Αφού παρέλαβα και εγώ το Note 3 pro απο ελληνικό μαγαζί είπα να τσεκάρω και βρήκα unlocked το bootloader. Είχε μια global stablerom (δεν θυμάμαι τον αριθμό) και αποφάσισα να ακολουθήσω τον οδηγό και να περάσω μια global dev απο το site της xiaomi. Ξεκίνησα την διαδικασία και λίγο πρίν τελειώσει εμφάνισε στο status του miflash pause και εκανε restart το κινητό. Το άφησα μερικά λεπτά και μετά έκανα επανεκίνηση και ευτυχώς περάστηκε κανονικά παρά το γεγονός οτι στο miflash δεν ολοκληρώθηκε.
και αποφάσισα να ακολουθήσω τον οδηγό και να περάσω μια global dev απο το site της xiaomi.
σαν γενικη οδηγία, δεν ισχύει να μην flashαρουμε thn official global dev απευθειας γιατι το κινητο μπορει να brickαρει;
Μου φαινεται οτι καπου διαβασα οτι πρεπει πρωτα να περασουμε την official global stable και στην συνεχεια μεσα απο το κινητο σαν αναβαθμιση την official global dev...αν κανω λαθος διορθωστε με..
Μα ο οδηγός αυτός είναι για να βάλεις κινητό σε EDL mode!! Ακολούθα τις οδηγίες που σου δίνει ένας mod ή διάλεξε έναν οδηγό και ακολούθα τον κατά γράμμα!! Μην πηδάς από τον έναν οδηγό στον άλλον γιατί σίγουρα θα καταλήξεις με brickι...Αυτά που γράφει ο NasDriver είναι ολόσωστα! Μην ψάχνεις την παγίδα γιατί δεν υπάρχει. Αποφάσισε τι θα ακολουθήσεις και όλα θα πάνε καλά!!
ναι sorry παιδια....λαθος μου ειναι για edl mode...καπου μου ειχε μεινει στο μυαλο οταν το διαβαζα και νομιζα οτι ελεγε για fastboot...sorry τωρα τα μαθαινω...
Κανόνας άγραφος:
1. Όταν ξεκινάς έναν οδηγό, ακολουθείς ότι λέει ο συγκεκριμένος οδηγός και δεν κάνεις σύγκριση με άλλους οδηγούς ή οδηγίες
2. Όταν ακολουθείς συγκεκριμένες οδηγίες από ποστ ακολουθείς αυτά που σου γράφουν κατά γράμμα και δεν κάνεις σύγκριση με άλλους οδηγούς ή οδηγίες.
Για τον απλούστατο λόγο ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες
Κανόνας άγραφος:
1. Όταν ξεκινάς έναν οδηγό, ακολουθείς ότι λέει ο συσγκεκριμένος οδηγός και δεν κάνεις σύγκριση με άλλους οδηγούς ή οδηγίες
2. Όταν ακολουθείς συγκεκριμένες οδηγίες από ποστ ακολουθείς αυτά που σου γράφουν κατά γράμμα και δεν κάνεις σύγκριση με άλλους οδηγούς ή οδηγίες.
Για τον απλούστατο λόγο ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες
Αυτό μάλλον Ανέστη θα πρέπει από άγραφος κανόνας να γίνει γραπτός και να μπει πάνω πάνω σε κάθε οδηγό !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk