Ακολουθείς τις οδηγίες της πρώτης σελίδας και αφού ανοίξει μπορείς να βάλεις την τελευταία stable ή την developer από εδώ Ελληνικές MIUI ROMs για το Xiaomi RedMi Note 2...Ο/H nikleon έγραψε:
Καλησπέρα , προσφατα εχω προβλημα με το κινητο μου οταν το ανοιγω βγαινει αυτοματα ο browser και βγαζει ads , εκανα ενα factory reset και μετα απο 2 εβδομαδες παλι τα ιδια , τελος παντων αποφασισα να βάλω το συστημα του forum και ας χασω την εγγυηση . Θα ηθελα να με βοηθησεται σχετικα με τη τροπο εγκατστασης πρεπει να κάνω γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα . σας στελνω μια εικόνα απο το συστημα που εχω τώρα , το οποιο δεν κανει αναβαθμισεις .
Ευχαριστώ πολύ!
Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Χαθηκα λιγο , θα ακολουθήσω αυτες τις οδηγιες με την σειρα?
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( clean προτεινόμενη )
Μπαίνουμε σε TWRP
Επιλέγουμε , reboot recovery
Όταν ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP
Επιλέγουμε , wipe data ( factory reset )
Επιλέγουμε , install zip ( διαλέξουμε το ρομ.zip )
Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση ....
Επιλέγουμε , wipe cache και dalvik
Επιλέγουμε , reboot system
Περιμένουμε 5 λεπτά ν'ανοιξει το τηλ..
ENJOY !!!!!!!
STABLE CUSTOM ROM για το RedmiNote2 Hermes V8.0.1.0
DOWNLOAD STABLE V8.0.1.0 ( MIUI 8 )
RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2
Λεω να βάλω την stable σαν πρωτη φορά.
Ευχαριστώ πολύ!!!!! -
Καλημέρα,
Δοκίμασα να περάσω την Rom βαση οδηγιών, αφού όμως φορτώσει και περάσει το στάδιο του wifi και του google λογαριασμού, μένει κολλημένη στο login του Mi λογαριασμού που ακολουθεί. Θυμάμαι ότι κάπου διάβασα στο φόρουμ οτι πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα την έκδοση hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0 (την είχα κατεβάσει) αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ την σελίδα όσο και αν ψάχνω.
Θέλοντας να περάσω κάτι πιο φρέσκο, τελικά βρέθηκα χωρίς τηλέφωνο και το χειρότερο είναι οτι δεν έχω καταλάβει ακόμα εάν στήνεται κάποια 'πρόσφατη' Ελληνική ρομ μέσω Miflash που να λύνει αυτό το πρόβλημα ?
Ευχαριστώ πολύ.
Γιάννης -
Εγω περασα την stable εκδοση 8 χθες κανονικα χωρις προβλημα οοθτε με προργκατασταση , στο πεδιο tου ΜΙ λογαριασμού το εκανα σαν νέο κινητο γιατι δεν εβρισκε backup .
Ολα τελεια και ενα μεγαλο μπραβο στην κοινοτητα για την δουλεια που κάνουν -
@Yannis.21 δοκιμασε να κάνεις το αρχικό σεταρισμα με αγγλική γλώσσα και οταν τελειώσεις γύρνα στα Ελληνικά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H nikleon έγραψε:
Χαθηκα λιγο , θα ακολουθήσω αυτες τις οδηγιες με την σειρα?
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( clean προτεινόμενη )
Μπαίνουμε σε TWRP
Επιλέγουμε , reboot recovery
Όταν ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP
Επιλέγουμε , wipe data ( factory reset )
Επιλέγουμε , install zip ( διαλέξουμε το ρομ.zip )
Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση ....
Επιλέγουμε , wipe cache και dalvik
Επιλέγουμε , reboot system
Περιμένουμε 5 λεπτά ν'ανοιξει το τηλ..
ENJOY !!!!!!!
STABLE CUSTOM ROM για το RedmiNote2 Hermes V8.0.1.0
DOWNLOAD STABLE V8.0.1.0 ( MIUI 8 )
RedmiNote2_Hermes_StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2
Λεω να βάλω την stable σαν πρωτη φορά.
Ευχαριστώ πολύ!!!!!
Για να καταλάβω.....
Ακολούθησα τον οδηγό της πρώτης σελίδας.
Ολα οκ μαλλόν. Έκανε και συγχρονισμό απο το cloud. Οπότε κατέβασε και τις εφαρμογές που είχα.
Αν τώρα ακολουθήσω τα παραπάνω βήματα θα μπορέσω να βάλω την 8,0,1,0 ?
θα χρειαστεί πιο πριν να κανω backup της συσκευής ? θα σβήστουν πάλι αρχεία και εφαρμογές?
Επειδή όλα αυτά τα έκανα επειδή το τηλέφωνο έσβεινε με το παραμικρό και απλά έκανε επανεκκίνησεις μέχρι να το βάλω σε φορτιστή, Πρέπει να κάνω και callibration ? ποια εφαρμογή είναι καλύερη?
Ευχαριστώ -
@GR_Macedon, στα Αγγλικά προσπαθώ να κάνω την εγκατάσταση αλλά τίποτα, με έχει τρελάνει η διαδικασία και είμαι σίγουρος πως δεν πρέπει να είναι η έκδοση της Rom που ενοχλεί γιατί το κάνει σε όλος όσες έχω δοκιμάσει από το φόρουμ. Κολλάω πάντα στο ίσιο σημείο, βλέπω αχνά έναν κωδικό κλήσης +91 στη οθόνη του Mi Account αλλά δεν μου δίνει πρόσβαση να εισάγω τα δικά μου στοιχεία ή να πατήσω στην επιλογή να κάνω login με άλλο τρόπο κτλ..., και πάντα Βγάζει Could not check fnd device status. Από εκεί, ότι και αν πατήσω με πηγαίνει ένα βήμα πίσω, στην δήλωση των 2 sim για το ποια θα χρησιμοποιήσω για κλήσεις και ποια για internet. βασικά μόνο πίσω πηγαίνει, πρόσβαση στο drop down για χρήση wifi ή data δεν υπάρχει.
Δεν μπορεί, κάποιο λάθος κάνω αλλά ποιο και πως το προσπερνάς πριν την κατάθλιψη είναι το θέμα -
Δοκιμασε χωρίς σιμ μέσα και να είναι συνδεδεμενι σε ενα καλο wifi. Μήπως το τηλέφωνο είναι μεταχειρισμενο;
Έτσι που μου τα λεε είναι σαν να είχε δηλωθεί με διαφορετικη διμ από αυτές που φοράει, οπότε την ψάχνει να την βρρι και επειδή δεν την βρίσκει δεν ενεργοποιείται το mi.
Δοκίμασε χωρίς sim και βλεπουμε...Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Συγγνώμη για την ενόχληση στον τοίχο σου, έγινε εκ παραδρομής.
Το τηλέφωνο είναι καινούργιο, είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα στον λογαριασμό της xiaomi και είναι τελικά δηλωμένοι και οι 2 αριθμοί τηλεφώνου που χρησιμοποιώ (έχω 2 account ID και μπαίνω στην σελίδα της xiaomi και με τους 2 αριθμούς τηλεφώνου). Μπορεί να φταίει αυτό ?
Είχα σημειώσει τα στοιχεία της τελευταίας rom που είχα περάσει με κάποιο τρόπο στηο τηλέφωνο και είναι αυτά:
Android 5.0.2.LRX22G
MIUI 7.4 by xiaomi-mui.gr GTV 6.5.5 I developer
Modem: MOLY.LR9.W1423.MD.LW TG.MPV24.P37
Kernel 3.10.61+27ff0700-7432a-35eb3f8a
Το trwp που έχει είναι v3.0.0.0 και μάλιστα όταν κάνω wipe για να περάσω καινούργια rom και κολλάω στο σημείο του λογαριασμού και θέλω να επαναφέρω backup το trwp δεν βλέπει τίποτα μετα το νέο φλασάρισμα στην κάρτα μνήμης μου. Σήμερα έκανα το λάθος πάλι να κάνω factory reset και clear τις cache και με αυτή την rom πέφτει πάλι στο ίδιο ατέρμονο πρόβλημα.
Δεν με νοιάζουντα δεδομένα ή άλλα πράγματα, το μόνο που θέλω είναι να φλασάρω μια τελευταία έκδοση Ελληνικής rom καθαρή, με οποιοδήποτε τρόπο (ευτυχώς ακόμα ο υπολογιστής βλέπει το κινητό) -
-
Το λέω με κάθε επιφύλαξη. Μπες από το pc στο mi cloud. Επάνω αριστερά θα γράφει τον αριθμό των συσκευών που είναι συνδεμενες. Αν γράφει just a sec... αλλαξε την γλώσσα από αγγλικά σε άλλη. Αν γράφει οτι ειναι συνδεδεμενη συσκευή επέλεξε την και πατα remove. Μετά άνοιξε πάλι υο κινητό και δες αν προχωράει. Χωρίς καρτες sim δοκιμασες πρίν;
Δεν σου απανταω αμέσως γιατί μπαίνω στο μάθημα και συνδεομαι στα διαλείμματα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Κατ' αρχήν ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και εγω στο γραφείο είμαι και μπαινο-βγαίνω.
Μπήκα στην xiaomi και διέγραψα και τους 2 λογαριασμούς που είχα, αφου βεβαιώθηκα στο κινητό οτι δεν είμαι συνδεδεμένος. Μου ζήτησε μάλιστα απο το κινητό να διαγράψω ή να κρατήσω τυχόν δεδομένα μου και επέλεξα διαγραφή. Εχω φτιάξει τώρα εναν νέο λογαριασμό (με το email και όχι με αριθμό κινητού) για να μπορέσω να μπω απο το κινητό.
Το παράξενο όμως είναι οτι αυτός ο λογαριασμός που διμιουργήθηκε σήμερα δείχνει να έχει συσχετιστεί αυτόματα (προφανώς είναι ίδιο εμαιλ με αυτό που είχα δηλώσει στους παλαιούς λογαριασμούς και μου μετέφερε και τα credits που είχα) ενω θα περίμενα να έχει καθαρίσει πλήρως. Τώρα, μπαίνοντας στον λογαριασμό στην xiaomi, δεβ βρίκα αυτό που μου ζήτησες,
Πέρα απο αυτά, δοκίμασα ξανά χωρίς τις κάρτες sim, το πρόβλημα παραμένει, απλά τώρα δεν ξεκολλάει απο το login και δεν πάει πίσω αν πατήσω οπουδήποτε στην οθόνη.
Απο την οθόνη του cloud δεν βρήκα επιλογή γλώσας ούτε και αλλαγή γλώσσας. Έχω επισυνάψει φωτό, αλλά μόλις διέγραψα ξανά και τον καινούργιο λογαριασμό οπότε τώρα δεν υπάρχει κανένας ενεργός λογοριασμός στην xiaomi. Να δω μήπος τον φτιάξει ξανά απο το 0 το ίδιο το τηλέφωνο.
Πάντως πολύ κουραστική αλλά και ψυχοφθόραα ιστορία για να κάνεις ενα φλασάρισμα, δεν υπάρχει τρόπος να απαγκυστρωθεί κανείς εντελώς απο αυτό το κλείδομα και τον λογαριασμό της xiaomi ?
.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα