Θα δείξει στην πορεία, πάντως η πλακέτα είναι φθηνή και αλλάζει σχετικά εύκολα.
Redmi Note 3 Pro σταμάτησε να φορτίζει - άδειο από μπαταρία
-
-
Ο/H Neszus έγραψε:
@NasDriver έχεις δίκιο φίλε μου, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα
@derveni όταν λες φίλε να το αφήσω να φορτίσει 8 με 10 ώρες εννοείς 'εικονικά' ας το πούμε έτσι, δηλαδή να το έχω απλά επάνω στην πρίζα μιας και δεν "νοιώθει"; Αποφορτίζει με τον τρόπο αυτό;
Γενικά όπως την ακούτε την περίπτωση παιδιά πάει για αλλαγή πλακέτας ή μπορεί και να 'σωθεί' η κατάσταση;
Έχω την εντύπωση ότι τσάμπα παιδεύεσαι, θα ψάξω να βρω το λινκ να παραγγείλεις πλακέτα
@Neszus Εδώ είσαι
senove.com/micro-usb-plug-char…omi-redmi-note-3-pro.html
Στάλθηκε από το PRO 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά,
Πάει ένας μήνας, παρήγγειλα την πλακέτα και... πάπαλα. Το καημένο το κινητό παραμένει dead, δεν φορτίζει από πουθενά, δεν συνδέεται από πουθενά.
Για την ώρα έχω παραγγείλει άλλο κινητό, αλλά θέλω να φτιάξω και αυτό. Υπάρχει κάποιο έμπιστο μαγαζί που να ασχολείται με Xiaomi εδώ Ελλάδα; Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή περιφέρεια. Κάπου τέλος πάντων που να ξέρουν τη δουλειά και να μην μου βγει η αποκατάσταση της βλάβης πιο ακριβή από το ίδιο το κινητό.
Διαφορετικά για Κίνα πάει στα καταστήματα από όπου τα αγοράσαμε; Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο service center στην Άπω Ανατολή που να κάνει αποκλειστικά αυτή τη δουλειά;
Και τέλος, υπάρχει κάποιος τρόπος να το φορτίσω έστω για μια φορά; Γιατί έχω μέσα κάποια αρχεία που δεν θα ήθελα να τα δει κάποιος άμα βάλει το κινητό σε θύρα USB υπολογιστή -
Καλησπέρα.. χρόνια πολλά και καλή Χρονιά!
Έχω το xiaomi redmi note 3 pro και έχω το εξής πρόβλημα.
Καθώς φορτίζε το κινητό σε αντάπτορα αυτοκινήτου τραβήχτηκε απότομα το καλώδιο φόρτισης προς τα πλάγια χωρίς να βγει από τη θέση του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δε φορτίζει καθόλου το κινητό ούτε ανάβει το Led φόρτισης. Δοκίμασα διάφορους φορτιστές.
Το κινητό δουλεύει κανονικά με μια φορτισμένη μπαταρία αλλά δεν δουλεύει το κύκλωμα φόρτισης προφανώς.
Αλλαξα την μικρη πλακέτα με τη θύρα USB φόρτισης αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Ούτε όταν το συνδέω στον υπολογιστή το βλέπει.
; ξέρει κάποιος αν εκτός από αυτήν την πλακέτα με το USB υπάρχει και κάποιο άλλο κύκλωμα που επισκευαζεται ή αλλάζεται; ευχαριστώ. -
Καλησπέρα παιδιά.
Απογοήτευση αυτό το ελάττωμα για αυτό το κινητό, ενώ τα είχαμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα.
Πριν τα Χριστούγεννα το κινητό θυμήθηκε ξαφνικά ότι δε θέλει να φορτίζει. 'Αναβε, έσβηνε, δεχόταν φόρτιση, δε δεχόταν, όλα αυτά σε εναλλαγή δευτερολέπτων. Κάποιες φορές φόρτιζε κανονικά, κάποιες όχι. Ώσπου, κάποια μέρα δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα.
Παίρνω κινητό xiaomi φίλου, που το άφησε γιατί του στράβωσε, κατά τά αλλα λειτουργεί τέλεια, και πήγε σε s8.
Πάω το κινητό σε έναν γερόλυκο της επισκευαστικής στην πόλη από όπου κατάγομαι, είχε ξαναδουλέψει με χιαομι, βάζει μετρητή και μου λέει μπαταρία είναι νεκρή. Χαρά έγω που έφταιγε μόνο η μπαταρία.
Έρχομαι Θεσσαλονίκη, και παραγγέλνω χθες μπαταρία, με τσιμπημένη την τιμή που την πήρα από εξουσιοδοτημένο κατάστημα
Βλέπω βιντεάκια youtube πως γίνεται η αλλαγή, αλλάζω την μπαταρία, 45% επιτέλους μετά από 3 εβομάδες περίπου είχα το κινητό μου.
Κάποια στιγμή στο 9-10% το βάζω να φορτίσει σε φορτιστή samsung από Public, που επίσης είχα πάρει όταν ξεκίνησε να κάνει τις μη φορτίσεις την πρώτη φορά, μη τυχόν και φταίει ο φορτιστής. Φορτίζω ως το 92%, μην το πάω και 100%, και τώρα που ξαναέπεσε, δε φορτίζει καθόλου.
Να σημειωθεί:
-Χρησιμοποιούσα προ μηνών fast charge φορτιστή δε θυμάμαι μάρκα. Το κινητό θερμαινόταν.
-Ο φορτιστής της Samsung γράφει:
input: 100-240 V | 50-60Hz | 0.35 A
output: 5.0 V = 2.0 A
-Όταν άνοιξα να αλλάξω τη μπαταρία, η μπαταρία μύριζε. Ποιος ξέρει τι είχα στα χέρια μου τόσο καιρό. Δεν την άγγιξα με τα χέρια, ενώ έκανα αλλαγή με ανοιχτό παράθυρο.
-Ο φορτιστής που μου είχαν στο κουτί μανάτος προ 2ετίας ήταν πάλι samsung, πολύ χάλι βέβαια, ούτε επαφή με την πρίζα δεν έκανε, οπότε δε διάλεξα τυχαία.
- Στο κινητό άφησα την αρχική ROM, και έκλεισα την οποιαδήποτε ανανέωση συστήματος.
-Το αγόρασα το 2016 Μάρτη ή Απρίλη δε θυμάμαι. -
Το πρόβλημα από την μπαταρία μπορεί να προήλθε από τον fast charger, μιας και το Kenzo δεν υποστηρίζει ταχεία φόρτιση.
Η πρώτη μπαταρία μάλλον είχε φουσκώσει και ευτυχώς που την άλλαξες !
Την δεύτερη μπαταρία από που την αγόρασες ? Δεν γνωρίζω να υπάρχει εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα που να κάνει επισκευές ή να πουλάει ανταλλακτικά
ΕΠίσης, ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις -
-
Καλημέρα παιδιά!
Ευχαριστώ που απαντήσατε! Ελπίζω να βγάλουμε άκρη, γιατί από ξένα φόρα(<-τα πολλα forum) τόσο καιρό δε βρήκα κάτι.
Ναι μπορεί να μην υποστήριζε ταχεία φόρτιση, όμως δεν έδρασα εν αγνοία, αφού στα specs λέει ξεκάθαρα fast charge! Τώρα για μετέπειτα ανακοίνωση δεν είχα δει κάτι.
Το κατάστημα βρίσκεται επισκόπου αμβροσίου 5 στον 1ο όροφο στο ύψος της Αντιγονιδών.
Προφανώς η μπαταρία που μου έδωσε δεν είναι ίδια σαν την προηγούμενη και του είπα μην έχουμε κανα θέμα συμβατότητας αν ειναι fake και μου απάντησε αυτές του στέλνουν απο την Mi.
Προφανώς και έκανα έρευνα αγοράς πρώτα, αλλά ήθελε 30 μέρες να έρθει κάτι από Κίνα, οπότε συμβιβάστηκα.
Τώρα, για τον φορτιστή του φίλου μου, ακόμα και να τον πάρω δε νομίζω να αλλάξει κάτι παιδιά, ίσως το σύστημα να βραχυκυκλώνει όπως λένε πιο πάνω.
Αυτά και αναμένω να απαντήσετε! -
-
Δεν ξέρω είναι η αλήθεια και το κινητό δεν ανοίγει πάλι
-
Αυτό θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να αλλάξεις την usb board, μπορείς να την βρεις και Ελλάδα με 15-20 ευρώ
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, απλά φοβάμαι μην πάνε χαμένα λεφτά όπως και του αλλου του παιδιού από πάνω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες