Διαφήμιση

παρακαμψη ιου

• παρακαμψη ιου

γεια σας παιδια.

1)εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη και συγκεκριμενα την adaway για να μην βλεπω τις διαγημισεις και τα ads γενικα απο καμια εφαρμογη.
      δουλευει τελεια αλλα το θεμα εναι οτι το antivirus μου την βγαζει για ιο.

πως μπορω να τον παρακαμψω;;;
      δηλαδη σε καθε σκαναρισμα απλα να μην μου τον βγαζει για ιο;;;
      νομιζω παλια γινοταν...ετσι δεν ειναι;;;
      εκτος αν ειναι τοσο επικινδυνη η εφαρμογη και πρεπει οντως να την αφαιρεσω.

2)και κατι ακομα που θυμηθηκα....
      οταν κλειδωνει η οθονη μου βγαζει καποιες εικονες που αλλαζουν καθε τοσο.εχει και καποιες φωτογραφιες ομως που δεν μου αρεσουν.πως γινετε να συνεχισουν να αλλαζουν οι φωτογραφιες αλλα να επιλεξω ποιες φωτογραφιες θα αλλαζουν;;;;γινετε;;;
    • Να σου αναφέρω πως οι ADBlockers δημιουργούν πολλά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της σελίδας.

Ίσως να μην μπορέσεις να κάνεις ακόμη και ανάρτηση μηνύματος όταν το έχεις ενεργοποιημένο και στην κοινότητά μας. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

ταν κλειδωνει η οθονη μου βγαζει καποιες εικονες που αλλαζουν καθε τοσο.εχει και καποιες φωτογραφιες ομως που δεν μου αρεσουν.πως γινετε να συνεχισουν να αλλαζουν οι φωτογραφιες αλλα να επιλεξω ποιες φωτογραφιες θα αλλαζουν;;;;γινετε;;;
      Μπορείς να κάνεις Favorite όσες σου αρέσουν και μετά να πατήσεις να μπεις στα settings και να διαλέξεις να μπένουν πχ μόνο αυτές ή γενικά να διαλέξεις κατηγορία που θες

Γιατί όμως δεν σου άρεσε ο κινέζος που τρώει μακαρόνια?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Να σου αναφέρω πως οι ADBlockers δημιουργούν πολλά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της σελίδας.

Ίσως να μην μπορέσεις να κάνεις ακόμη και ανάρτηση μηνύματος όταν το έχεις ενεργοποιημένο και στην κοινότητά μας. ;)
      Miui art φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά από ότι είδα δεν μου δημιουργήθηκε πρόβλημα ίσα ίσα σε πολλες free εφαρμογές πλέον δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Απλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος για αυτό που σας είπα. Δηλαδή να παρακαμψω τον ιό άσχετα τελικά αν την αφαιρέσω η όχι την εφαρμογή η όχι. Η παραπάνω γνώση πάντα βοηθάει.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H blackm76 έγραψε:

ταν κλειδωνει η οθονη μου βγαζει καποιες εικονες που αλλαζουν καθε τοσο.εχει και καποιες φωτογραφιες ομως που δεν μου αρεσουν.πως γινετε να συνεχισουν να αλλαζουν οι φωτογραφιες αλλα να επιλεξω ποιες φωτογραφιες θα αλλαζουν;;;;γινετε;;;
      Μπορείς να κάνεις Favorite όσες σου αρέσουν και μετά να πατήσεις να μπεις στα settings και να διαλέξεις να μπένουν πχ μόνο αυτές ή γενικά να διαλέξεις κατηγορία που θες
      Γιατί όμως δεν σου άρεσε ο κινέζος που τρώει μακαρόνια?
      Χαχαχα όχι δεν μου αρέσει ο Κινέζος...... Χαχαχα

Δοκίμασα να βάλω μερικά στα αγαπημένα πατώντας την καρδιά και φαίνεται ότι μπήκαν αλλά πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις στα αγαπημένα δεν υπάρχει καμία φωτογραφία.

Τι γίνεται; κάνω κάτι λάθος εγώ;
    • Ποια Ρομ έχεις?

Υπήρχαν κάποιες Ρομ που είχαν θέμα με το συγκεκριμένο
    • Διαφήμιση
    • Υπήρχαν κάποιες Ρομ που είχαν bug φίλε. Dev έχεις και εσύ και πολλοί άλλοι όπως και εγώ και είναι φυσιολογικό να βρίσκουμε κάθε τόσο διάφορα bugs.

Δοκίμασε να μπεις recovery και να κάνεις wipe cache & dalvik cache και μετά reboot to system (δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα από το κινητό)
    • Εντάξει θα δοκιμάσω να κάνω απλά θα ήθελα να μάθω....

1)Είναι bug της ρομ και για αυτό μου το βγάζει σαν ιό;

2) η εφαρμογή adaway είναι τελικά ιός η κάνει λάθος το Antivirus; (το adaway δεν είναι adblock σε κάποιο browser αλλά ξεχωριστή κανονική εφαρμογή)

3)Και αν είναι υπάρχει τρόπος να τον αγνοησω και να μην μου το ξαναβγαζει στο scanαρισμα;
    • Δοκίμασα wipe cache & dalvik cache αλλά δεν διορθώθηκε και πάλι σαν ιό μου βγάζει την εφαρμογή.

Τι γίνεται τώρα;
      Τελικά φταίει η ρομ η ή εφαρμογή είναι όντως ιός;

να την ξηλωσω αν και η λειτουργία της είναι πολύ βολική και χρήσιμη.

Δεν υπάρχει τρόπος στο κέντρο ενεργειών εκεί που μου βγάζει τον ιό να έχει επιλογή ώστε να παράκαμψη την συγκεκριμένη εφαρμογή ώστε σε επόμενο σκαναρισμα να μην την βγάζει σαν ιό; κοίταξα αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή.
    • Κοίτα κάνε ένα back up.

Κάνε τα πειράματα σου και μετά ρίχνεις το backup restore και στα επιστρέφει όλα όπως σήμερα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Κοίτα κάνε ένα back up.

Κάνε τα πειράματα σου και μετά ρίχνεις το backup restore και στα επιστρέφει όλα όπως σήμερα
      1)ενταξει καταλαβα γιατι το λες αυτο φιλε μου,για λογους ασφαλειας φυσικα αλλα δεν κανω καποιο πειραμα.
      παρολα αυτα ομως για πες μου πως γινετε;;;;
      και τι σωζω;;;;αρχεια,επαφες;;;η και εφαρμογες;;;;

2)απλα την αρχικη μου ερωτηση δεν μου την απαντησατε ακομα....
      θα το πω ποιο απλα για να το καταλαβεται.
      ξεχαστε την εφαρμογη που σας ειπα.
      σκαναρουμε την συσκευη μας και μας λεει οτι εχει εναν ιο η μια πιθανη απειλη και για καποιο λογο εμεις τον θελουμε τον ιο και δεν θελουμε να τον διαγραψουμε......
      γινετε να μην το βλεπουμε στο σκαναρισμα;;;;η θα μας τον βγαζει παντα και απλα εμεις θα κανουμε πως δεν τον βλεπουμε;;;;