Έχω αγοράσει το redmi note 3 pro (32G).
Παρακαλώ πείτε μου πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για θέσω σε λειτουργία το κινητό μου.
Πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό στην xiaomi πρώτα; Πως μπορώ να αλλάξω την ROM σε ελληνική;
Ενημερώστε με γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό xiaomi....
Ενημερώστε με γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό xiaomi....
Ανεβάζεις εδώ μία φώτο εμ αυτά που δείχνει στο about phone
Κάνεις τον έλεγχο που αναφέρει στην πρώτη σελίδα
Επίσης, είχε ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα ή κινέζικο με ανταπτοράκι ?
Το αυτοκόλλητο που είχε από πίσω τι model number γράφει ? 2015....πόσο ?
Σκοπός μου να βάλω μια stable miui 8 , για να είμαι ειλικρινής τα ελληνικά δε με καίνε.
Απ' ότι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να τσεκάρω αν είναι ξεκλείδωτο το bootloader ή όχι.
Ερώτηση: επειδή όπως είπα και πιο πριν το κινητό το έχω εδώ και δυο μήνες (χωρίς κάποιο θέμα μέχρι στιγμής) άμα το κάνω Fastboot mode θα χάσω αρχεία?
Αυτός ο οδηγός είναι και για κλειδωμένες συσκευές. Μπορεις να τον προσπαθησεις. Επειδή έχεις UnOfficial μπορει να βρεις κολληματα αλλά αν εισαι τυχερός θα σου φλασάρει το MiPcSuite την τελευταία κινέζικη Official και μετά θα έχεις ευελιξία κινήσεων ...
Συγνώμη που θα γίνω λίγο noobas με την ερώρηση που θα σου κάνω αλλά για τι ποσοστό τύχης μιλάμε ? Γιατί λες "αν είσαι τυχερός" , δηλαδή άμα ο οδηγός αυτός πιάνει 1/10 τότε να μη μπώ καν στο κόπο.
Εσύ θα μου πρότεινες να τον δοκιμάσω πρώτα και αν πετύχει καλώς ή θα υπάρξουν θέματα και μετά θα τρέχω ?
Μήπως υπάρχει ένας πιο safe οδηγός για τη περίπτωση μου?
Αυτό κολλάει στο αν στο αναγνωρίσει σωστά το MiPcSuite. Αν ναι και σου φλασάρει κινεζικη (ακόμα και Stable) έχεις πιθανότητες 95% να ξεκλειδώσεις. ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ πολύ φασαρία έτσι.
Αν δεν στο δει και πρέπει να πας με MiFlash έχει δουλίτσα ..