1) Πες μας τι ρομ φοράει το κινητό
2) Έκανες ενεργοποίηση usb debugging και oem unlock?
3) Το νούμερο που σου βγάζει στο Mi Account στην εφαρμογή είναι το ίδιο με το νούμερο που σου βγάζει στο Mi Unlock Tool?
Αν έχεις Dev rom και έχεις κάνει και όλα τα παραπάνω αυτό που μένει είναι το 4
4) Κάνε σύνδεση στο i.mi.com ενεργοποίησε εκεί όλες τι δυνατότητες και πάτα και ένα find my device να δεις ότι επικοινωνεί ο σέρβερ με το κινητό και προσπάθησε πάλι να ξεκλειδώσεις!
Απλά την κατεβάζεις από το κινητό και πατάς κάπου να την κάνεις install... Τίποτα άλλο
Λοιπον, μου ηρθε το μηνυμα απο xiaomi για το unlock. Αλλα θα το αφησω για κανα μηνα ακομη...
Μεχρι στιγμης η official developer ειναι ΑΨΟΓΗ, αν δεν μου εβγαζε περιεργους χαρακτηρες στο facebook (στα κοινοποιημενα αρθρα) δεν θα σκεφτομουν να την αλλαξω, αλλα ειδα οτι βγηκε και η νεα rom miui v8 και διαβαζω οτι εχει κατι bugs. Οποτε περιμενω να διορθωθουν και σε συνεχεια θα βαλω μια και καλη την v8 που φαινεται να εχει και ανανεωμενη εμφανιση
Σε καινούριο Μι5 ξεκινά το fast boot αλλά δεν δουλεύει το adb. Μόλις βάζω το fastboot devices δεν δείχνει τίποτα. Μετά από λιγο το κινητό δείχνει την μπαταρία οτι φορτίζει (εφόσον το καλώδιο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή)
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε εμένα.
Εχει βέβαια ένα ρομ MIUI global 7.2.8.0.0(MAACNDB) Stable, λέει. Ένας φίλος εδώ στο forum είπε ότι είναι unofficial σε άλλο thread.
Tί κάνουμε;
Εδώ είναι το πρόβλημα:
Κατέβασα το προγραμμα, αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό. Δοκιμάζω να το συνδέσω όταν είναι ακοικτό και δεν το βρίσκει. δοκιμάζω με volume+ kai ON και μου ζητά να το συνδέσω στον υπολογιστή. ΔΕΝ αναγνωρίζει την συσκευή. Δοκίμασα να κάνω update από το κινητό (About phone > update > επιλέγω το αρχείο, ξεκινά να βγάζει τον κκύκλο οτι κάνει κάτι και επανεκκινή με το παλαιό rom)
Με πολύ κόπο συνδέθηκε τελικά στο πρόγραμμα και μου λέει "you need to update your device before you can use Mi PC suite"
Μπορείς να κατεβάσεις το Antutu offices για να τσεκάρεις αν είναι αυθεντική η συσκευή. Για την μπαταρία με την ρομ που έχει είναι λογικό να φεύγει σαν νεράκι!!