[GTV-6.5.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 21/5 19:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
ευχαριστώ πολύ -
Η 8.2.4 ειναι beta γιαυτο μαλον δεν υπαρχει στο Google Play
Dropbox 8.2.4 beta APK Download by Dropbox, Inc. - APKMirror -
Μία μικρη γευση από την αυριανή ρομ...
Που ίσως να μην έχουμε λόγο Miui 8
Important Notice: No weekly recommendation for this week, Full changelog will be posted on Friday as usual. Please stay tuned!
Timeline
May.27th - 6.5.26 will be our last update for MIUI 7 China Developer ROM
June.1st - MIUI 8 China Alpha/ Experimental ROM Release - Click Here for Details
June.3rd to Jun.16th - MIUI 7 China Developer ROM weekly update will be suspended
June.17th - MIUI 8 China Developer ROM will be officially released. Supported devices:
Mi 2/ Mi 2S/ Mi 3/ Mi 4/ Mi 4C/ Mi 4S/ Mi 5/ Mi Max/ Redmi series/ Redmi Note series/ Mi Note seriesOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Σημερα απο το πρωι δεν ειχα σημα στις SIM . ...????? (Χωρις να κανω και να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις) Εκανα WIPE CASH & DELVIC και ολα ειναι ξανα ΟΚ. Γιατι όμως?
-
Καλησπέρα παιδιά!! Επέστρεψα και γω μετά από ένα θεματακι που είχα με το bootloader στο mi note, ευχαριστώντας τους admin που ασχολήθηκαν με το θέμα και το forum! Μετά την εγκατάσταση της rom, βλεπω drain battery και επίσης γιατί όταν δε επανεκκίνηση κατεβαίνει τουλάχιστον 2% ή μπαταρία;; Τόσο πολύ καταναλώνει;;;.....
-
Ο/H xnikos έγραψε:
στο πρώτο hongmi-redmi με την GTV_6.5.19 modded -και μετά από τόσες modded που έχω βάλει- για πρώτη φορά δεν λειτουργεί ο proximity αλλά κι ο light sensor.Ούτε κι από engineer mode γίνεται τίποτα.
Είναι στα υπ' όψιν?
Δοκιμάστηκε με την ενσωματωμένη εφαρμογή Κάμερας, Αρχεία, ES Explorer κλπ και δουλεύει σωστά. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα με proximity και light sensor και τα wipe από TWRP 2.8.4.0 είναι γρήγορα όπως στην κανονική ROM. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από το flash της ROM, εκτός ίσως το γνωστό SD FIX από το Google Play αν τύχει και έχετε προβλήματα με τρίτες εφαρμογές.
Οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
στο πρώτο hongmi-redmi με την GTV_6.5.19 modded -και μετά από τόσες modded που έχω βάλει- για πρώτη φορά δεν λειτουργεί ο proximity αλλά κι ο light sensor.Ούτε κι από engineer mode γίνεται τίποτα.
Είναι στα υπ' όψιν?
Δοκιμάστηκε με την ενσωματωμένη εφαρμογή Κάμερας, Αρχεία, ES Explorer κλπ και δουλεύει σωστά. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα με proximity και light sensor και τα wipe από TWRP 2.8.4.0 είναι γρήγορα όπως στην κανονική ROM. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από το flash της ROM, εκτός ίσως το γνωστό SD FIX από το Google Play αν τύχει και έχετε προβλήματα με τρίτες εφαρμογές.
Οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε
θα ηταν ευκολο καπως να ενσωματωσετε το fix που ειναι για την καμερα ωστε να μην μπαινουμε αυτοι οι λιγοι που εχουμε μεινει με το αρχαιο ρυζακι καθε φορα που φλασαρουμε μια ρομ,να φλασαρουμε και το fix που ειναι για την καμερα,ξερετε που δεν αναγνωριζει την sd card συν κατι αλλα που εχει το fix αλλα δεν θυμαμε να τα αναφερω. -
Ο/H mparaxir έγραψε:
ξερω αυτο που θα πω ειναι δουλεια παραπανω για εσας.θα ηταν ευκολο καπως να ενσωματωσετε το fix που ειναι για την καμερα ωστε να μην μπαινουμε αυτοι οι λιγοι που εχουμε μεινει με το αρχαιο ρυζακι καθε φορα που φλασαρουμε μια ρομ,να φλασαρουμε και το fix που ειναι για την καμερα,ξερετε που δεν αναγνωριζει την sd card συν κατι αλλα που εχει το fix αλλα δεν θυμαμε να τα αναφερω.
EDIT:
Μην το κάνεις τώρα γιατί δεν ξέρω τι προβλήματα θα έχεις με τον παλιό kernel. Ισως και να δουλεύει αλλά δεν ξέρω... Από δω και πέρα ξεκινώντας με την 6.5.26 -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
ξερω αυτο που θα πω ειναι δουλεια παραπανω για εσας.θα ηταν ευκολο καπως να ενσωματωσετε το fix που ειναι για την καμερα ωστε να μην μπαινουμε αυτοι οι λιγοι που εχουμε μεινει με το αρχαιο ρυζακι καθε φορα που φλασαρουμε μια ρομ,να φλασαρουμε και το fix που ειναι για την καμερα,ξερετε που δεν αναγνωριζει την sd card συν κατι αλλα που εχει το fix αλλα δεν θυμαμε να τα αναφερω.
EDIT:
Μην το κάνεις τώρα γιατί δεν ξέρω τι προβλήματα θα έχεις με τον παλιό kernel. Ισως και να δουλεύει αλλά δεν ξέρω... Από δω και πέρα ξεκινώντας με την 6.5.26
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα