[GTV-6.5.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 21/5 19:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
-
Ο/H Sitalkas έγραψε:
Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
-
Ανεβασαν την 6.5.24 για το mi note pro.θα την εχουμε η παμε κατευθειαν στην επομενη?
MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
Εγώ κατέβασα χθες την 6.5.24 την επίσημη γιατί περιμένω για ξεκλείδωμα και εγκατέστησα το back up που ειχα από το mi cloud από το Red mi note 2 έχω ελληνικά από το SwiftKey δουλεύει κανονικά αλλά μόλις στείλουν έγκριση θα αλλάξω σε ελληνική
Sent from my MI NOTE Pro using TapatalkPocofone -
-
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Εγώ κατέβασα χθες την 6.5.24 την επίσημη γιατί περιμένω για ξεκλείδωμα και εγκατέστησα το back up που ειχα από το mi cloud από το Red mi note 2 έχω ελληνικά από το SwiftKey δουλεύει κανονικά αλλά μόλις στείλουν έγκριση θα αλλάξω σε ελληνική
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
-
μπράβο παιδια .... πολύ καλή δουλειά ... γιατί δεν γίνεται αυτοματη περιστροφη στις φωτογραφιες ?Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H thomas01 έγραψε:
Παίζει το dropbox να μην έχει ανεβάσει την έκδοση του chrdes για windows οπότε δίνει την προηγούμενη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα