[GTV-6.5.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 21/5 19:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ευχαριστω πολυ αλλα τετοιο εικονιδιο δεν υπαρχει πουθενα.Το εψαξα 100 φορες
Κατεβασα απο την μαρκετα αρκετα αλλα ολα παιζουν με wifi
Ισως φταιει η ρομ που φοραει 7.00.55.00
ευχαριστω πολυ -
Ο/H verfot33 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ αλλα τετοιο εικονιδιο δεν υπαρχει πουθενα.Το εψαξα 100 φορες
Κατεβασα απο την μαρκετα αρκετα αλλα ολα παιζουν με wifi
Ισως φταιει η ρομ που φοραει 7.00.55.00
ευχαριστω πολυ
Αυτή η rom δεν είναι official -
Με αυτην μου ηρθε χθες
Δε ξερω αν μπορω να φορτωσω απευθειας οπως ειναι την Ελληνικη -
-
καλησπέρα. Παρατήρησα κάποια θέματα με το messenger στο mi3.
1) Προσπαθώ να στείλω κάποιες φώτο που έχω τραβήξει από το κινητό μου στο messenger κ δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω την πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Μου βγάζει παράθυρο με το να επιτρέψω ή όχι την πρόσβαση αλλά δεν δέχεται την επιλογή "επιτρεψε" παρά μόνο την "απερριψε". Στα άλλα app (viber, whatsapp) δεν έχω θέμα
2) Ενώ ενεργοποιώ τις "εικόνες συνομιλητών" στο messenger, μου το απενεργοποιεί από μόνο του μετά από κάποια ώρα. Το είχα κ στην προηγούμενη ρομ.
Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων αλλά παραμένουν κ τα 2 -
παιδια καλημερα...μολις ξεκλειδωσα με επιτυχια τον bootloader και ειμαι σε διλλημα..να φλασαρω την τελευταια developer rom ή να προτιμησω την τελευταια stable για το redmi note 3 pro;;; υπαρχουν προβληματα στην συσκευη με την τελευταια developer;;επισης και μια ακομα ερωτηση...αν στο μελλον φλασαρω official stable θα κλειδωσει ξανα ο bootloader;;
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
καλησπέρα. Παρατήρησα κάποια θέματα με το messenger στο mi3.
1) Προσπαθώ να στείλω κάποιες φώτο που έχω τραβήξει από το κινητό μου στο messenger κ δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω την πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Μου βγάζει παράθυρο με το να επιτρέψω ή όχι την πρόσβαση αλλά δεν δέχεται την επιλογή "επιτρεψε" παρά μόνο την "απερριψε". Στα άλλα app (viber, whatsapp) δεν έχω θέμα
2) Ενώ ενεργοποιώ τις "εικόνες συνομιλητών" στο messenger, μου το απενεργοποιεί από μόνο του μετά από κάποια ώρα. Το είχα κ στην προηγούμενη ρομ.
Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων αλλά παραμένουν κ τα 2
Αν έχεις ενεργοποιημένο τον βοηθό αφής απενεργοποίησε τον.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Με την 6.5.19 υπαρχει καποιο προβλημα με το dropbox.
1) στην αναζήτηση με το antivirus βγαζει οτι η εφαρμογη εχει ιο. Αν την απεγκαταστησεις και τη βαλεις παλι, το ιδιο.
2) δεν σε αφηνει να σωσεις στη συσκευή αρχειο. Απο το google drive σε αφηνει.
Βγαζει μηνυμα για ενεργοποιηση στα έγγραφα, δεν το εχω ξαναδει ποτε, και εχω τις ιδιες εφαρμογες εδω και 8 μηνες. -
@thomas01 το πρόβλημα σου με το dropbox εχει αναφερθεί ήδη όπως και ότι με την τελευταία αναβάθμιση του λυνεται τουλάχιστον το θέμα του "ιού" .. Προσπάθησε να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα