Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro σταμάτησε να φορτίζει - άδειο από μπαταρία

• Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο/H no-mercy έγραψε:

Ο/H pillopoulos έγραψε:

@lallasgr Έχω δοκιμάσει τα πάντα,ξαφνικά χτες σταμάτησε... Ή αλήθεια είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά καλώδια για να το φορτισω αλλά δε νομίζω να δικαιολογείται αυτό που συμβαίνει τώρα

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Δοκίμασε να δεις αν διαβάζει το κινητό ο υπολογιστής μήπως δεν είναι πρόβλημα βήσματος

Δεν το διαβάζει

Ο/H geokim έγραψε:

Δοκιμασες να την καθαρίσεις ; Οδοντογλυφίδα με λίγο μπαμπάκι και οινόπνευμα

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Δεν έχω οινόπνευμα και το έκανα με οδοντογλυφίδα αλλά δεν έγινε κάτι...
    • Διαφήμιση
    • Ε σκετη τι να κάνει. Βάλε βότκα.. απλά φυσα να στεγνώσει πριν δοκιμάσεις τον φορτιστη . Μπαντονετα αν χωράει

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • RE: Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Δεν το διαβάζει

Δοκίμασε να βάλεις το βύσμα και να πιέσεις στην άκρη του καλωδίου πάνω στο βύσμα προς τα πάνω η προς τα κάτω, κάθετα όχι προς τα μέσα του βύσματος να δεις αν κάνει επαφή. Αν γίνεται επαφή τότε έχει ξεκολλήσει το θηλυκό βύσμα του USB από την πλακέτα. Και πιο εύκολα να το καταλάβεις είναι όταν το συνδέεις στο pc που ακούς τον ήχο σύνδεσης.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Τα έχει δοκιμάσει όλα τα παραπάνω. Του είπα να πάει σε ένα βενζινάδικο και να φυσηξει με κοφλερ την υποδοχή μήπως και στρώσει αλλά όπως το κόβω θέλει νέο PCB Mic/Usb/Speaker.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Να πω και κάτι άλλο περίεργο που συμβαίνει:Όταν το αφήσω στο φορτιστή,το βύσμα που μπαίνει στο κινητό,είναι ζεστό. Λέει κάτι αυτό; Πάντως το κινητό,νέκρα, ό,τι κι αν δοκίμασα

• Διαφήμιση
    • Ο/H pillopoulos έγραψε:

Να πω και κάτι άλλο περίεργο που συμβαίνει:Όταν το αφήσω στο φορτιστή,το βύσμα που μπαίνει στο κινητό,είναι ζεστό. Λέει κάτι αυτό; Πάντως το κινητό,νέκρα, ό,τι κι αν δοκίμασα

Μετά από πτώση ένα Samsung που είχα μου έκανε τα ίδια, ζεστενοταν το βύσμα αλλά και όλο το κινητό και δεν φορτιζε, το πήγα στο σέρβις και άλλαξαν πλακέτα. Δεν ξέρω φυσικά αν έχεις και εσύ το ίδιο αλλά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Υπάρχει περίπτωση κάποιο cell της Li-po να είναι ελλατωματικο και να μην φορτίζει σωστά με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η διοδος το charging γενικά (δεν θυμάμαι αν όντως υπάρχει safety control μέσω diode, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με). Αυτό είναι το κακό με τα τηλέφωνα νέας γενιάς. Δεν μπορείς να δεις την μπαταρία εύκολα :P Πχ αν έχει φουσκωσει εκτός ότι είναι επικίνδυνη, θα είναι και χαλασμένη.
      Μου έχει τύχει Samsung A5 του κουτιού 2η μέρα να φουσκωσει η μπαταρία του. Σου είπα θα σου λυθούν πολλές απορίες αν το ανοίξεις. Μην το φοβάσαι δεν σπάει τόσο εύκολα.
      Μπορεί για παράδειγμα με μια μικρό κολληση να στρώσει.
      Υπάρχει ενδεχόμενο να κατέβω Αθήνα στο Developers Day στις 28. Αν θέλεις μπορώ να φέρω εργαλεία μαζί μου να το ρίξω μια ματιά. Έχω και soldering Iron με υγραεριο οπότε αν όντως δεν κάνει κάτι επαφή το κάνουμε επιτόπου.
      Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • @giasoy Εμένα δε μου έπεσε,το έκανε ξαφνικά...
      @DrSaG Εσένα,αν τελικά φτιάξω το κινητό χωρίς να τo στείλω Κίνα,θα σου χρωστάω καφέ με τόση βοήθεια! Μη σου πω και μπύρα μετά τον καφέ! :) :) :)

• Ο/H DrSaG έγραψε:

Υπάρχει ενδεχόμενο να κατέβω Αθήνα στο Developers Day στις 28. Αν θέλεις μπορώ να φέρω εργαλεία μαζί μου να το ρίξω μια ματιά. Έχω και soldering Iron υγραερίου οπότε αν όντως δεν κάνει κάτι επαφή το κάνουμε επιτόπου.
      @pillopoulos
      Ψήσου για επέμβαση ανοικτής καρδιάς! Hahaha
      Σου είπα, εγώ στην θέση σου δεν θα το έστελνα Κινα. Θα αγόραζα ανταλλακτικό και θα πήγαινα σε κάποιον να μου το αλλάξει. Από ότι θυμάμαι 2 καλωδιοταινίες έχει η κάτω πλακέτα του, πανεύκολα βγαίνει. Απλά θα χρειαστεί να βγεί και η μπαταρία. Θα γλυτώσεις πολύ χρόνο και "φόβο" να χαθεί το κινητό με αποστολές Κίνα κτλ. Κόστος πλακέτας κανένα 20ευρω απο όσο θυμάμαι!
    • Διαφήμιση

@DrSaG Τρέμω στην ιδέα!! Χαχαχα, δυστυχώς δε μπορώ να παρευρεθώ,ευχαριστώ πάντως και μόνο για την πρόθεση :o :o :) :D