ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΟ/H mixaliscy έγραψε:
Βάλε το GSam Battery και βάλε μας αύριο τα στατιστικά εκεί να δούμε τι σου την έφαγε
[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Φίλε μου εκεί λέει ότι είχες 12 ώρες οθόνη ανοιχτή !!!
Πάτησε πάνω στο Fb και στο android να δούμε τι ακριβώς και πόσο ήσουν και σε αυτά
Μήπως έχεις καμία θήκη που σου ανοίγει την οθόνη και εσύ το έχεις στην τσέπη νομίζοντας πως είναι κλειστό?" -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Πάτησε πάνω στο Fb και στο android να δούμε τι ακριβώς και πόσο ήσουν και σε αυτά
Μήπως έχεις καμία θήκη που σου ανοίγει την οθόνη και εσύ το έχεις στην τσέπη νομίζοντας πως είναι κλειστό?"
" Γεωπόνος”
-
Τηλέφωνα κανένα λέει και εγώ έχω μιλήσει....... Επίσης screen και σήμα είναι ακριβώς το ίδιο με διαφορετική κατανάλωση;;;;;;;; είναι δυνατόν;;;;
Αρλουμπες.
" Γεωπόνος”
-
Παιδια ολα οκ η 6.5.5 σε RN2 αλλα στο ξεκλειδωμα της οθονης με εχει ταραξει στο ενοχλητικο μηνυμα" Δυστυχώς η εφαρμογη καθημερινες ταπετσαριες κτλ κτλ έχει σταματησει " ειτε ακυρωση πατησω ειτε αναφορα την επομενη φορα ξανα το ιδιο και ξανά ,ριξτε καμμια ιδεα ...
Επίσης με Μι4 ( Cancro) φιλου που περασαμε απο DEV thn 6.5.5 όλα καλά , μονον στην εφαρμογη καιρός η επιλογη "λεπτομερειες" που σε οδηγουσε στο accuweather δεν υπάρχει πιά ,εγινε καθαρισμος cache αλλα τιποτα το ιδιο...ειχε συμβει και παλιοτερα αυτό πάντως !Red Hot Chili Peppers -
Ένα μικρό bug βρήκα σε αυτή την έκδοση, δε ξέρω αν συμβαίνει και σε σας,
όταν είμαι στο άλμπουμ με τα βιντεο και σκρολάρω δεξιά αριστερά ένα ένα, αν πατήσω σε κάποιο βίντεο διαγραφή δε κάνει τπτ.
Αν γυρίσω στις μικρογραφίες, το επιλέξω και πατήσω διαγραφή, όλα καλά.
Note 3 Pro -
Ο/H tpapo έγραψε:
Παιδια ολα οκ η 6.5.5 σε RN2 αλλα στο ξεκλειδωμα της οθονης με εχει ταραξει στο ενοχλητικο μηνυμα" Δυστυχώς η εφαρμογη καθημερινες ταπετσαριες κτλ κτλ έχει σταματησει " ειτε ακυρωση πατησω ειτε αναφορα την επομενη φορα ξανα το ιδιο και ξανά ,ριξτε καμμια ιδεα ...
-
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μήπως έχεις καμία θήκη που σου ανοίγει την οθόνη και εσύ το έχεις στην τσέπη νομίζοντας πως είναι κλειστό?"
-
Ο/H billyrek έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
" Γεωπόνος”
-
μόλις πήρα το κινητακι παιδιά, ακολούθησε ξεκλείδωμα και ελληνική gtv 6.5.5 εννοείται....
μια χαρά φαίνεται αλλά έχει κανά δυο κινεζιές ακόμα, δεν τις βγάζετε και αυτές στην επόμενη γιατί βαριόμαστε να κάνουμε unistall κάθε φοράxiaomi redmi note 3 pro(GTV-7.3.2)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα