Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
Ευχαριστω πολυ. Παιδια με σωσατε. Εβαλα την 6.10.20 και ολα δουλευουν μια χαρα.
-
-
Xαιρετε.Αν εχω το .zip της stable στη μνημη του κινητου και κανω μετακινηση του αρχειου στην εξωτερικη καρτα sd,θα παθω καμια ζημια;
-
Όχι δεν θα έχεις κανένα θέμα!
-
Παιδιά καλημέρα, έχω το Mi Max (3/32) και έχω περάσει την XTRV 8.2.2 stable και μέχρι στιγμής είχα 2 θεματάκια. Το ένα είχε να κάνει με τα data (cosmote), αλλά με βοήθεια από εδώ μέσα το έλυσα, το άλλο έχει να κάνει με την μπαταρία που φαίνεται να έχει τρελό drain. Για παράδειγμα σήμερα το έβγαλα από φορτιστή στις 7 το πρωί (100%) και μέχρι τώρα που γράφω έχει πέσει στο 79% χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο (τουλάχιστον όχι κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνω κάθε πρωί και μετά από 1μισι περίπου ώρα έπεφτε στο 95%!!!). Καμιά ιδεά κανείς, γιατί πριν που ήμουν στην 8.1.2 όλα ήταν σωστά χωρίς προβλήματα!!!
-
Ο/H delapo έγραψε:
7 το πρωί (100%) και μέχρι τώρα που γράφω έχει πέσει στο 79%
Στην "μπαταρία" τι σου λέει ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση..?? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H delapo έγραψε:
Σύστημα Android 10.6%....
Android 8.4%...
=============== Απρ 12th 2017, 8:32am ===============
Ο/H delapo έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H delapo έγραψε:
Android 8.4%...
Οθόνη 10.3%
Τηλέφωνο σε αδράνεια 7.7%
Αναμονή GSM 7.1%... -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Οι υπηρεσίες google ειναι ανεβασμένες αλλα δεν ξέρω αν δικαιολογεί την τόση κατανάλωση.
Από πότε έχεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
-
παίδες ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Πάω να περάσω την τελευταία stable στο Mi Max μου (3/32) σύμφωνα με την διαδικασία στην πρωτη σελίδα (την οποία έχω κάνει τουλάχιστον 3 φορές στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα), αλλά στο τελευταίο βήμα που έχω κάνει reboot, βγάζει το MI logo και μετά με ξαναπετάει στο twrp!!!!! ΤΙ ΚΑΝΩ????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0