thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!
[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
shell στο mi3? Εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο θεμα. απο χθες το βραδυ στο 89% και τωρα στο 78 με κυρια χρηση ραδιοφωνο-μουσικη και λιγο χαζεμα
Στο mi4c και note 2 ήρθε... Στο Mi3 γιατί όχι?
-
Την εχω μολις 12 ωρες και βλεπω λιγο αυξημενη καταναλλωση (μπορει βεβαια να ειναι και ιδεα μου), οι επομενες μερες θα δειξουν με σιγουρια.
Το Play Store δουλευει κανονικα.
Ενα προβλημα που ειχα και με την προηγουμενη ΡΟΜ, ειναι οτι δεν βλεπει το USB OTG, (βασικα εχει επιλογη "mount usb" αλλα δεν το ανοιγει).
Δουλευε κανονικα μεχρι την 5.11.5dev, και μετα την 6.3.17dev σταματησε να υποστηριζεται πλεον.
Μηπως εχει καμια αλλη επιλογη; -
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
αν δεν κανω λαθος εμφανιζεται καπως αν συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη μεσω usb.
Απλά να πω ότι έρχεται και χωρίς υπολογιστή και χωρίς ίντερνετ
Καλά και σε εμένα εμφανίστηκε 5-6 φορές από τις 100
Τυγχαίνει σε έναν στου 20, στους 50 ... Λογικό να μην σου έτυχε -
-
Μέχρι στιγμής όλα φαίνονται καλά.
Στο κλείδωμα παρατηρώ κάτι σαν εφέ fade out, απενεργοποιείται κάπως;
Στη προηγούμενη δε το είχα παρατηρήσει (6.4.21) -
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Την εβαλα χθες το απόγευμα η μπαταρία ήταν στο 90% και τώρα χωρίς χρήση ειναι στο 28% και το κινητό έχει ανεβασμένη θερμοκρασία. Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος?
-
Thanks κατεβαινει
-
Μετά από ξεκλείδωμα πάντα έχω αυτόο θεος εισαι εσυ
-
ok , πάντα πιστοί στο ραντεβού σας , κατεβάζω και γω και ενημερώνω
-
Νομίζω ότι βρήκα τι έφταιγε μάλλον για την κατανάλωση μπαταρίας και θερμοκρασία υψηλή κινητού. Πήγα να περάσω την GTV bastboot rom 6.4.7.2 και το miflash έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:
μετά φλασάρισα την ανωτέρω fastboot rom μέσω αυτού του οδηγού ελπίζω να διορθώθηκε.
Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" -
Την πέρασα εχθές το βράδυ μέχρι τώρα όλα καλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα