Αν σου δημιουργεί τα ίδια προβλήματα και πως κινείται
Εβαλα την 6.5.19 | beta (ειναι η developer αν την γραφω σωστα). Εχει ακρετες διαφορες με την προηγούμενη που ειχα (αυτη που μου ειχαν βαλει απο το Gearbest για να εχω ελληνικα).
- Καταρχην δουλευει κανονικα το 4g και το ξυπνητήρι που ειχα ως κυριως προβλήματα.
- Επισης οταν ειμαι συνδεμενος με τον mi acount οι εφαρμογές επαφων και τηλεφωνου δουλεύουν κανονικα ενω δεν δουλευαν πριν.
- Με την μπαταρια μετα απο μια μερα χρησης μπορω να πω οτι καταναλωθηκε πιο γρηγορα, χωρις υπερβολες του τυπου κατεβηκε ξαφνικα απο 95% στα 80%, με την ιδια χρηση θα ημουν στο 40% - 50% και οχι στο 25% που ειμαι τωρα)
- Διαφορα εμφανισης εχει στο Gallery και στο Explorer (την εφαρμογή με τα αρχεια μου εννοω) επίσης στο status bar ειναι διαφορετικη η εμφάνιση. Εχει μια μπαρα αναζήτησης τερμα πανω.
Ως bug διαπιστωσα ενα, οταν πηγα να προγραμματισω backup και εκανα tap στο backup items. Έστειλα αναφορα εννοείται... Αλλά μικρό το κακό. Αυτα.
Αναμενω την έγκριση του ξεκλειδωματος να περασω την ελληνικη γιατι ειναι πολυ κακο αυτο το αποτέλεσμα με τα ελληνικά γράμματα...
Προσέχετε λίγο τις φωτογραφίες να μπαίνουν ως Thumbnail και όχι έτσι μεγάλες που είναι τώρα
Στο θέμα της μπαταρίας πάντα λέμε πως θέλει 2-3 μέρες μετά από αλλαγή Ρομ για να αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές της δυνάμεις... Άρα σε 3 μέρες να δεις την μπαταρία πως λειτουργεί
Προσέχετε λίγο τις φωτογραφίες να μπαίνουν ως Thumbnail και όχι έτσι μεγάλες που είναι τώρα
Στο θέμα της μπαταρίας πάντα λέμε πως θέλει 2-3 μέρες μετά από αλλαγή Ρομ για να αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές της δυνάμεις... Άρα σε 3 μέρες να δεις την μπαταρία πως λειτουργεί
Οκ με τις φωτο, απλα δεν ειδα καποια επιλογή μεσω του Tapatalk που απανταω.
Και με την μπαταρια οντως το ιδιο ειχε συμβει και με το meizu που ειχα, μετα απο 2-3 μερες εστρωσε.