Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H icemaker έγραψε:
εβαλα το recovery στο κινητο σε καλο δρομο ειμαι.προοοδοςςς!!!!
-
Καλημέρα,μπορώ να περάσω stable του gkalen με αυτόν τον οδηγό?ή πρέπει να είναι αποκλειστικά fastboot rom?
-
Είναι αποκλειστικά για fastboot rom, αφού βάλεις αυτή, μετά με factory reset από το TWRP βάζεις όποια θέλεις του @gkalen
-
ναι αλλά αυτή είναι dev ενώ του γκαλεν stable, πρέπει μετά να κάνω όλα τα wipes κ τα σχετικά ε?
-
Από την στιγμή που βάζεις fastboot γίνονται τα πάντα delete και πέρασμα από την αρχή (system, data, partition κτλ) οπότε δεν πρέπει να σε απασχολεί...φυσικά μην ξεχάσεις αντίγραφα πριν ξεκινήσεις
-
σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά στη διαδικασία,μπορώ να κάνω επαναφορά από twrp?γιατί όπως λες διαγράφονται όλα
-
Ο/H catalan10 έγραψε:
σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά στη διαδικασία,μπορώ να κάνω επαναφορά από twrp?γιατί όπως λες διαγράφονται όλα
Μπες recovery
Wipe data Factory reset
Install rom
Wipe cache and dalvik
Reboot system
ENJOY !!!! -
Καλησπέρα σας..έχω το Redmi note 2 με έκδοση Gtv 5.11.12 beta. Πως μπορώ να πάω στην τελευταία έκδοση miui 8 και πως θα ήταν καλύτερο να πάρω back up τα πάντα μέσα από το κινητό?ενα απλό αντίγραφο back up από τις ρυθμίσεις του κινητού θα ήταν αρκετό?η καλύτερα το mi cloud?η titanium back up?αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται τον καλύτερο τροπο για να το κάνω με τα κατάλληλα link θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων.σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.
-
Ο/H lukasd έγραψε:
Καλησπέρα σας..έχω το Redmi note 2 με έκδοση Gtv 5.11.12 beta. Πως μπορώ να πάω στην τελευταία έκδοση miui 8 και πως θα ήταν καλύτερο να πάρω back up τα πάντα μέσα από το κινητό?ενα απλό αντίγραφο back up από τις ρυθμίσεις του κινητού θα ήταν αρκετό?η καλύτερα το mi cloud?η titanium back up?αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται τον καλύτερο τροπο για να το κάνω με τα κατάλληλα link θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων.σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.
Αυτό όμως το Backup είναι για να το έχουμε σε περίπτωση που θέλουμε να επαναφέρουμε το τηλέφωνο στη κατάσταση που ήταν, όχι για να αλλάξουμε μια νέα διανομή android και να επαναφέρουμε μόνο τις εφαρμογές μας και τις ρυθμίσεις μας. Για επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων είναι το mi cloud, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ. Εγώ σε εγκατάσταση νέων διανομών MIUI ή android επιλέγω την εγκατάσταση μετά από factory reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) και εγκατάσταση όλων των εφαρμογών μου από την αρχή, ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην αναρωτιέμαι σε τυχών πρόβλημα "μήπως οι τάδε εφαρμογή που επανέφερα ή η ρυθμιση μετέφερε και κάποιο λάθος του κώδικα της παλιάς rom;"Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
οκ λοιπόν τις εφαρμογές τις περναω όλες μία προς μία.Τα μηνύματα ρυθμίσεις τηλεφώνου ηχογραφήσεις bookmarks και λοιπά πως είναι καλύτερο να τα κάνω back up?επίσης αν θα μπορούσες να μου δώσεις τα βήματα που πρέπει να κάνω για να πάω σε MIUI 8 θα ήμουν υποχρεωμένος..ευχαριστώ πολύ εκ τον προτερον..
-
Καλησπέρα , προσφατα εχω προβλημα με το κινητο μου οταν το ανοιγω βγαινει αυτοματα ο browser και βγαζει ads , εκανα ενα factory reset και μετα απο 2 εβδομαδες παλι τα ιδια , τελος παντων αποφασισα να βάλω το συστημα του forum και ας χασω την εγγυηση . Θα ηθελα να με βοηθησεται σχετικα με τη τροπο εγκατστασης πρεπει να κάνω γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα . σας στελνω μια εικόνα απο το συστημα που εχω τώρα , το οποιο δεν κανει αναβαθμισεις .
Ευχαριστώ πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα