μεχρι τις εννια το βραδυ. Μπορω να κανω κατι αλλο; Η stable rom θα με βοηθησει;;
[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Βάλε το GSam Battery και βάλε μας αύριο τα στατιστικά εκεί να δούμε τι σου την έφαγε
-
αυτο το shell apk που καταναλωνει το 30% της μπαταριας πως το διωχνουμε?
ευχαριστω -
-
Πας στο SU και βγαζεις όλα τα τικ για να είσαι σίγουρος και απλά θα πέφτει μέχρι να πέσει. Αυτό για το shell
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@karamela Πες μου σε παρακαλώ τη διαδρομή για την καταστολή θορύβου Γιατί τι ψάχνω και δεν το βρίσκω
Ρυθμίσεις>ηχος κ δόνηση>καταστολη θορυβου στις κλήσεις -
Έχω μια απορία για κάτι που έχω παρατηρήσει σε όλες τις εκδόσεις. Αν θέσω ξυπνητήρι μια συγκεκριμένη ώρα και κλείσω το κινητό γιατί δεν χτυπάει ποτέ ενώ λίγο πριν κλείσω το κινητό αναφέρει ότι το κινητό θα ανοίξει και το ξυπνητήρι θα χτυπήσει? Υπάρχει κάποια εύκολη λύση σε αυτό το πρόβλημα ή χρειάζεται φλασάρισμα kernel κτλ.?
-
mixaliscy ευχαριστω για την απαντηση αλλα
δεν μπορω να βρω τo su
eyxaristv -
-
-
ευχαριστω
το ειχα βρει.Ξετικαρισα το show notifications και σβησαν ολα τα παρακατω
τωρα τραβαει το22% της καταναλωσης
Μεχρι εδω? -
@Jongou
Αν δεν έχεις πειράξει κάτι εσύ , τότε υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο δεν είναι ακόμα σαφές από που προέρχεται ..
Ίσως από το build.prop η από κάποιο jar ( framework. jar ) ή τελικά είναι πρόβλημα μετάφρασης το οποίο το αποκλειω ..
Έχουμε παρόμοια προβλήματα με το Custom rom και προσπαθούμε να τα λύσουμε με τον @spideman3 ..
Είναι περίεργο πάντως γιατί όλα δουλεύουν ρολόι και υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε 2-3 εφαρμογές ..
Αν βρούμε λύση θα ενημερωσω ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα