Ε ναι ρε παιδια ετσι σας παω! Βλεπω οτι εισαστε φορουμ εντος εκτος κ επι τ αυτα κομπλε κ στο βαθος λιγο χαβαλε..!!!
Εν μερει εχετε δικιο γιατι αν δεν εχεις το κινητο στα χερια σου να δεις τις επιλογες σου δεν υπαρχει νοημα αλλα τι να κανω που ουτως η αλλως η διαδικασια ειναι μονοδρομος.. βεβαια ισως κ να ξεκινησα καπως νωρις την προθερμανση!
Λοιπον αν εχω καταλαβει καλα στην περιπτωση που ερθει η συσκευη κ εχει ηδη root σημαινει οτι εχει μια developer η modified rom σωστα?
Επομενως χωρις να ζητησω official unlock μπορω να περασω μια custom recovery μεσω flashify κ ετσι μετα να φλασαρω οποια καθαρη rom θελω χωρις να εχω θεμα? Εχω δικιο η θα ηταν καλυτερα να περασω απο την διαδικασια του official unlock κ μετα ολα τ αλλα?
Παντελώς λάθος! Το official unlock είναι μονόδρομος χωρίς καμία μα καμία εναλλακτική! Ψάχνοντας και διαβάζοντας λίγο παραπάνω το φόρουμ θα καταλάβεις και γιατί. Μην τα γράφω πάλι μιας και έχουν χιλιοειπωθεί! Κάνε την αίτησή σου κανονικά να υπάρχει έγκριση στο Mi Account σου και όταν έχεις το κινητό βλέπεις τι ρομ έχει και σε κατευθύνουμε προς προχωράς!
Η γραφή με greekglish απαγορεύεται σε όλο το φόρουμ...για να κάνεις αλλαγή σε ελληνική ρομ χρειάζεσαι υπολογιστή με Windows X64 και άρα μπορείς να γράφεις με Ελληνικά.
Ξεκινάς διαβάζοντας το πρώτο ποστ αυτού του θέματος που έκανα μεταφορά του ποστ σου.
Επίσης απενεργοποίησε το adblock για να μπορείς να απαντάς στα διάφορα θέματα
Παιδιά καλησπέρα. Πριν κανα 1,5 μήνα παρήγγειλα ενα redmi note 3 pro (2/16 GB) από vickmall και ζήτησα την dev china rom ωστε να το ξεκλειδώσω, το οποίο το κατάφερα με τη βοήθειά σας!
Τώρα θέλω να παραγγείλω άλλο ένα για έναν φίλο αλλά από ότι βλέπω πλέον έρχεται μόνο με την official global rom. Θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω κι αυτό κανονικά;
Παρατηρώ ότι η επιλογή για dev cn rom υπάρχει μόνο για την έκδοση 3/32 GB. Αν τελικά επιλέξω το 3/32, ποια rom να ζητήσω να μου στείλουν;
Ευχαριστώ πολύ.
Από τη στιγμή που είσαι σίγουρος ότι θες να ξεκλειδώσεις και να περνάς όποια ρομ θες εσύ τότε η καλύτερη επιλογή είναι china dev! Αλλά και με άλλη να σου έρθει θα σε καθοδηγήσουμε σωστά για να ξεκλειδώσεις χωρίς ταλαιπωρία (λογικά, εκτός αν πάνε όλα στραβά). Με global stable έχει μικρές πιθανότητες να ξεκλειδώσει αλλά δεν αποκλείεται! Επίσης μπορείς να κάνει update σε global dev μέσω του updater!
@lallasgr Γεια σου. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα Mi5 ζήτησα άδεια για ξεκλείδωμα του κινητού γιατί θέλω να βάλω την ελληνική rom και μου ήρθε το sms ότι εγκρίθηκε σήμερα. Εγώ το κινητό το είχα πάρει με unofficial rom 7.4.2.0.0 αλλά το έκανα update σε 8.1.3.0 stable κινεζική μέσω του mi pc suite. Μπορώ να κάνω unlock το κινητό και install την ελληνική rom από κινεζική stable ή πρέπει να βάλω την κινεζική developer rom;