Έχεις unofficial rom, οπότε για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει να κάνεις την διαδικασία του οδηγού από την πρώτη σελίδα μόλις είσαι έτοιμος με τα backup
Παιδιά καλησπέρα έχω το note 3(2 gb ram 16 rom) μου ρθε με μια global dev hennessey 6.1.14 προσπάθησα να το φλασάρω απ το MI SUITE και μου έβαλε την MIUI 7.3.3.0 stable μένα σορό σαβούρα
Ακολούθησα τον οδηγό σας βήμα προς βήμα,μπερδεύτηκα εκεί με τις κίτρινες γραμμές μιας και περίμενα να εμφανιστεί στο κινητό. Επίσης όταν τελειώσουν τα updates για να ανοίξει το κινητό πρέπει να το αποσυνδέσεις απ το USB γιατί πάταγα το κουμπί και δεν άνοιγε και λέω brikare το κινητό στην υγειά μας,αλλά όλα κομπλέ.
Επέλεξα την developer κινέζικη αλλά καμία σχέση με την προϊγούμενη.
Tώρα μου λέει έχει την MIUI 76.3.24 Beta,κατευθείαν μου έγινε update και τώρα τρέχει την MIUI 8 6.6.23 Beta.
Μέχρι να μου έρθει κωδικός ξεκλειδώματος δεν το ξαναπειράζω γιατί είχα απογοητευτεί.
Έχω κάνει αίτηση αλλά μου ρθε μύνημα με διαφορετικό id απ αυτό που έχω λογαριασμό,έχει τύχει σε κάποιον αυτό?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και μπράβο για την δουλειά και το μεράκι σας να βοηθάτε τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζουν.
@giannis_rd1 αν θες μην γράφεις παντού για το ίδιο θέμα...θα μπερδευτείς και εσύ αλλά και εμείς στο τέλος
Όπως σου απάντησα και αλλού για να σου ήρθε ειδοποίηση έγκρισης ο λογαριασμός είναι σίγουρα δικός σου, μάλλον έχεις κάνει πολλά Mi account με διαφορετικά στοιχεία, email, αριθμό κινητού κτλ., αν δεν θυμάσαι των κωδικό του λογαριασμού θα πρέπει να κάνεις ανάκτηση
Με την ρομ που έβαλες είσαι μια χαρά, με αυτή θα ξεκλειδώσεις για να βάλεις την ελληνική.
Τελικά είχες δίκαιο,είχα κάνει και δεύτερο λογαριασμό με την άλλη sim αλλά επειδή τον είχα κάνει μεταγενέστερα απ τον πρώτο δεν περίμενα να έρθει η έγκριση ξεκλειδώματος σε αυτόν.
Τέσπα όλα καλά όπως φάνεται ξεκινάω να βάλω την ελληνική ROM
Θα έχεις δύο λογαριασμούς πλέον για να κάνεις unlock
Αν θες τώρα να συνδέσεις τον άλλον λογαριασμό που δεν κάνει unlock, απλά διαγράφεις αυτόν που έκανες unlock από την συσκευή αλλά και την συσκευή από τον Mi λογαριασμό
Aν το κάνω αυτό θα μείνει ξεκλείδωτο το κινητό και θα συνδεθώ με τον πρώτο λογαριασμό?
Μια ερώτηση τώρα ξεκινάω να ακολουθήσω αυτόν το οδηγό είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα?
Η συσκευή ξεκλειδώθηκε πλέον...τέρμα αυτό...απλά ποιον λογαριασμό Mi θέλεις να έχεις στην συσκευή σου πλέον, μπορείς να κρατήσεις και αυτόν που έβαλες και έκανες unlock
Να επιλέξεις την αγγλική γλώσσα για να κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις και μετά αλλάζεις σε ελληνικά, επίσης πρέπει να συνδεθείς στον mi account που έκανες unlock κατά τις αρχικές ρυθμίσεις για να ανοίξει η συσκευή (έχουν συσχετιστεί πλέον)
Από το οδηγό αυτό στο cmd όταν πατάω adb reboot bootloader μου εμφανίζει reboot bootloader is disabled Μπορώ να το βάλω χειροκίνητα σε fastboot και να συνεχίσω από κει και πέρα?