για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα,
δεν χρειαζεται να προσθέσετε καποια extra οδηγια στους οδηγούς γιατι θεωρω οτι εχω και εχουμε την ελαχιστη γνωση να καταλαβουμε οτι τους ακολουθουμε ατοφιους... χωρις να τους εμπλεκουμε με αλλους. Εγω απλα εξεφρασα μια απορια την οποια τεκμηριωσα λαθος και ζητησα συγγνωμη... ουτε ειχα σκοπο να προσβαλω τις γνωσεις καποιου mod... αλλωστε forum ειναι συζηταμε κανουμε λαθη και βρισκουμε την ακρη με καποια βοηθεια...
αυτα...
Κανένα θέμα βρε Αποστόλη, ούτε πρόσβαλες ούτε ενόχλησες με αυτά που έγραψες...έπρεπε να δεις εμένα όταν ξεκίνησα με όλα αυτά πως ήμουν...βρεγμένη γάτα...δε τόλμαγα να κάνω το παραμικρό
Αυτό ακριβώς κάνουμε όλοις μαζί εδώ, βρίσκουμε άκρη σε όλα τα προβλήματα αλλά έχει γίνει πολλές φορές τέτοιο λάθος από αρκετούς, να μπλέκουν τους οδηγούς και στο τέλος να έχουν brick στις συσκευές...οπότε η συνήθεια τείνει να γίνει κανόνας...έτυχε να αναφερθεί στην δική σου συζήτηση-απορία ότι καλό θα είναι να το βάλουμε και αυτό στου οδηγούς για μελλοντική χρήση
για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα,
δεν χρειαζεται να προσθέσετε καποια extra οδηγια στους οδηγούς γιατι θεωρω οτι εχω και εχουμε την ελαχιστη γνωση να καταλαβουμε οτι τους ακολουθουμε ατοφιους... χωρις να τους εμπλεκουμε με αλλους. Εγω απλα εξεφρασα μια απορια την οποια τεκμηριωσα λαθος και ζητησα συγγνωμη... ουτε ειχα σκοπο να προσβαλω τις γνωσεις καποιου mod... αλλωστε forum ειναι συζηταμε κανουμε λαθη και βρισκουμε την ακρη με καποια βοηθεια...
αυτα...
Ναι βρε δεν παρεξηγήθηκε κανείς!! Και μεις τα γράφουμε όλα αυτά για να αποτρέψουμε να κάνετε κάποιο λάθος και στο τέλος brick! Οι παραπάνω πληροφορίες ποτέ δεν έβλαψαν κάποιον, οι λιγότερες όμως οδήγησαν πολλές φορές σε brickια!!!
για redmi note 3 pro(KENZO) με ξεκλείδωτο bootloader και unofficial rom:
1)για να κάνω flash official rom πρέπει να το κανω από υπολογιστή με 64 bit ή θα brickaρει??
2)για το redmi note 3 pro ποια απο ολες αυτές τις rom πρέπει να εγκαταστησω? γιατι εχει τοσες πολλες και δεν ειδα πουθενα για το συγκεκριμενο μοντελο, εκτος αν το λενε διαφορετικα
3)πρεπει να βαλω την official global stable γιατι αν βαλω την dev θα brickaρει?
εχω redmi note 3 pro και εκανα ολη την παραπανω διαδικασία αλλα οταν επελεξα τον φακελο KENZO ΔΕΝ εμφανιστηκε οπως λεει το αμεσως επομενο spoiler...εγω συνεχισα και ενω εκανε flash την global stable που ειχα κατεβασει, ξαφνικα σταματησε και εγραφε: Ακαθόριστο σφάλμα: (0x80004005:FAILED (remote:data too large)). TI ΚΑΝΩΩΩΩΩΩ?????????? εχω λιγο πανικοβληθει!
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κι εγω κάτι. όταν τελειώσει το flash και ανοίξει το τηλέφωνο στο mi logo και από κάτω το android logo πόση ώρα μένει έκει γιατί εμένα είναι τώρα 5-6 λεπτά. να αγχωθώ?
Καλησπερα παιδιά.Μόλις παρέλαβα και εγώ το redmi note 3 prokenzo απο οτι εχω καταλαβει διοτι μου ήρθε με αντάπτορα για την φόρτιση.ειχε unofficial ρομ και πηγα να μεράσω την global stable καθως το χρειάζομαι άμεσα λειτουρικο το κινητο.Ακολούθησα τον οδηγό αυτό καθως ηταν unlockred ο boodloader κατεβασα την ρομ για το κινητό μου και τα δυο executable που παραθετει ο οδηγος και στην διαδικασία του ΜIFlash μου σηνέβει οτι ακριβως συνέβει και στον χρήστη
εχω redmi note 3 pro και εκανα ολη την παραπανω διαδικασία αλλα οταν επελεξα τον φακελο KENZO ΔΕΝ εμφανιστηκε οπως λεει το αμεσως επομενο spoiler...εγω συνεχισα και ενω εκανε flash την global stable που ειχα κατεβασει, ξαφνικα σταματησε και εγραφε: Ακαθόριστο σφάλμα: (0x80004005:FAILED (remote:data too large)). TI ΚΑΝΩΩΩΩΩΩ?????????? εχω λιγο πανικοβληθει!
Λιγη βοήθεια καθως δεν έχω κινητο!!
ο bootloader συνεχιζει να είναι ξεκλείδωτος.
edit:
μολις ξανα ελεγξα τον bootloader και ειναι τωρα κλειδωμενος..
Τι κανουμε τωρα????