Λεμε, στην περίπτωση εκείνη που δεν μπορεί......μισή ώρα χωρίς play store!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια να περάσει Ελληνική κάνει... Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να πάει σε 5 για αρχή...(εκτός αν θα το κάνει για να υπάρχει backup)Ο/H demakhs έγραψε:
ο οδηγός κανει για την περίπτωση μας??
Όχι για backup δεν ενδιαφερομαι. Θα προτιμούσα να πάω στην 6 κατευθείαν, δεν θελω να κρατήσω κάτι από κινήτο. Απλά να περάσω την ελληνική developer rom θέλω.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για να περάσει Ελληνική κάνει... Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να πάει σε 5 για αρχή...(εκτός αν θα το κάνει για να υπάρχει backup)Οι 6άρες έστρωσαν αρκετά....Ο/H demakhs έγραψε:
ο οδηγός κανει για την περίπτωση μας??
Θα΄γίνει αλλά δεν ξέρω αν "κάτσουν" σωστά///Ο/H Alexis1991 έγραψε:
θα περαστουν οι εφαρμογές/screen/ktlp που είχα πριν μόλις συνδέσω το Mi account ή απλά θα συνδεσω το Mi account κ θα ..
Το μόνο εύκολο να στηθεί απο την αρχή. άρα θα πρέπει να σβήσω το backup στα apps που έχει το micloud πριν το συνδεσω ? Κυρίως με ενδιαφέρει να μη χαθουν οι φώτο που εχουν γίνει sync.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θα΄γίνει αλλά δεν ξέρω αν "κάτσουν" σωστά///Δεν θα στο πρότεινα , καλύτερα στήσε το κινητό από την αρχή..Ο/H Alexis1991 έγραψε:
θα περαστουν οι εφαρμογές/screen/ktlp που είχα πριν μόλις συνδέσω το Mi account ή απλά θα συνδεσω το Mi account κ θα ..
φίλε έχω παρόμοιο πρόβλημα. Εν συντομιά το κινητό o υπολογιστής το αναγνώριζε ως 900Ε του έκνα την διαδικασία test pointΟ/H lallasgr έγραψε:
@cooper81 πολύ ευχάριστα νέα αυτά. Απλά για να ξέρετε το ιστορικό και για άλλες περιπτώσεις. Ο @cooper81 προσπαθώντας να κάνει μια αναβάθμιση μέσω twrp της Ελληνικής έκανε ένα λάθος και brickαρε το κινητό. Το παίδεψε αρκετά με φόρτιση αναμονή κλπ και κάποια στιγμή το αναγνώρισε ο υπολογιστής σωστά και το εμφάνισε στο Device Manager ως 9008 σε κάποια COM Port. Αμέσως μπήκαμε και το flashάραμε με Mi Flash και official rom και ολοκληρώθηκε η διαδικασία με επιτυχία. Μετά όμως στην προσπάθεια να το ανοίξει δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Το άφησε όλο το βράδυ να φορτίζει και το πρωί το σύνδεσε πάλι στον υπολογιστή και το αναγνώριζε πλέον ως 900Ε. Συνήθως το 900Ε υποδεικνύει και hard-brick οπότε του είπα να ακολουθήσει τον οδηγό για unbrick με το Test Point και όπως φαίνεται ήταν έτοιμος να το κάνει. Ευτυχώς όμως όπως μας αναφέρει το άνοιξε και απλά αποσύνδεσε την μπαταρία για λίγη ώρα και μετα ξανασύνδεσε και το κινητό άνοιξε αμέσως στην τελευταία ρομ που flashάραμε.
Συμπέρασμα: Αν με MiFlash γίνει σωστά το φλασάρισμα και μετά δεν ανοίγει και δεν ανταποκρίνεται το κινητό κατά μεγάλη πιθανότητα είναι απλά κόλλημα στιγμής. Θα πρέπει απλά να αποσυνδέσετε από το κινητό την μπαταρία του για λίγη ώρα και μετά κατά 99% θα ανοίξει κανονικά στην ρομ που φλασαρίστηκε!!