Καλό αυτό γιατί με το άλλο δεν έβγαζα άκρη. πατώντας για να πάω στο site σε εκείνο το μηνυμα με πέταξε σε αυτή τη σελίδα:
να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα?
Στον οδηγό λέει ότι πρέπει να είναι απενοργοποιημένο το κινητό για να μπει στο bootloader ενώ εμένα αυτό το μήνυμα μου το πεταξε όταν ήταν ανοικτό το κινητό για πατούσα τα κουμπιά vol- kai power.
με κλειστό το κινητό μου ανοίγει το fastboot και επίσης το προυγούμενο βήμα με την εγκατάσταση της dev rom δεν μου το τρέχει γιατί όπως είπα και πριν μου βγάζει "Cant verify update"
όχι σε αυτή τη σελίδα να κάνω αίτηση? Στον οδηγό δεν ξεκλείδωμα δεν λέει κάτι για αίτηση για unlock.
υπάρχει κάποιος οδηγός με τα βήματα απο την αρχή γιατί και αίτηση να κάνω πάλι δεν ξέρω τι να κάνω μετά.
Απλά ξεκινήσαμε ανάποδα στην δική σου περίπτωση, από το τελικό προς το αρχικό βήμα
Δηλαδή:
1. Αίτηση για unlock bootloader.
2. Αναμονή για έγκριση της αίτησης.
3. Αν δεν έχει είδη , εγκατάσταση της official developer για να ήμαστε έτοιμοι για unlock bootloader
4. Unlock bootloader
5. Εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ, developer ή stable
Υπόψη, αν έχεις wind μπορεί να μην σου έρθει ειδοποίηση έγκρισης, μετά τις 10 μέρες αρχίζεις να δοκιμάζεις για unlock, σύμφωνα με τον οδηγό
Απλά ξεκινήσαμε ανάποδα στην δική σου περίπτωση, από το τελικό προς το αρχικό βήμα
Δηλαδή:
1. Αίτηση για unlock bootloader.
2. Αναμονή για έγκριση της αίτησης.
3. Αν δεν έχει είδη , εγκατάσταση της official developer για να ήμαστε έτοιμοι για unlock bootloader
4. Unlock bootloader
5. Εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ, developer ή stable
Υπόψη, αν έχεις wind μπορεί να μην σου έρθει ειδοποίηση έγκρισης, μετά τις 10 μέρες αρχίζεις να δοκιμάζεις για unlock, σύμφωνα με τον οδηγό :Φί
Καλημέρα παιδιά,
σήμερα μου ήρθε το μνμ και ξεκλείδωσα το booloader από το Miunlock. Τώρα πάω και βάζω την ελληνική Ρομ κατ ευθείαν? με ποιο τρόπο - οδηγό να τη βάλω για να μην έχω πρόβλημα?