Την τελευταια official develop εχω. Κατα τυχη το βρηκα και το ελυσα, απλα αφαιρεσα τον λογαριασμο google απο το κινητο και ξαναμπηκα στο google play και ολα οκ. Ο λογος που εκανα τις εργοστασιακες ειναι γιατι συνεχως μου εβγαζε οτι το google play και google services stopped και ειχα και θεματα με την συνδεση στο ιντερνετ ειτε απο wifi ειτε απο δεδομενα. Ελπιζω να μην τα εχω παλι... Α και ολα ξεκινησαν με τo update στο miui 8 της xiaomi (οχι την ελληνικη), και εχω ηδη κανει τα μικρα update που μου ηρθαν.
Κυριάκο, κάνε απεγκατασταση το play store από settings-->apps και μετά ακόλουθα αυτα: 1) Επιλέγεις να εγκαταστήσεις το google play μέσα από τον Google Installer από εδώ:en.miui.com/forum.php?mod=atta…nwxNTk2NzU2MTA1fDM5OTg%3D και σε προτρέπει να εγκαταστήσεις όλα τα σχετικά με το google play προγράμματα και όχι μόνο το google play, γιατί αν εγκαθιστούσε μόνο αυτό δε θα λειτουργούσε
(πηγή:en.miui.com/thread-3998-1-1.html). 2) προσθέτεις τον Google account σου 3) Ρυθμίσεις-->apps-->downloaded apps-->clear cache σε όλες τις εφαρμογές που έχουν σχέση με το google play, δηλαδή ότι βρεις και έχει μπροστά τη λέξη google, ήτοι: google play store, google play services, google services framework, google account manager κλπ.). 4) Μετα τα παραπάνω clear cache, κάνεις remove τον google account (settings-->other accounts-->google-->remove) και στο καπάκι τον ξανακάνειςadd από την αρχή (settings-->other accounts-->google-->add-->username και password)
Αν δεν πιάσει με την πρώτη, επαναλαμβάνεις τα παραπάνω βήματα άλλη μια φορά.
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γεια χαρά κι απο εμένα.
Σήμερα παρέλαβα το κινητό από Ελληνικό κατάστημα και φοράει την MIUI Global 7.3 stable 7.3.2.0.0 και βλέπω οτι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.... τι κάνω?
πολύ χρήσημη οδηγία και την δοκίμασα μόλις στο mi4c που απέκτησα πρόσφατα.
πάντως και ενώ το τηλέφωνο είναι locked, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες για unlock της συσκευής φτάνω στο σημείο
το MiFlashUnlock v1.1.0317.1_en να βγάζει το μήνυμα: Couldn't verify device can't get info, connect again
(το τηλέφωνο ήρθε από aliexpress με rom V7.3.2.0.LXKCNDD)