Δεν έχω ιδέα αν το παρακάτω μπορεί να έχει σχέση, απλά η διαίσθησή μου λέει ότι μπορεί νάναι σχετικό.
Η απάντηση είναι για ένα διαφορετικό πρόβλημα (reboot του κινητού κάθε φορά που συνδέεται στο pc) ΑΛΛΑ αναφέρεται σε ένα 5ο pinάκι, που έχει ας πούμε τον έλεγχο του τι θα κάνει η συσκευή όταν συνδεθεί στο pc. Αναφέρομαι σε αυτό εδώ το ποστ.
Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα στο pin που λέει, στο κινητό;
Δεν έχω ιδέα αν το παρακάτω μπορεί να έχει σχέση, απλά η διαίσθησή μου λέει ότι μπορεί νάναι σχετικό.
Η απάντηση είναι για ένα διαφορετικό πρόβλημα (reboot του κινητού κάθε φορά που συνδέεται στο pc) ΑΛΛΑ αναφέρεται σε ένα 5ο pinάκι, που έχει ας πούμε τον έλεγχο του τι θα κάνει η συσκευή όταν συνδεθεί στο pc. Αναφέρομαι σε αυτό εδώ το ποστ.
Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα στο pin που λέει, στο κινητό;
Αν είναι άσχετο, απλά αγνοείτε το μήνυμα.
οι USB 2 έχουν 4 επαφές
τα mini και micro usb 2 έχουν πάντα 5 επαφές.
απο το καλώδιο (micro usb) 2 επαφές είναι γεφυρωμένες ώστε να καταλήξουν σε 1 (USB)
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
καλησπερα παιδια...
Πρωτη φορα ΧΙΑΟΜΙ ...εγινα κατοχος ενος note2 με περασμενη παλαια Ελληνικη ΡΟΜ
φλασαρα με twrp λοιπον μια EU stable,χωρις να ξερω οτι δεν μπορω να εχω πια καμια αναβαθμιση...
αφου ενημερωθηκα για την ελληνικη miui κοινοτητα λοιπον ΕΠΡΕΠΕ να φυγει.
και εγινε με αυτο τον οδηγο.... σε 172 δευτερολεπτα....
θελω να καταληξω λοιπον οτι....σε ΟΛΑ τα αντροιντ ΚΙΝΗΤΑ που ειχα εως τωρα εχω φλασαρει δεκαδες ΡΟΜ.
ΠΟΤΕ & ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ευχαριστω τους δημιουργους, ευχαριστω την κοινοτητα,
καλως σας βρηκα!!!!
Τελικα η rom περαστικε με το SP_Flash_Tool και την βοηθεια του NasDriver αλλα το προβλημα με το fastboot mode συνεχιζεται(σε fastboot mode μωλις το συνδεσω στον υπολογιστη δεν αναγνωριζεται και κανει reboot μονο του ).Η rom περαστικε χωρις την μπαταρια και με πατημενο το volume down για μιση ωρα περιπου γιατι αλλιως το τηλεφωνο δεν αναγνωριζοταν.
Μετα απο πολλες μερες χρησης του κινητου μετα την αλλαγη της rom το τηλεφωνο ειναι αλλο τηλεφωνο!!Δεν υπερθερμενεται ουτε φευγει η μπαταρια σε λιγες ωρες οπως συνηθιζε παρολο που θελει και αλλαγη η μπαταρια.Επισης το τηλεφωνο (πανω απο ολα) ειναι εμφανεστατα πολυ πιο γρηγορο(με πολλα αλλα μικροπροβληματα να εχουν λυθει)!!!Ευχαριστω παρα πολυ και παλι τον NasDriver για την βοηθεια στο προβλημα μου και ελπιζω να βοηθηθουν και αλλα ατομα με το ιδιο προβλημα.