Ναι μπορείς κανονικά να κάνεις unlock!!! Σε πολλούς έχει ξεκλειδώσει με stable china rom! Στην περίπτωση βέβαια που δεν ξεκλειδώνει θα πρέπει αναγκαστικά να περάσεις china dev από τον updater!
Δοκίμασε πρώτα όπως είσαι με την ρομ που πέρασες για να ξεκλειδώσεις αν δεν βλέπεις μετά τι κάνεις!
@lallasgr Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θα προσπαθήσω με αυτήν την rom και άμα δεν , αλλάζω μετά. Την developer rom απλά βάζω το zip στο storage και κάνω update από το updater;
@lallasgr Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θα προσπαθήσω με αυτήν την rom και άμα δεν , αλλάζω μετά. Την developer rom απλά βάζω το zip στο storage και κάνω update από το updater;
Ναι ακριβως !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τη στιγμή που είσαι σίγουρος ότι θες να ξεκλειδώσεις και να περνάς όποια ρομ θες εσύ τότε η καλύτερη επιλογή είναι china dev! Αλλά και με άλλη να σου έρθει θα σε καθοδηγήσουμε σωστά για να ξεκλειδώσεις χωρίς ταλαιπωρία (λογικά, εκτός αν πάνε όλα στραβά). Με global stable έχει μικρές πιθανότητες να ξεκλειδώσει αλλά δεν αποκλείεται! Επίσης μπορείς να κάνει update σε global dev μέσω του updater!
Φιλε μου lallasgr σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Οπότε αν κατάλαβα καλά αν επιλέξω την έκδοση 2/16 GB που δίνει μόνο official global rom θα μπορέσω να της περάσω global dev και από εκεί να το ξεκλειδώσω και να βάλω την ελληνική;
@Projectoras η official global που λέει το vickmall ότι δίνει το Redmi Note 3 pro με τα 16GB για να έχει και ελληνικά μενού κατά πάσα πιθανότητα είναι η official global developerrom οπότε θα μπορείς λογικά να ξεκλειδώσεις απ' ευθείας με αυτή.
Όταν με το καλό το παραγγείλεις κάνε και ένα mi account αν δεν έχεις και μια αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ -> Apply for unlocking Mi devices για να είσαι έτοιμος όταν σου έρθει.
Γεια σας παιδιά. Μόλις έκανα unlock το κινητό μου (Mi5).
Πως μπορώ να κάνω install την ελληνική rom τώρα; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πρωτού βάλω την rom;
Γεια σου @demakhs. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Θα κοιτάξω τον οδηγό και θα προχωρήσω στην εγκατάσταση της rom. Εγώ έχω τώρα την κινεζική stable 8.1.3.0 μπορώ να κάνω και την developer και την stable ελληνική install από αυτήν; Ποια από τις 2 είναι καλύτερη να κάνω install;
αφού ξεκλείδωσες, περνάς twrp (custom recovery) και μετά περνάς ότι θέλεις.....
μόνο ios δεν περνάει, όλα τα άλλα τα περνάει... (εεεε @pavlidisc ?? ios.......όρμα!!!!! )
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
@Projectoras η official global που λέει το vickmall ότι δίνει το Redmi Note 3 pro με τα 16GB για να έχει και ελληνικά μενού κατά πάσα πιθανότητα είναι η official global developerrom οπότε θα μπορείς λογικά να ξεκλειδώσεις απ' ευθείας με αυτή.
Όταν με το καλό το παραγγείλεις κάνε και ένα mi account αν δεν έχεις και μια αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ -> Apply for unlocking Mi devices για να είσαι έτοιμος όταν σου έρθει.
Οκ, τώρα το κατάλαβα τι παίζει με τις rom που γράφει το vickmall. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.