Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro σταμάτησε να φορτίζει - άδειο από μπαταρία

• Γιατί απλά μπορεί να έχει μεγαλυτερη "ανεκτικότητα" το κυκλωμα του S7 @pillopoulos . Ρωτα οποιον ηλεκτρονικό θέλεις τι διαφορά κάνει σε ενα τέτοιο κυκλωμα ενας μεγαλύτερος πυκνωτης
    • Ξανα ανασταινω το νημα γιατι το επαθα κι εγω... :(

Βεβαια, η δικη μου περιπτωση διαφοροποιειται λιγακι: πανω στον οιστρο της γκατζετίασης, ειχα βαλει εδω και κανα μηνα ενα απο αυτα τα ματζαφλαρια. Προχθες βραδυ, το εβαλα για φορτιση και αρχικα το κουμπωσα μαλλον στραβα (στα σκοταδια αυτα παθαινεις, η πλακα ειναι οτι γιαυτο το πηρα για να μην κουμπωσω αναποδα το microUSB στα σκοτεινα και το χαλασω), το κουμπωνω σωστα και διαπιστωνω οτι το κινητο εχει σβησει. Το αναβω, αναβει κανονικα, το αφηνω στη φορτιση, κοιμαμαι.

Το πρωι, το κινητο δεν ειχε φορτισει... Να μην τα πολυλογω, δοκιμαζω με φορτιστη αυτοκινητου (τον μεταλλικο της Xiaomi), αλλο καλωδιο, τον κανονικο δικο του φορτιστη χωρις το μαγνητικο βυσμα, τζιφος. Το βραδυ, πανω στην απελπισια μου δοκιμαζω τον φορτιστη του iPad και... φορτισε κανονικα!!!

Το προβλημα με τους αλλους φορτιστες εξακολουθει να υφισταται. Ειναι δυνατον να βραχυκυκλωσε κατι και να θελει φορτιστη >2Α (του ipad ειναι 2.1) για να δουλεψει;

Να το παω για κοιταγμα; καμια αλλη ιδεα;
    • Ο/H xouzouris έγραψε:

Ξανα ανασταινω το νημα γιατι το επαθα κι εγω... :(

Βεβαια, η δικη μου περιπτωση διαφοροποιειται λιγακι: πανω στον οιστρο της γκατζετίασης, ειχα βαλει εδω και κανα μηνα ενα απο αυτα τα ματζαφλαρια. Προχθες βραδυ, το εβαλα για φορτιση και αρχικα το κουμπωσα μαλλον στραβα (στα σκοταδια αυτα παθαινεις, η πλακα ειναι οτι γιαυτο το πηρα για να μην κουμπωσω αναποδα το microUSB στα σκοτεινα και το χαλασω), το κουμπωνω σωστα και διαπιστωνω οτι το κινητο εχει σβησει. Το αναβω, αναβει κανονικα, το αφηνω στη φορτιση, κοιμαμαι.

Το πρωι, το κινητο δεν ειχε φορτισει... Να μην τα πολυλογω, δοκιμαζω με φορτιστη αυτοκινητου (τον μεταλλικο της Xiaomi), αλλο καλωδιο, τον κανονικο δικο του φορτιστη χωρις το μαγνητικο βυσμα, τζιφος. Το βραδυ, πανω στην απελπισια μου δοκιμαζω τον φορτιστη του iPad και... φορτισε κανονικα!!!

Το προβλημα με τους αλλους φορτιστες εξακολουθει να υφισταται. Ειναι δυνατον να βραχυκυκλωσε κατι και να θελει φορτιστη >2Α (του ipad ειναι 2.1) για να δουλεψει;

Να το παω για κοιταγμα; καμια αλλη ιδεα;

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρησω, εγώ χρειάστηκε να αλλάξω την πλακέτα που βρίσκεται το micro USB φόρτισης της συσκευής μας. Αυτό το έπαθα 2 φορές και κατά πάσα πιθανότητα, το παθαινα από ένα καλώδιο που είχε αγοράσει (από τα public, όχι από ebay)

Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Κατάλαβα. Μιας που δουλεύει μια χαρά προς το παρόν με αυτόν τον φορτιστή θα το αφήσω έτσι να πάω διακοπουλες και επιστρεφοντας θα πάω να το κοιτάξουν. Ακριβό το ανταλλακτικό; γιατί για να το στείλω πίσω και να μείνω κανα-δύο μήνες χωρίς τηλέφωνο (άσε που παίζει να είναι και δική μου βλακεια) δεν παίζει.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • @xouzouris Εφόσον σου φορτίζει, κράτα το έτσι. Εμένα το ανταλλακτικό μου στοίχισε με τα μεταφορικά κάτι λιγότερο από 20€. Η τοποθέτηση ήταν πανευκολη πάντως.

Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά την πάτησα και εγώ πριν από καμιά ώρα. Συγκεκιμένα έσβησε και όταν έβαζα τον φορτιστή, δεν άνοιγε η οθόνη όπως θα έπρεπε ώστε να δείξει το ποσοστό, ούτε κάποιο κουμπί αποκρινόταν, παραμόνο το κόκκινο led αναβόσβηνε.

Αφήνοντάς το τυχαία για κανένα 10λεπτο πάνω στον φορτιστή, για να ψάξω στο google τι και πως διαπίστωσα πως ξεκίνησε κανονικά την φόρτιση. Ανησυχηχω γιατί σε ξένα forum διαβάζω πως έχουν αρκετοί το πρόβλημα αυτό όταν συμβεί πλήρης αποφόρτιση. Ακόμη χειρότερα πολλοί από αυτούς δεν έχουν καταφέρει καν να το επαναφέρουν με τον παραπάνω τρόπο που τυχαία βρήκα. Τι πιστεύετε πως φτάιει?

Να σημειώσω πως βρίσκομαι σε διακοπές και δεν χρησιμοποίησα τον μαμίσιο xiaomi φορτιστή των 2Α, αλλά έναν samsung των 0.7Α. Λέτε να έπαιξε τον ρόλο του αυτό?
    • @dimi.anagnostou, καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας :thumbsup:

Το αφήνεις τουλάχιστον 4-5 ώρες σε φορτιστή τοίχου με δυνατότητα φόρτισης >2Α για να φορτίσει καλά.
      Επίσης, ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "σχετικά με το τηλέφωνο".

Όπως είδη είδες από το υπάρχων θέμα που έκανες ποστ είναι γνωστό πρόβλημα ειδικά με unofficial roms.
      Και μην αγχώνεσαι, υπάρχουν λύσεις, λίγο δύσκολες αλλά υπάρχουν :)
    • Διαφήμιση
    • Εδώ το καλό screenshot!

Επειδή ήδη μου έχουν πει να αλλάξω rom, για ένα άλλο θέμα που είχα και είμαι σχεδόν βέβαιος πως το ίδιο θα μου πείτε και εσείς, ποια προτείνετε να του περάσω?

Ευχαριστώ!
    • Γεια χαρά παιδιά, αντί να ανοίγω άλλο topic γράφω κι εγώ το πρόβλημά μου εδώ αφού μάλλον πρόκειται για την ίδια περίπτωση.

Το κινητό το έχω από τον Αύγουστο. Είχα έναν Blitzwolf τον διπλό με το QC 3.0. Τον πήρα στον στρατό μαζί μου και την πρώτη φορά που πήγα να φορτίσω το Powerbank το Pro της Xiaomi το 10.000 σταμάτησε να παίρνει ρεύμα από την QC 3.0. Την δοκίμασα σε διάφορες πρίζες από 'δω κι από 'κει, μια λειτουργούσε μια όχι, στο τέλος δεν την πάλεψε ποτέ οπότε χρησιμοποιούσα τη θύρα για 2.4. Σχεδόν όλο αυτό το διάστημα φόρτιζα το κινητό με το Powerbank γιατί στις μονάδες πρίζες ούτε για αστείο. Σήμερα έβαλα ένα OTG με MicroSD και άναψε το λαμπάκι του OTG μια χαρά και στη συνέχεια πήγα να το φορτίσω στον BW. Αντί για το 2.4 όμως που ήξερα ότι δούλευε το plugαρα στο QC μπας και δουλέψει. Δεν την πήρε γραμμή ούτε από εκεί και από εκεί και πέρα το χάος. Ούτε από το 2.4, ούτε από έναν Lenovo φορτιστή, ούτε από κανά δυο άλλους, ούτε με το original καλώδιο της Xiaomi, ούτε με το καλώδιο της BW και όταν βάζω το Powerbank με το οποίο το φόρτιζα όλον τον καιρό ανάβουν μια φορά τα λαμπάκια του για λίγα δεύτερα και σβήνει ξανά σχεδόν αμέσως χωρίς να δείχνει ότι το φορτίζει. Το δοκίμασα ανοιχτό, το δοκίμασα κλειστό, δοκίμασα να βάλω το OTG μπας και πάρει γραμμή τίποτα, ούτε και ο υπολογιστής συνδέεται..

Πείτε μου κάποια σκέψη, ιδέα, τη λυπητερή, όλα είναι ευπρόσδεκτα, απλά σε λίγες μέρες επιστρέφω στη μονάδα και η σκέψη ότι δεν θα έχω smartphone ακούγεται πολύ χάλι. Πρέπει να αλλάξω πλακέτα; Χρειάζεται soldering για αυτή τη δουλειά;
    • Ο/H Neszus έγραψε:

Είχα έναν Blitzwolf
      Και μην χρησιμοποιείς τον blitzwolf με xiaomi...έχει αναφερθεί και άλλες φορές ότι δημιουργούν προβλήματα μέχρι και κάψιμο usb πλακέτας :(
    • Διαφήμιση
    • @NasDriver έχεις δίκιο φίλε μου, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα :(

@derveni όταν λες φίλε να το αφήσω να φορτίσει 8 με 10 ώρες εννοείς 'εικονικά' ας το πούμε έτσι, δηλαδή να το έχω απλά επάνω στην πρίζα μιας και δεν "νοιώθει"; Αποφορτίζει με τον τρόπο αυτό;

Γενικά όπως την ακούτε την περίπτωση παιδιά πάει για αλλαγή πλακέτας ή μπορεί και να 'σωθεί' η κατάσταση;